pátek 31. ledna 2014

O kuličkách pro ní

Ve zkratce? Ona si koupila anální kuličky a teď tak trochu neví jak je používat, jestli s před tím "očistit", navíc přítel na to moc není, takže to vidí jen na masturbaci...a co třeba nějaký článek?

Jsem neskutečně ráda, když mi napíšete podobný mail jako jedna ze čtenářek. A ráda k tomu napíšu svůj názor.
Mimochodem, ty moje se stále nenašly..

Pokud jde o různé anální hrátky v soukromí, bez někoho dalšího, nedělám žádné zvláštní přípravy. Prostě si takhle hraju jen když vím, že jsem dostatečně prázdná, ale žádný klystýr ani nic takového nepoužívám. Na rozdíl od análních hrátek ve dvou, nemám prostě obavy z toho, že by se stala nějaká nehoda. No a kdyby? Nikdo to přece neuvidí, kromě mě. Všechny anální hračky používám ve sprše, nevím proč a neříkám že to tak máte dělat taky, ale je to fajn. Ty gumové hračky pod proudem vody tak nějak změknou, teplá voda je mi příjemná a navíc hygiena je v tomhle případě naprosto bezchybná.
Před zavedením kuliček většinou používám trochu gelu, několikrát jsem je použila "jen tak" tedy pomohla jsem si slinami, ale nebylo to úplně ono. Když to klouže je to mnohem lepší pocit.
Taky to určitě poznáte podle velikosti, kde je gel nutný a kde se bez něj obejdete.


Sama jsem měla kuličky se třemi konci, triple kuličky. A musím říct že ty tři konce nejsou úplně od věci. A kdybych si kupovala nové vzala bych zase tyhle, nebo minimálně se dvěma konci.
Jak je používat na to asi přijdete samy. Každého vzrušuje něco jiného a to platí i tady. Mě moc nevzrušuje rychlé dovnitř a ven, ale spíš otáčení a pomalé vytahování. Musím říct, že všechny tyhle anální hračky jsou úžasné hlavně v tom, že objevíte různé skryté touhy vašeho těla. Někdy první anální zážitek s partnerem nemusí být úplně příjemný ale tady si dokážete, že když se dráždíte tak, jak chcete vy, stojí i tohle dráždění za to. S partnerem jste pak mnohem víc v klidu, uvolněná a "zvyklá" na ten pocit.
Pokud stejně jako přítel čtenářky je vaše polovička proti, neřešila bych to. Je spousta věcí, které si můžete užívat jen sama a možná časem ho do hrátek zapojíte.
Anální kuličky nejsou ničím víc než normální hračka, nemusíte se bát ničeho, všechno si vyzkoušíte v klidu nejlíp samy. Proto asi už nemám nic víc, co bych k tomu řekla..chce to prostě všechno zkoušet!


3 komentáře:

  1. a jaké "opatření" děláš před análníma hrátkama s přítelem?? díky ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zrovna jsem zveřejnila článek o klystýru. Ten si dělám před hrátkami s přítelem. A kromě toho klasická hygiena ;)

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥