pátek 28. února 2014

Anální povídání

Když jsme přišli z jedné akce, měla jsme s ním první anální sex. Tedy jako náš první společný anální sex. A byl to nejlepší anální sex, jaký jsem kdy zažila.
Musím přiznat, že do té doby jsem to zkusila párkrát, ale myslela jsem si, že tomu nikdy nepřijdu na chuť. Většinou jsem víc než vzrušení cítila bolest a vracet jsem se k tomu nechtěla. Jenže víte co se stalo? Já mám na anální sex chuť! Chci to zase! Tenhle zážitek pro mě byl totiž něčím, co absolutně vyvrátilo moje dosavadní názory na tuhle praktiku. Bylo to úžasné.
Zjistila jsem, že poloha na zádech, kdy mě pěkně připraví prsty a může se věnovat oběma dírkám je mnohem lepší než zezadu. Zjistila jsem, že i když mi slíbil, že na to půjde pomalu a taky pomalu začal, sama jsem začala přirážet, jako při klasickém sexu. Rychle a rázně. A pak jsem se udělala. Nevím jestli to bylo tím, že mě přitom dráždil prsty ještě vedle, ale bylo to... nemůžu najít správná slova... bylo to prostě  nepopsatelné slovy.A to jsem si myslela, že tohle je jenom klam z porna. Ne, není!


Píšu to především proto, abych vám řekla jednu věc. Když se vám něco nelíbí, neznamená to, že s vám to nebude líbit už nikdy. Možná k tomu dojdete, postupně a časem. Uvědomuji si, že jsem k tomu došla postupnými kroky, zařadila jsem do svojí masturbace různé anální hračky, abych si zjistila, že se mi tohle dráždění líbí. Nenechala jsem se do ničeho tlačit a znovu to zkusila až po dlouhé době. Postupně.. nejprve jsem si zvykla na jeho prsty, při normálním sexu a pak, když jsem se cítila připravená, jsem povolila. Povolila jsem doslova a do písmene, protože mě nebolelo nic. Možná tomu taky pomohlo pár sklenic vína a možná to, že s bývalým, který se pyšnil poněkud většími rozměry (i co se šířky týče), to prostě bylo těžší.

Nevím....Každopádně, to byl skvělý zážitek!


7 komentářů:

  1. :) pro mě teď naprosto skvělý článek, jako vystřižený z toho v jaké situaci se teď nacházím. Díky:)

    OdpovědětVymazat
  2. Anální sex mám moc ráda. Ale momentálně mám fakt dost velkej průjem a anální sex je opravdu to poslední, po čem toužím :D
    Je úžasný, jak se lidem mění choutky :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkná pointa, pravdivá. U análu jsem zatím ve fázi "prsty při normálním sexu", ale když se podívám třeba na kouření, ze začátku mi to přišlo divné a nevěděla jsem, co dělat, kdežto teď po pár letech zkušeností mě to fakt baví a užívám si ten pocit, jak jednoduše jde chlap ovládat :)

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluju k objeveni kras analniho sexu, ja si to bez nej uz neumim predstavit :) (teda zas ne kazdej sex ze jo, ale jednou za cas :D). Jen jsem narozdil od tebe mela stesti, ze se mi libil od zacatku. Uzij si to!

    OdpovědětVymazat
  5. Jednou za cas mam analni sex taky hodne rada .... neni potreba ho provozovat denne, ale kdyz na nej prijde, stoji to za to. Musim souhlasit, ze az s mym soucasnym pritelem se mi zacal libit a prisla jsem mu na chut. Predtim jsem ho vzdycky vyzkousela a na dlouho mi to zase stacilo. Chute i nazory se proste meni.:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Análek je mazec. Snažil jsem se ho vždycky praktikovat s každou ženou. Současná partnerka ho miluje taky. Nedovedu si to bez něj představit

    OdpovědětVymazat
  7. Díky za článek :) Momentálně jsme s přítelem ve fázi příprav, ale mám v plánu to jednou zkusit :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥