středa 4. června 2014

Vakuová orchidej

Dobře si vzpomínám na svoje tvrzení, že vakuovou pumpu asi nikdy nevyzkouším, protože mě to neláká. Jenže, nikdy neříkej nikdy, tenkrát, když jsem psala článek o vakuových pumpách mě to spíš děsilo a pak jsem si řekla, že je čas zkusit něco nového.


Při tom zápalu objevování nových věcí jsem zkusila pro mě absolutně nový sexshop www.bananek.cz a hledala.
Když jsem objevila vakuovou pumpu s názvem Jazýček, byla jsem nejprve trochu skeptická a uvažovala jsem, jestli se mi vůbec bude tahle nová hračka líbit. Jenže vyhrála jedna věc, právě vibrační jazýček, který slibuje, že vás dokonalou simulací orálního sexu dovede do nebe. A tak jsem jen čekala až balíček přijde.
Překvapila mě velká krabice, já jsem totiž čekala něco opravdu maličkého. Po rozbalení jsem zjistila, že jsem se trochu spletla, tedy že jsem hlavně nečetla rozměry, které jsou přímo na stránkách a jsou 10x7cm. Myslela jsem, že to bude taková maličká pumpička na klitoris, ale ne, je krásně velká!


První testování přišlo na řadu až večer. Nejprve jsem si říkala, že se mi snad ani nepodaří přiložit pumpu tak dobře, aby pořádně nasála a vytvořila podtlak. Byla to moje první zkušenost s vakuovou pumpou a tak jsem to možná prostě neuměla, nevím. Každopádně po opakovaných pokusech se mi to konečně povedlo! Pokračovala jsem v mačkání na fialový balónek a podtlak se pomaličku zvětšoval. Nicméně, bylo to jemné a hodně vzrušující! Až pak jsem si všimla, že pumpa vlastně připomíná opravdu rty. Rty, tedy okraj jsou příjemné a měkoučké, vlastně bych si nedovedla představit, okraj z plastu, jako to tomu někdy bývá. 
Nepovedlo se mi dosáhnout nějakého výrazného prokrvení a napumpování, tak jak jsem si to představovala. Čekala jsem, že i po sundání budou moje pysky zduřelé jak jsem to viděla při používání pumpy. Každopádně jsem byla vzrušená už ze samotného malého podtlaku, který mě jemně nasál dovnitř, i tohle pro váš první netradiční zážitek stačí a vzruší vás to.
Vzrušení vlastně přišlo úplně samo od sebe, bez dotyku, bez vibrací, bez ničeho. Prostě jsem to najednou chtěla a potřebovala dotáhnout do konce.



Tady přišel na řadu vibrační jazýček. Ten se ovládá úplně jednoduše ovladačem, kde se regulují vibrace otáčením kolečka. Pěkně jsem si je pomalu přidávala. Fajn, není to nic snadného, podtlak mezi tím někde unikl a rty se ode mě odlepily... Byla jsem už tak vzrušená, že jsem pumpu dala na stranu a sáhla po spolehlivém vibrátoru na klitoris.

Dojmy po delší době:
Na některé hračky si prostě konečný názor utvoříte až když je používáte déle. Zvlášť u téhle pumpy jsem si pořád říkala, že se jí možná naučím používat časem a dosáhnu opravdového prokrvení a napumpování a také že využiji konečně ten jazýček. Bohužel.. Pumpa prostě žádný podtlak nevytvoří a tak jsem to vzdala a už jí vůbec nepoužívám. 



Hodnocení: 
+ nový zážitek
+ měkký, příjemný materiál 


- nevytvoří podtlak
- špatně přilne
- okamžitě (dříve než vůbec zapnete jazýček) podtlak mizí



"Mojí" orchidej najdete TADY, nebojte se objednávat, balíček přišel naprosto anonymně a před odesláním mi přímo ze sexshopu volali a na odeslání jsem se mohla domluvit.
 A co si o tom myslíte vy? Máte nějaké zkušenosti se kterými se chcete podělit?


4 komentáře:

  1. Héééle nechci ti do toho kecat,ale nemáš se učit těch 200 stran? Huš-huš, já vím,že tohle je zajímavější,ale i mě to odvádí od učení!!! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. musí to do sebe přece pořádně napumpovat :D

      Vymazat
  2. A opravdu po tom zůstane kundička tak krásně nateklá? Viděl jsem v televizi a nechce se tomu věřit....

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥