pátek 10. ledna 2014

Kovbojka bez sedla

Poloha na koníčka patří mezi moje nejmíň oblíbené polohy. A to z mnoha důvodů. Jedním je ten, že je všechno na mě. Ne že by přímo tohle bylo nějak na škodu, ALE. S tím, že je všechno na mě, je spojené to, že musím vydat určitý fyzický výkon a ne, nebaví mě sex pomalý a kolíbavý. Navíc mám ráda, když si mě vezme on!
Dobře dejme tomu, že to se dá zvládnout. Jenže nevím proč, jakmile to musím dělat, myšleno pumpovat zadkem nahoru a dolů, vzrušení opadává.


Navíc na rozdíl od polohy kdy je on nahoře nebo zezadu mám pocit, že mi tam jen tak jezdí a vůbec není na těch správných místech. S bývalým jsem to dělala pohyby pánví dopředu a dozadu,  ale teď nejen že mě to prostě vůbec nebere, přijde mi že v tomhle naše těla tak nějak "nesedí".
Dalším z důvodů je ten zvláštní pocit. Když na něm sedím jako někde na stožáru. Klasický koníček tedy není nic pro mě, prostě tomu asi nepřijdu na chuť.
Trošku změna přišla v mojí hlavě. Jestli se ta poloha nějak jmenuje nevím, nazvala bych to polovičatý koníček a představím vám jí.
Tak tedy, sedíte jako normálně, klasicky na něm. Posunete se víc dozadu, předkloníte se k němu. Něco jako když si protahujete po cvičení záda. Tenhle zázračný předklon mi pomohl odbourat ten pocit, že tam sedím a cvičím jógu zatímco on se na mě dívá. Když jsem o něj opřená je to o dost lepší. No a teď směle do toho.  "Pracuje" se mi zadkem takhle mnohem líp a kupodivu i já trošku cítím že to je ONO. Drží mě a pomáhá mi udržet to správné tempo. Není to klasické pumpování, spíš jsou to pohyby pánví připomínající nějaký tanec.
Nohy můžete natáhnout podél těch jeho, zaujímáte takovou polohu trošku jako chlap když je nahoře. Nebo natáhnout jen jednu, položit ji napůl na tu jeho a na druhé klečet. Nebo klečet úplně. Nicméně, jsem to takhle udělala už dvakrát. A to na celou dobu. Tedy od začátku sexu až do konce a udělala ho. Bože, cítila jsem se skvěle!
Nevím jestli se to z toho popisu dá představit a provést to, ale snad ;)
A jak to máte vy?

18 komentářů:

  1. a vieš že som práve uvažovala, že sa ťa na túto polohu opýtam? :) pretože mi to tiež nič nerobí a prišlo mi divné, že ju ženy toľko ospevujú, tak snáď asi niečo robím zle..a vôbec, ako sa to má robiť? hore-dolu, dopredu-dozadu?! ty si mi dala na všetko odpoveď :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle polohu mám ráda ale když jede on :) já se jen vezu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Když na koníčka tak v 95% vždycky je aktivní přítel, ja se jen vezu :D a zaručeně mám orgasmus.. ach jo, nechci jineho:D kdyz mam byt aktivni já tak se mi to uz tak nelíbí no:D

    OdpovědětVymazat
  4. Já si třeba na koníčka užívám, asi je to tím že se před sebou a přítelem ani trochu nestydíme a víme co se druhému líbí.. Většinou to dělám tak, že si ho osedlám až po kořen a pohybuji se pánví dopředu a dozadu. Je to parádní jen musíte přijít na to, jak se to které z vás líbí :-):-)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mám nejradši, když se snaží on a nebaví mě nahoře "skákat", ale paradoxně v té poloze zažívám nejlepší orgasmy :D to je pech

    OdpovědětVymazat
  6. Taky mi to tolik nic neříká, ale vždycky ze sebe mám radost, když se udělá :D

    OdpovědětVymazat
  7. já ji teda vbec neprovozuju.Bude to asi tím, že sme oba větších objemů a vůbec nám to nejde.

    OdpovědětVymazat
  8. Dělám to jen kvůli pohledu přítele, když se udělá... Jinak se při každém sexu modlím, aby s tím nepřišel... Prostě mě to nebaví a jak řikáš, že máš radši, když si tě bere on... Taková poloha, kde ležím na bříšku a on na mě leží a má mě takříkajíc v moci, to jsem hotová hned... :)

    OdpovědětVymazat
  9. Holky souhlasím s vámi :) Tahle poloha mě nebaví a když už mě do ní tak nějak dotlačí tak stejně pořádně nevím jak se hýbat, co přesně dělat...Možná je to tím, že přítel má penis zahlý do tak špatného směru, že tam prostě není cítit, ikdyž normálně je cítit někdy až moc :D
    Takže za mě NE! :D

    OdpovědětVymazat
  10. Já bych bez této polohy nemohla být. Já jinak ani vnitřně nevyvrcholím ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Přesně to mám i já, nemám tuhle poloho ráda, vždycky se spíš soustedím an to abych to dělala dobře než an to že mě to má vzrušovat, proto si to nikdy neužiju :/
    A mám rády jak si psala ty, když se mě zmocní on, to mě vzrušuje nejvíc

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem nahoře strašně ráda. Ale když je ta práce na mě, tak mě to prostě nebaví...nějak opadne vzrušení a jen abych "hopsala" :) My to vymysleli tak, že já se trochu nadzvihnu, držím a on dělá to hlavní...A to je úplná lahoda! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak mě třeba naopak nedělá nic, když ležím na zádech a partner je na mě..Prostě to asi ani necítím a jednou jsem se dokonce přistihla jak čumím na flek na stropě. Když jsem nahoře, je to o dost lepší, střídám třeba předklon a záklon. Jednou přítel navrhl, ať se otočím k němu zády, říkám si, že to nebude žádný rozdíl. No nestačila jsem se divit a to jsem na něj jen nasedla, úplně jiné a skvělé:)

    OdpovědětVymazat
  14. No nápodobně..připadám si vždycky jak u maturity..tak holka ted na tebe budu čučet a čekat co všecko dokážeš..ne fak to nemám ráda...uplně z toho vychladnu..nuda..vopruz..kdyby mě rači popad za vlasy a na tvrďáka mi ho tam narval ze zadu:))to je pak vzrušeníčko..ale hopsat na něm jak náká dorota:Dne děkuji,za mě totál asexuální poloha:D:D

    OdpovědětVymazat
  15. Ja túto polohu taktiež nemusím. Viem, že sa to niektorým páči a ja rada doprajem aj svojmu priateľovi, ale proste radšej by som vyskúšala tú druhú variantu, ako píšeš, polovičatého koníčka alebo ako sa tomu hovorí. Taktiež nemám dobrý pocit, ani keď som na ňom spredu, ani zozadu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alebo ako slečna niekde hore uviedla, pokiaľ je do toho zaangažovaný on, že on to riadi, ale zase jemne a s citom, tak to ešte ako-tak znesiem. Každopádne mám iných favoritov :)

      Vymazat
  16. S přítelem spolu spíme v 90% případů já nahoře a neskutečně mě to baví :) pořádně ho cítím a stejně většinu té dřiny udělá on :))) ale hlavně na něm nesedím v pravém úhlu, ale tak 45°nebo méně a to je oproti klasickému koníčkovi o dost jiné ;-)

    OdpovědětVymazat
  17. S přítelem je to většinou dost dlouhý, takže ho napřed nechávám nahoře, až se vyřádí, pak jdu nahoru já. Mám to s ním ráda skoro na všechny způsoby, ale nahoře se mi to líbí obvzlášť, protože mi to dává prostor a takovou svobodu. A přítel si taky nestěžuje. Já jedu hlavně pomalu, ale důkladně a hluboko a strašně se mi líbí, jak u toho on zavírá oči a jak se tváří :-))) Pak zrychlujeme a nakonec mě vždycky trochu nadzvedne a strašně rychle to do mě buší :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥