sobota 18. ledna 2014

Sobotní umytí

"Jdu se ještě osprchovat, za chvilku jsem u tebe", oznamuji zatímco se zvedám z postele. Měla jsem náročný den a těším se na tu chvilku, kdy pustím proud horké vody a na všechno zapomenu.
Svlíkám se, zavírám za sebou sprchový kout a pouštím vodu. Zakláním hlavu a pouštím si proud na prsa. Zavírám oči a užívám si dopadající kapky horké vody. Vyruší mě až zaklepání na sprchový kout :"Můžu k tobě?". Pouštím ho dovnitř.


:"Umyješ mi záda?" prosím ho a vlastně nedočkavě čekám na jeho doteky.
Do dlaně si nalije sprchový gel a potom už cítím jeho ruce na svých zádech.
Jemné klouzavé pohyby pomalu přecházejí v trochu tvrdší. A mytí zad v příjemné masírování. Když mi masíruje ramena, tiskne se zezadu pevně ke mě. Úmyslně se o něj začnu třít zadečkem a hned cítím, jak mě chce. Nemluvíme. Na těla nám dopadá horká voda, otíráme se o sebe a jeho ruka mi pevně stiskne krk.


:"Chci tě!" šeptá mi do ucha a tlačí mě k dlaždičkám na stěně. Miluju to, když si mě takhle bere. Zmocní se mě, ovládá mě a já pomalu vlhnu. Když mě začne hladit mezi nohama, slastně vydechnu.
Umí to. Strká mi dovnitř prsty a pořád se na mě tiskne. :"Už bys ho tam chtěla?", jen přikývnu a už cítím jak mi ho tam strká. Nejprve pomalu, jen na kousek. Jsem celá nedočkavá a jediné po čem toužím, je mít ho tam nadoraz. Moje přání je vyslyšeno. Vráží ho do mě.


Je to pomalý ale o to důraznější sex, s každým jeho přiražením vzdychám a on mě pevně chytá za boky. Začíná do mě rytmicky přirážet. Líbí se mi to. Líbí se mi ta voda, to horko a pára a do toho on. Hladí mi prsa, pevně je tiskne a mne mi bradavky. Ty jsou najednou úplně tvrdé a každý další dotek mi projíždí celým tělem.
Cítím, že každou chvílí dosáhnu svého ale najednou mě vyruší jeho prsty. Bloudí kolem druhé dírky a při menším tlaku mi jeden strká dovnitř. Stačí pár pohybů prstem ve mě.
Hned jak se udělám já, rychle ze mě vyklouzne a otáčí si mě k sobě...

Sjíždím pomalu po jeho horkém těle dolů. Když si před něj kleknu a začnu ho olizovat, zhluboka vydechne. 
 Začnu mu lízat koule. Po chvíli mě chytne za vlasy a strká mi ho celého do pusy. Cítím jak mu v něm pulzuje a hned na to se udělá...
"Pojď ke mě..", podává mi ruku a pomáhá mi na nohy. Pevně mě obejme, bere do ruky houbu a pokračuje tam, kde s umýváním přestal. 



7 komentářů:

  1. dobře napsané :)
    mě se to ve sprše nelíbí, jakoby to dře takže zustavame u dotyků a oralu :))

    OdpovědětVymazat
  2. Asi jsem jediná žena na planetě které se to v koupelně nelíbí :D po sérii úrazů a šampónů v očích představa sexu v této místnosti mě naprosto odrazuje :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, chtěla jsem ti napsat na meil, ale nemůžu ho sehnat:( Tak aspoň tady, chtěla bych tě poprosit o článek. Teď jsem dočetla jeden o ochraně kde si i zmiňovala druhy HA a v komentářích se přidávaly i další slečny. Já už skoro 2 roky beru Minervu ( je mi 17, mám ji na akné a ochrana je jen jakoby takový vedlejší účinek) . No a tak mě napadlo, jestli by nešla rozjet nějaká diskuze, kde by se řešilo jaký typ je nejlepší,má-li vliv na chování,..
    Předem moc děkuji:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já o nějaké HA uvažuju, takže bych takový článek určitě ocenila :) Přidávám se s prosbou O:)

      Vymazat
    2. Přidám svůj postřeh rovnou sem, jestli to nevadí. Já beru už dlouho Lunafem, jsem s ním spokojená, akorát poslední dobou více vnímám sníženou chut na sex. Když ho vysadím v týdnu měsíčků, mám o 100% větší chuť na sex, než přes celý měsíc. Je to neuvěřitelný, jakých výšek v tomhle týdnu moje hormony dokážou dosáhnout. Bojím se ale přejít k jiné antikoncepci, protože Lunafem beru dlouho a dost jsem s ním zhubla. Takže i já prosím o rady a tipy.

      Vymazat
    3. Brala jsem Stodete a nebyl problém v ničem. Mimochodem ta větší chut na sex při menstruaci je normální. Měla jsem to stejne i když jsem HA brala a teď kdy už 2 rok neberu tak taky každou M bych ,,usouložila i Rosenberga,,

      Vymazat
  4. beru logest a super-dokonce bych řekla že chuť na sex je větší

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥