sobota 4. ledna 2014

Víc a víc

Je jeden z úplně nejzvláštnějších, nejkrásnějších a náramně slastných pocitů. Orgasmus.
Když ho dosáhnete, ocitáte se na vrcholu blaha, ze kterého ale dolů nemusíte. Stačí si přivodit další a další dokud nemáte dost.
A že to nejde? Chce to prostě zkoušet a nedělat si hlavu z toho, když místo orgasmu chuť odezní. Třeba to přijde příště.

Mnohonásobný orgasmus lépe natrénujete masturbací. Také ho lépe dosáhnete, díky nepřestávajícímu a stálému tempu (vibrátorů, sprchy..) a možností ovládat si všechno tak, jak sama chcete.
Máte první orgasmus za sebou? Zapomeňte na to. Potlačte ve svém mozku myšlenku- Tak mám to za sebou, končím. Je to jako automat, dosáhnete orgasmu, dáváte jakoby v křeči nohy k sobě a nepokračujete. Neříkám, že "musíte" pokračovat hned. Mě se to taky pak chvíli nelíbí, vlastně je mi to nepříjemné. Mám strašně citlivý klitoris a právě od toho je tady chvilka na pauzu. Odpočinek si ale nedopřávejte příliš dlouhý, vzrušení musí přetrvat.
V téhle pauze používám menší tlak, klitorisu se vyhýbám, nebo prostě jen přestanu, ale proud sprchy namířím na krk a prsa. 
Zadržujte dech, zatínejte svaly, na každého zabere trochu něco jiného. 
Další orgasmus je u mě vždycky úplně jiný než ten první. Většinou přijde rychle, stačí pár "tahů" a svíjím se znovu, někdy až po delším dráždění, ale vždy je trochu intenzivnější. Změna dráždění, pomalejší nebo naopak rychlejší tempo, to už si tělo určuje samo.


Mnohonásobný orgasmus není nijak definován, jedná se prostě o více než jeden orgasmus, který přichází brzo po tom předešlém.
Aby toho nebylo málo rozlišují se orgasmy vícečetné a opakované. To už zní trochu jako hodina biologie, ale tak tedy, malé shrnutí. Vícečetný orgasmus je, když vaše hladina vzrušení neopadává. Je to orgasmus ve vlnách, kdy po prvním přichází hned další. A ten opakovaný je, když začínáte znovu a znovu.
Podle téhle definice bych řekla, že mám spíš ten druhý typ. Ale nejsem si jistá.
Pokud po více orgasmech toužíte, doporučují se Kegelovi cviky. Já prostě jen tak někdy "stahuji" když se nudím. V autobuse, u televize, prostě jen tak.. Mnohonásobný orgasmus považuji za takovou "samozřejmost", když už masturbuji udělám se alespoň třikrát a proto v tom nevidím žádný zázrak.
Při sexu už to je trochu jinak a když se mi to povede víckrát je to spíše výjimka.
A jak to máte vy? 

22 komentářů:

  1. Dávej víc gifů. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že jich je víc než dost. Na určitý počet slov má být obrázek, aby to bylo čitelné a nestálo to za houby. Pro gify je tady tumblr...kdo hledá, najde. ;)

      Vymazat
  2. ten vrchní je super.Taky hodně používáme míč

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a jak to děláte, že přitom sebou nešvihneš na zem? to by pro mě byl asi největší problém :D

      Vymazat
    2. ležím na tom míči spíš zádama, jednu nohu zapřenou o postel a druhou mi drží. On klečí na zemi.

      Vymazat
  3. já to zvládám jenom sprchou.. :( prst se mnou absolutně nic nedělá. a to mě štve . nemáš tu na to nějaký článek s radama? popř. nechceš napsat? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ráda bych napsala, ale nemám co, protože se mnou prsty také nic nedělají. Což je divné protože orgasmu při sexu normálně dosáhnu a když mi to dělá partner tak se mi to taky líbí.

      Vymazat
    2. A mě zase úplně naopak. Sama se prsty udělám, ale přítel mě snad nikdy :(

      Vymazat
  4. jak kdy.. raději to druhé.... ono,mít 15 orgasmů za 10 minut není zrovna nic moc... mě už se nechtělo a píteli vlastně taky ne,když jsem se po 3 přírazech udělala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle přesně jsem měla s bývalým. Já už ani nechtěla a po pár přírazech jsem byla zase

      Vymazat
  5. Já se sama udělá třeba desetkrát za sebou když nemám dost a úplně bez problémů...

    OdpovědětVymazat
  6. Kam zmizel článek s novoročními předsevzetími? :( Líbil se mi.

    OdpovědětVymazat
  7. Vždycky jsem si říkala, jak bych si přála zažít mnohonásobný orgasmus a teď jsem zjistila, že ho vlastně zažívám dost často. :D Měla jsem za to. že za mnohonásobný orgasmus je považován pouze vícečetný. Tak jsem zase o něco chytřejší. :) A mám to stejně jako ty, taky při masturbaci beru jako samozřejmost, že se udělám vícekrát, ale u sexu je to spíš ojedinělé. G.

    OdpovědětVymazat
  8. Nechceš přidat nějaký článek s tipy na sex na míči?:)) Vypadá to zajímavě a popravdě mě to ještě nenapadlo!

    OdpovědětVymazat
  9. Když si to dělám sama, tak po prvním orgasmu už nemůžu-mám strašně citlivý klitoris a vždycky musím aspoň deset minut počkat, než můžu začít znovu. Ale dělám si to pouze rukou, sprchou mi to nejde, ale asi nejsem jenom dost trpělivá a nechce se mi plýtvat tolik vody. :D

    OdpovědětVymazat
  10. Nevím, jak je to možné, ale ještě jsem orgasmus nezažila :/

    OdpovědětVymazat
  11. Také ne… Sexuální život mám už skoro 3 roky - přerušovaně ale stejně…. Prstem si to udělat nedokážu, dokonce ani vibrátorem ne…. Při sexu také ne… Líbí se mi ten pocit když je ve mě, když přiráží je mi to příjemné ale nikdy jsem neměla orgasmus…. Ve sprše - doma ji nemáme tak silnou a tak jsem na toto kouzlo přišla až před dvěmi měsíci - bohužel strávím tam i 20 minut, pokaždé už cítím že TO skoro je, a pak to odezní… :((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to uplne stejne a nevím co s tím....při sexu ne...sama taky ne...ani s vibrátorem...prostě nikdy:(( jako by se to zastavilo tesne před vrcholem...

      Vymazat
  12. Já mám orgasmus i prsty i sprchou i třeba se mi to někdy povede když mám pomocníka vevnitř, ale bohužel s přítelem se neudělám nikdy a mrzí mě to... Už nevím co s tím...:(

    OdpovědětVymazat
  13. Když si to dělám sama, tak mám nejprve pocit, že si to tentokrát udělám víckrát, jak moc to chci několikrát za sebou, jak si to pořádně užiju... orgasmu dosáhnu většinou velice rychle a pak dál už nechci, prostě mě ta chuť přejde, byť třeba po chvíli zkouším znovu, tak ta chuť stejně nenaskočí :-/ mám to tak i s partnerem, jakmile dosáhnu orgasmu, je "hotovo" a dost, byť mě to štve...

    OdpovědětVymazat
  14. Mě se mnohonásobný orgasmus nedaří.Zkouším to ale pak už to téměř bolí, snažím se jak ty píšeš : potlačovat myšlenky, nepřestávat, ale nedaří se mi to, spíš si tím zkazim dobrej pocit z první masturbace.

    OdpovědětVymazat
  15. Objevte eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde miliony klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Obchod odkudkoli - Čas jsou peníze. Obchodujte na počítači, mobilu a tabletu

    Otevřené obchody na eToro: 227,651,647

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥