sobota 4. ledna 2014

Testovací

Blížily se narozeniny mojí kamarádky a to bych nebyla já, kdyby mě nenapadl nějaký intimnější dárek.

Vcházím do sexshopu a vím přesně, že to co chci je skleněné dildo. Rovnou si se zájmem začnu prohlížet  skleněné hračky. Jen se dívám na tyhle luxusní kousky a jsem vzrušená. V hlavě se mi promítají různé představy a já si nemůžu vybrat.
Když ke mě přistoupí prodavačka, mám nakonec vlastně radost. "Mohu vám nějak pomoci s výběrem?" ptá se a já si teprve teď všimám, jak vlastně vypadá. "Já ani nevím, chci dárek pro kamarádku, ale nemohu si vybrat." Začíná mi ukazovat krabice, sundavá je jednu po druhé a pak říká "No a tohle mám nejradši já," přes plastový obal ukazuje průhledné skleněné dildo s růžovými výstupky.
Proč jen si představuji, jak si to s ním dělá? Usmívám se, pokyvuji uznale hlavou nad jejím výběrem.
Vezme pár krabic na pult a  začínáme je rozbalovat. "Jinak, já jsem Diana," říká mezi rozbalováním a usmívá se na mě.
Máme jich na stole asi deset. Když si dává vlasy za ucho a sklání se k těm krásným skleněným skvostům, prohlížím si víc jí než to, kvůli čemu jsem přišla. Krásná drobná tmavovláska, tak maximálně pětadvacet. "Posloucháš mě vůbec?" vytrhne mě ze snění. "Co kdyby jsme si daly kafe, já na chvilku zavřu," bere klíče a jde zamknout. Mezi tím si sedám na gauč. Naše ruce se letmo dotknout když mi podává další hračku. "Takhle to nikdy nevybereme, měla bys to zkusit," povídá najednou a já celá vlhká poposedávám na gauči. Podává mi do ruky průhledné dildo, které se nejvíc líbilo jí. Když ho držím v ruce, celá se uvnitř chvěju. "Co to sakra dělám?" říkám si sama pro sebe a svlékám se. "Tak honem, strč si ho už do kundičky prosím!" A já? Celá roztoužená dělám to, co říká.

Tenhle klouzavý krasavec do mě pomalu vniká. Chvíli s ním jezdím tam a zpět, velikost je úplně akorát, cítím jak mě pomalu roztahuje. "Tak co, líbí se ti?" říká a její ruka mi hladí stehno "Líbí se mi hrozně, ale víc by se mi líbilo, kdybys mi to s ním dělala ty!" Usmívá se, ale vyndavá z krabice další kousek. Strká si ho do pusy a olizuje ho. Mezi tím já nepřestávám se zkoušením a vlastně ani přestat nemůžu. Její prsty mi začnou bloudit kolem druhé dírky, pomalu vsouvá dovnitř ukazováček a nespouští ze mě oči. Sklání se ke mě a přidávám k prstům jazyk. "Nepřestávej si to dělat!" říká, skoro jako kdyby mi to rozkázala. Potom do mě vsouvá chladné malé dildo a pomalu s ním otáčí. Zaplněná v obou dírkách začnu vzdychat a cítím, že každou chvíli vybuchnu v orgasmu. Ona to dobře pozná a začne zpomalovat. Se skleněnou ozdobou v análku mě nechává na gauči, z ruky mi bere moje otestované dildo a podává mi jiné, o dost větší a jinak tvarované. 


Opět se ujme mojí druhé dírky a já pokračuji, tentokrát ještě plnější a ještě roztouženější. Když mi ho vytáhne z análku, nakloní se ke mě a začne mě lízat. "Udělej se!" šeptá a sama si strká do kundičky to naše první dildo s růžovými výstupky. Nemusí to říkat dvakrát a já slastně vydechnu v orgasmu...a nejsem sama. 
Odcházím spokojeně domů a nesu si dvě krabice, ten průhledný s růžovými výstupky pro sebe a pak taky ten dárek pro kamarádku. Diana mi dá pusu na tvář "Moc ráda jsem tě poznala."



11 komentářů:

  1. ježiiiiš,já se tady přemlouvám,abych se na muže nevrhla a pak čtu tohle... ten dneska spát nejde...

    OdpovědětVymazat
  2. to se opravdu stalo? Pravdu!

    OdpovědětVymazat
  3. též by mě zajímalo, jestli se to stalo :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Vanilopko, po přečtení tohoto článku jsme s přítelem ještě včera rychle utíkali do sexshopu a jednu skleněnou hračku si koupili... následný zážitek, kdy jsem nastřídačku měla vždycky v jedné dírce přítelova krasavce a ve druhé skleněného kamaráda patřil k našim nejlepším... díky :-*

    OdpovědětVymazat
  5. ... chmm pěkný a já o holku nezavadim => závist :D :D (asi začnu více navštěvovat sexshopy :D )

    OdpovědětVymazat
  6. True or false? Prosím ať je to fakt pravda :D:D

    OdpovědětVymazat
  7. Také by mě zajímalo, zda je tohle fikce nebo tvůj opravdový zážitek… Já teda tak odvázaná nejsem a nedokázala bych to, ale když to čtu, přemýšlela jsem zda být pobouřená… Možná trochu, ale vlastně, proč ne.. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Vanilopko, chci te!

    OdpovědětVymazat
  9. Víc takových příběhů.:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥