sobota 11. ledna 2014

Srdíčkové bradavky

Mít bradavky do tvaru srdíčka? Proč ne. Když jsem poprvé tyhle srdíčková prsa viděla v nějakém pornu okamžitě se mi to zalíbilo. Metoda která vám vyčaruje z bradavek srdíčka se jmenuje mikropigmentace bradavek a nabízí ji různé kliniky plastické chirurgie. Tenhle zákrok spočívá v tom, že vám na některých místech pigment přidají a jinde zase uberou a vytvoří tím požadovaný tvar. Pro náročné třeba právě srdíčko.


Původně byla tahle technika vyvinutá pro zdravotní účely. Asi před patnácti lety vznikla pro pomoc ženám, které prodělaly rakovinu prsu a podstoupily pak odstranění a následnou rekonstrukci. 
Pak se začal tenhle zákrok nabízet i ostatním ženám z čistě estetických důvodů. A stal se oblíbenějším než se očekávalo. 


Úprava bradavek do požadovaného tvaru není úplně nedostupná, zákrok stojí kolem dvanácti tisíc korun za jednu bradavku, a úprava není ani úplně trvalá. Na rozdíl od tetování není napořád, ale pigment se musí po nějaké době obnovit. Pigmentaci bradavek mohou využít i ženy, které zrovna netouží po srdíčkách, ale vadí jim tvar nebo barva jejich bradavek. Zákrok je prý díky anestezii bezbolestný, ale pořád je to plastická operace.


Někomu to může připadat zbytečné, hloupé a že "už nevíte co by". Ale já mít v kapse přebytečných 24 tisíc jdu do toho. Bradavky mám světlé, jako blondýnka nemám moc pigmentu ani jinde a tmavé bradavky se mi vždycky líbily. Takže bych si klidně to ztmavení dopřála. A tvar srdíček? Mě se líbí! Nicméně i když se mi to líbí mám na to trošku rozporuplný názor. Na druhou stranu totiž mám svoje bradavky ráda. Ať už jsem světlé nebo málo vystouplé a kdo ví co. Myslím že kdybych si nechala srdíčka udělat, získala bych pocit, že na silikonových prsech by vypadaly líp, po silikonech bych došla k závěru že ten křivý nos.. to taky není ono a už bych z toho taky nemusela vylézt jako člověk.







13 komentářů:

  1. no... ne :) Je to dost hrozný, ale pokud má někdo to potřebu, proč ne.

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavý nápad :D Srdíčka bych si asi udělat nenechala, ale mít ty peníze, tak si bradavky nechám zmenšit...

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasný! Klidně bych to podstoupila :D

    OdpovědětVymazat
  4. Divný.... nelíbí...

    OdpovědětVymazat
  5. Mě se to moc líbí :) vypadá to zajímavě a netradičně :)

    OdpovědětVymazat
  6. Hezký to je, ale asi i na hezkých prsech :) Já bych to asi těžko vystavovala :D Mám jednu bradavku vpáčenou, beru to jako hrozný handicap a přítel po roce a půl vztahu to moje prso snad ještě ani pořádně neviděl, jak se za to stydím :D

    OdpovědětVymazat
  7. Pardon ale dle mě je to příšerný kýč..nesnáším srdíčka ani na oblečení a podobně, no dát si to na bradavky mi přijde jako vrchol :D

    OdpovědětVymazat
  8. Roztomilé, krásné ♥ Ale sama bych si to nenechala...

    OdpovědětVymazat
  9. Jééj, to je chutné :) Ale zase si neviem predstaviť, žeby som to mala na celý život :) Tak ak, tak len fixkou, haha :D

    OdpovědětVymazat
  10. Jako přesně, jak to říkají holky nade mnou. Žít s tím celý život, to bych asi nechtěla. Ale jako dovedu si představit, že mě to na jiné ženě bude vzrušovat. A chlapi z toho musí naprosto šílet, to je mi jasný. :) Pro mě tak výplň vrásek a to jsou tak všechny zákroky, na jaké chodím. :) Nebolí to, je to hned. :) Prostě pohodička. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥