úterý 11. února 2014

Barvíme (s) Betty

Jednou jsme takhle leželi v posteli a on se mě zeptal, jestli bych si tam dole nemohla nechat aspoň čárku nebo trojúhelníček.
A já tady skončila svoje konzervativní období. Proč jsem se vlastně tak dlouho dohladka vyholovala? Prostě jsem vzala s prvními chloupky první žiletku a oholila se, ale proč? 
Pak jsem si nechala chloupky narůst. Ano a tohle místo najednou vidím úplně jinak, musím uznat že trojúhelníček vypadá opravdu skvěle, sexy. A i jemu se líbí.
Pak jsem objevila Betty. S názvem Betty barvy na "vlasy". Jenže už podle úvodu vám bude asi jasné, že o vlasy tady určitě nepůjde. Ano,jsou to barvy na vaší "Betty", tedy na chloupky v intimní oblasti.
Kreativitě a originalitě se zkrátka meze nekladou a můžeme si tak dopřát třeba klín sladěný s nehty u nohou a nebo prostě barvičku, která s nám líbí. A s blížícím se Valentýnem je tady nápad, jak v posteli překvapit a stát se tak originální milenkou.

Klasika jako je černá, blond nebo hnědá barva vám vykouzlí sladěné chloupky s barvou vašich vlasů. A pokud budete chtít zkusit něco odvážnějšího, můžete vybrat z Fun barev, kde je třeba zelená, modrá nebo růžová. Ano, šla jsem do toho!
Balíček, který mi dnes přišel obsahoval různé šablony, depilační krém a fialovou barvu. Řekla jsem si proč se držet při zemi a vybrala jsem rovnou krabičku s nápisem Sexy Betty, slibující tajemnou a jemnou fialovou barvu. 



Nejprve jsem rozbalila šablonky a nestačila se divit, kolik motivů si můžu vybrat. Bohužel teď nemám chloupky takové, abych mohla nějakou použít, udržuji si ten trojúhelníček a tak na tvary nemám prostor. Ale až chloupky dorostou můžu si vybrat celkem z osmi šablon. 


Nejprve jsem si myslela že s překvapením počkám až na Valentýna, ale nakonec jsem podlehla hned. Nanesla jsem pečlivě depilační krém a čekám. Jsem mile překvapená, že opravdu nic nepálí ani neštípe. A ani nesmrdí. Kdo zkusil nějaký depilační krém, asi ví, proč tohle zmiňuji, často je zážitek s krémy opravdu nepříjemný. V době deseti minutového čekání píšu na blog. Už se nemůžu dočkat výsledného díla, a jsem zvědavá jak dopadne. Popravdě jsem totiž v krabičce čekala nějakou barvicí tubu nebo tužidlo, ale když jsem krabičku rozbalila, zjistila jsem, že tomu tak není. Obsahuje toho totiž víc. 




Nenechám se zaskočit a čtu si návod, který jsem si stáhla na internetu. Je to prostě jako klasické barvení vlasů, akorát prostě barvíte jinde. Ještě pět minut a jdu opláchnout krém.

Moje "Betty" je opláchnutá a můžu se do toho vesele pustit. Nejprve se musí chloupky odbarvit a pak až teprve přijde fialová barva. Pečlivě nanáším aplikátorem odbarvovač na trojúhelníček. Tyhle barvy prostě nejsou jen tak nějaké obyčejné barvy, to je třeba taky říct. Možná jste někdy zkoušely experiment s barvami na vlasy nebo barevnými tužidly..tohle jsou barvy přesně určené na tyhle místa, dostatečně citlivé a šetrné.
Mimochodem uplynulo prvních pět minut a mám chloupky zrzavé. Čekat se ale má 20-30 minut. 

Během toho dalšího čekání už myslím na večer. Nemůžu se dočkat až HO překvapím, na jeho výraz a na sex. Fialový sex. Musím říct, že mě baví starat se o svůj vzhled a i když celé intimní barvení může z začátku vypadat jako šílený nápad, úplně tak zvláštní to není. Jasně, nevidí to každý, vlastně to vidíte jen vy a ten, komu to dovolíte. Ale pokud si rády kupujeme sexy spodní prádlo nebo lakujeme v zimě nehty na nohou, proč si nedopřát i tuhle krásu?

Dobře, o hodinu později, než jsem s tímhle článkem začala už mám mezi nohama fialový trojúhelník. Barva chytla i na kůži, ale mě to nevadí, protože to vypadá skvěle. Těším se na dnešní "zatěžkávací" večerní zkoušku. Podle letáčku se totiž barva nevymývá a nemá na ní vliv ani žádná sexuální aktivita nebo pocení. 
Ještě malý tip na závěr, na stránkách Betty beauty CZ se objevila Valentýnská sada! Ta obsahuje srdíčkovou šablonu a červenou barvu.


Hodnocení:

+nepálí, neštípou, nezpůsobují vyrážku
+ originální nápad
+ velký výběr
+šablony

- barví i kůži



Takže, buďte originální a hravé, nudný vyholený klín si nechte na jindy.


17 komentářů:

  1. Vybavila se mi scéna ze Sexu ve městě se Samanthou :D Ale jsem moc ráda, že tobě se výsledek podařil a díky za super tip! ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Nechceš nám dodat fotku.. Pro lepší představu.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Svojí fotku dodávat nebudu, ale našla jsem ukázku pro přiblížení http://31.media.tumblr.com/c28360913dac7b9d98e8b9de5c9299aa/tumblr_muh156SLcr1qjsfy7o1_1280.jpg
      samozřejmě tady jsou dost dlouhé chlupy, u mě to úplně takhle nevypadá a barva není tak znatelná, ale myslím že tohohle výsledku s fialovou barvou Betty dosáhneš ;)

      Vymazat
    2. Takhle úplně stačí.. Díky.. a obarví to i kůži nebo to tak jen vypadá??

      Vymazat
    3. Mě to kůži obarvilo dost, je to podle mě zas podle toho jak máš dlouhé a husté chloupky. Jelikož já moc ne, tak mám kůži normálně fialovou, ale vypadá to podle mě líp než kdyby byly jenom chlupy ;)

      Vymazat
  3. a obarví to i tmavé chloupky,nebo my tmavovlásky máme smůlu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím že i tmavovlásky můžou barvit. Od toho je tam ten první krok, zesvětlení ;) Jinak já mám chloupky taky docela tmavé a asi za 20 minut jsem je měla takové světle zrzavé a na to už barva chytne dobře ;)

      Vymazat
  4. Hodně mě to zaujalo! Díky :) Mimochodem jak vychvaluješ ten dep.krém je účinek opravdu tak dobrý? Zajímala by mě výdrž efektu po tvém zásahu. Díky a fialové zdar

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych viděla jako velké plus to, že nepálí a nesmrdí. Jinak se musím přiznat že po opláchnutí nebyl výsledek úplně 100% a vzala jsem to ještě žiletkou.
      Ale výsledek potom absolutně super, hladká kůže, žádné podráždění jako u klasického holení, nic.

      Vymazat
  5. Hodila by jsi sem odkaz přímo na výrobek, který jsi si objednala? Díky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://bettybeauty.cz/barvy-na-vlasy-i-intimni-ochlupeni/27-sexy-betty-857435004154.html
      tady ;)

      Vymazat
  6. ještě dotaz.. depilační krém si musím objednat zvlášť nebo je součástí balení s barvou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. prodávají se různé sady, které třeba obsahují krém i šablonky a tak..ale myslím že barva se musí koupit zvlášť ;) koukni se do obchodu.
      Přeji hezké vybírání ;)

      Vymazat
  7. Zajímala by mě reakce přítele :D :O

    OdpovědětVymazat
  8. DÍKY, DÍKY!
    Jdu hned objednat zelenou.. o tom jsem snila už dlouho, ale bála se to zkusit....

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥