neděle 2. února 2014

Děláme si klystýr doma!

Dalším z témat, o které si píšete byl klystýr.
Spousta z nás už se s klystýrem asi setkala v nemocničním prostředí. Tak jsem se poprvé setkala s klystýrem i já a musím říct, nic příjemného to tedy nebylo. Ale není klystýr jako klystýr a pokud se chystáte na anální hrátky a máte z něj obavy, nemusíte.
V sexshopu (ale i v lékárně) se dá zakoupit domácí sada na klystýr. Vypadá různě, klasický sterilně bílý sáček s hadičkou, anální sprchy jako barevné balónky, dokonce různé nástavce..a vy si tak můžete vybrat co je vám nejbližší. Samozřejmě i zde se ceny liší a skončit můžete i u vyplachovače análku za dva tisíce. 
Řeknu vám, že já nikdy nic takového nezkusila, přes to že si klystýr dělám docela často. Nevím, nejdřív když jsem potřebovala, tak jsem nic takového doma neměla a musela jsem si poradit jinak a pak jsem si na to zvykla tak, že nemám potřebu si nic takového kupovat. 
Neříkám, že je klystýr před análním sexem nutností. Ale já sama to jako nutnost vidím, už jen z důvodu, že se ráda uvolním a nestresuji se ještě s něčím, co by se mohlo přihodit. Klystýr tak poskytuje pocit čistoty a hlavně klid na duši. 
Zrovna před chvílí jsem si ho dělala, protože teď máme období análního experimentování, takže se s vámi podělím. Nikomu tímto neříkám, že je to správné a nejlepší to tak dělat.
Dřív jsem si klystýr dělala klasickou injekční stříkačkou. Samozřejmě dost velkou. Když jsem prvně plánovala svůj anální sex, nic jsem doma neměla a byla to nečekaná akce, takže jsem nic neobjednala a prostě TO mělo přijít. Uvažovala jsem jak na to, a tahle stříkačka byla ideální. Napustila jsem do umyvadla vlažnou vodu a aplikovala jí do sebe. Byla to jen trocha, myslím že ani ne půl litr, protože to stříkačkou hrozně trvalo. Svůj efekt to ale splnilo, i když asi ne úplně důkladně. Takhle jsem si klystýr dělala docela dlouhou dobu. Jednoduše to chce prostě něco, čím do sebe vodu dostanete, ať je to pumpička na mýdlo nebo cokoli co vás napadne. Důležité je také zakončení, nic ostrého by to být nemělo, několikrát jsem se takhle nepříjemně škrábla. 

Teď už tohle nedělám ,ale přešla jsem na sprchu. Někdo možná řekne, že je to nebezpečné, kvůli proudu vody. Ale myslím že každý rozumný člověk vidí, jaký proud si kam strká a umí posoudit, co je nebezpečné. Odšroubuji tedy hlavici sprchy, sundám těsnící kolečko (na to nezapomeňte, má ho většina sprch a není moc vidět. a kdyby se ve vás ztratilo asi by to nebylo nejlepší), pustím vodu. 
Pustím vodu natolik příjemnou a takovým proudem, že moje střeva nezažijou šok ani protrhnutí ani nic co hrozí. Voda je vlažná, příjemná na dotek, někdo doporučuje teplou vodu, ale na to si asi přijdete samy. Proud velmi malý, žádné stříkání ale pomalu vytékající. Buď si anál nasliním nebo použiju gel nebo krém a konec hadice zasunu dovnitř. Ve smyslu, že spíš přiložím konec hadice. Nikam do hloubky.
Doufám, že teď nikoho nepohoršuji, ale když už děláte anální sex, možná by vás nemělo pohoršovat ani tohle. 
Kolik vody to taky poznáte, sice při výplachu sprchou nemáte takový přehled, ale všechno cítíte. Ke klystýru se navíc dá běžně použít dva nebo tři litry vody, takže nějaký skoro litr vás nezabije. Ale všechno je to na vnímání těla. Já když začnu cítit trochu tlak v břiše tak už to nedělám, řekla bych že je to přesně ten skoro litr o kterém mluvím. Většinou tohle provádím ve sprše, napustím si vodu dovnitř a ještě si třeba umyju vlasy, protože tím potlačím tu hroznou chuť už vodu pustit ven. ;)
Není to úplně příjemný pocit, prostě se vám chce hrozně moc na záchod a vy to musíte chvilku vydržet. Já to nijak nepřeháním, většinou si prostě spláchnu vlasy a hned vedle skočím na záchod. 
Někdy výplach ještě zopakuji když si nejsem jistá jestli jsem použila dost vody nebo to nevydržím dost dlouho, ale většinou jen jednou. 
Ze zdravotního hlediska se na klystýr koukněte asi radši jinde, o tom moc nevím a bylinkách se nevyznám. Klystýr provádějte radši včas než pozdě. Myslím že tak dvě, tři hodinky před akcí jsou akorát. Mohlo by se totiž stát že by akorát pozdě provedený klystýr napáchal víc škody než žádný, voda ve střevech ještě chvilku zůstává. 
Myslím, že prostě není čeho se obávat a můžete se do toho rovnou pustit! ;) 

11 komentářů:

  1. Supr. Fakt přínosný :)

    OdpovědětVymazat
  2. Asi bych si musela dlouho zvykat. Mám z podobných věcí strach od výplachu z nemocnice :D

    OdpovědětVymazat
  3. nemůže ti to nějak zdravotně ublížit?

    OdpovědětVymazat
  4. Dělám to přesně tak, je to nejlepší. Stačí hadici jen přiložit zvenku a hezky se naplníte. Jinak klystýr je takové instatní řešení. Lepší je jíst dostatek vlákniny (třeba pssylium) a pak má stolice takovou konzistenci, že z vás vyletí ani nevíte jak a nepotřebujete ani papír na utření, protože prostě ta konzistence je taková, že nešpiní. Zároveň je to všechno hezky v celku a nezbydou ve vás žádný drobečky či podobně. prostě dokonalost. Jakmile střevo funguje tak jak má, je to dokonalé zařízení. Občas se taky vypláchnu, ale ta vláknina dělá divy. Stačí si prostě před sexem jen dojít a mám jistotu, že i když se ve mě bude vrtat o 106, tak jak to chlapi mají rádi, tak prostě na nic nenarazí. Ani zápach žádný není, protože se střevo parádně čistí. Nemám problém si dát do pusy něco co mi předtím přítel strčil do zadku, občas to dělá a líbí se mu to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, anál a pusa, to dělej, ony se ty bakterie totiž stále tvoří, tak ne že dobrou chuť, ale dobrý imunitní systém. ;) Život není porno to by si měli všichni uvědomit, tohle by měla být jistá mez, zdraví je jen jedno...

      Vymazat
  5. hele a nemůže z toho člověk mít hemeroidy? Já to taky tak dělám a mám z nich strach

    OdpovědětVymazat
  6. Jojo, psylium je fakt fajn vec. :) Ale nez jsem s nim zacala "koketovat", delala jsem anal bezne bez klistyru a pohoda, nikdy se nic nestalo. Myslim ze se jedna o zbytecny obavy :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak bych ráda přispěla s pár radami, jako zdravotní sestra. Ze začátku bych spíš radila menší množství vody cca půl litru, vody by měla být vlažná, není od věci do ní přimíchat trochu mýdla či rostlinného oleje. Určitě není ani od věci koupit rektální rourku s postraními otvory (alespoň 2, může si prostříhnout i 3 třeba). Rourka má tu výhodu, že se dá krásně nasadit na stříkačku.
    co se dotazů týče...
    Zdravotně ti to neublíží, pokud nepoužiješ příliš horkou vodu, nebo jí tam nepustíš příliš velkým tlakem.
    Hemoroidy ti to nezpůsobí, ba naopak, klystýr působí preventivně- hemoroidy vznikají zdruřením žíl v oblasti konečníku z důvodu jejichh "nepoužíváním"- například při zácpě. dokonce existují i roztoky přímo pro pacienty s hemoroidy, které mají léčivý charakter...

    Kdo si třeba ani tak netroufá na toto, tak si může skočit do lékarny pro Yal gel, je to taká valá lahvička s gelíkem, většinou si to kupujou mamči před porodem, aby si vyčistili střeva....
    Klystír, nebo klyzma nikomu neublíží, někteří lidé to dělají i běžně, jako součást očistného rituálu, nebo jako prevenci rákoviny konečníku.

    OdpovědětVymazat
  8. dělám to taky tak, ale dost často se mi stane, že prostě očista není dostatečná a furt jakoby mám v sobě nějaké zbytky i když to opakuji. nevím co s tím už

    OdpovědětVymazat
  9. Vanilopko, mohla bych se, prosím, zeptat na tvůj email? Nemůžu ho nikde najít a mám takový intimní dotaz.

    OdpovědětVymazat
  10. Rady sice super, dělám to podobně, ale vadí mi jedna věc. Večer jdu k přítelovi, jsem umytá jak se říká "ze všech stran", jenže na análek třeba ani nedojde, ale přítel na něj má chuť třeba až ráno. Jenže to už se dávno obsah žaludku přesunul a stal se z něj obsah střev a já si to pak ani neužiju, protože se bojím, co všechno se může stát (i když se mi na "velkou" vůbec ráno nechce). A u přítele doma si budu těžko dělat klystýr (a navíc čekat 2-3 hodiny na další sex, než se vyprázdním úplně), abych byla v pohodě a užila si to... :-(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥