pondělí 13. října 2014

Kozy aneb Mužský svět a prsa! I.

Tak jako v reálném životě nás muži někdy prostě opouští a přicházejí noví, tak na můj blog přišel Tom. Opět naprosto nečekaně, ale o to lépe a já se samozřejmě s vámi podělím o jeho názory na sex a intimitu, které budou upřímné a leckdy možná nesnesitelně pravdivé. A není to právě to, co přesně chceme? První článek, který mi dnes přistál na mailu je na naše aktuální téma- PRSA! Asi každá z nás dobře ví, jak názor mužů na naše prsa může ovlivnit naše vnímání těla, sebevědomí a také (a to v neposlední řadě) sex a tak mě tenhle článek samotnou potěšil. Jak je vidět, Tom k tomu má opravdu co říct, takže to, co si dnes čtete je jen první část!




"Základem skvělého sexu je upřímnost. A ta je mi nejblíže, stejně jako nulová stydlivost. Možnost podělit se s Vámi o to, co si jako chlap myslím, co mám rád, co mi dělá dobře, co miluji na ženách, jak jim chci v posteli dělat radost a jak mi na sexu záleží, je proto tím nejideálnějším spojením toho, o čem sex ve své nejryzejší podstatě je. Díky Vanilopce může na českém internetu fungovat něco, co je běžnou součástí našeho života, jen se o tom spousta lidí bojí mluvit. Ať se na intimní záležitosti budete prostřednictvím mých řádků dívat jakkoliv, ať vás moje psaní potěší, překvapí, poučí, nebo třeba vzruší, cokoliv mi bude dávat smysl. Nebojte se nás chlapů, v posteli jsme totiž vaši nejlepší parťáci a společně nám to klape, nemyslíte? A prosím - říkejte mi Tom. Na to už hodně let slyším." 

Vanilopka před pár dny vypustila do světa pravdivou a upřímnou ódu na ženská prsa. Kulaté, pevné a pro nás muže netradiční ostrůvky ženského těla jsou však pro mužskou část populace minimálně stejně důležité jako pro vás, milé dámy. Rád bych vám v následujících řádcích vysvětlil proč. Rád bych vám řekl, jak moc vaše prsa zbožňujeme. Rád bych vám řekl, že bez nich prostě nedokážeme žít!



Zaprvé… prsa jsou něco, co sami nemáme. Pokud teda nechcete být anatomicky přesní a tvrdit mi, že pár, v některých případech na trošce svalů postavených bradavek, jsou prsa. Ne, rozhodně nejsou. Opravdová prsa máte jenom vy. Jsou pro nás něco neznámého, zakázaného, výjimečného. Máte tajemství navíc. Že pod kalhotkama skrýváte vlhkou a voňavou kundičku, to dokážeme ještě nějak vyrovnat tvrdým a nadrženým penisem. Vaše prsa jsou však zbraní, proti které bojovat neumíme. Vlastně ani nechceme. Jsou boží.

Zadruhé… pořád vám na ně chceme šahat. V mnoha ženských diskuzích jsem si všiml, jak se tomu občas podivujete. Nedivte se nám! Šáhnout holce na prsa je prostě skvělý pocit. Prohmatat je, dotknout se jich, zmáčknout je. Působí tak na nás blahodárné antistresové účinky. A to zatím nemluvím o sexu. Myslím to jen tak. Občas prostě sedím vedle přítelkyně, koukáme na film a já si všimnu toho, že má prsa! A šáhnu si. A ještě jednou! A ona se diví, jenomže toho se nejde jen tak nabažit. Kdybychom mohli, šaháme vám na ně pořád.




Zatřetí… prsa jsou tím nejúčinnějším tahákem. Dobře, odhoďme na chvilku romantiku v podobě zahleděnosti do vašich tajemných a hlubokých očí. Odhoďme to, že když kolem nás projdete, koukneme se rádi na to, jak skvěle máte tvarovaný zadek. Protože naši primární pozornost přitahují vaše prsa! A vy to moc dobře víte a často si to užíváte. Nejde odolat. Ten pohled prostě k vašemu výstřihu sklouzne. A zůstane tam, dokud nám to dovolíte. Koukáme na ně jako na svatý obrázek. Právem. Pamatuju si, že v pubertě jsem nejvíce myslel právě na prsa. Když jsem si ho honil, prostě jsem myslel na to, jaké má asi ta krásná spolužačka z šesté třídy prsa. A udělal jsem se. Díky tomu, že máte prsa! Ano, asi zapadám do charakteristiky „horňák“, tedy chlap, co je na prsa.

Začtvrté… ať jim říkáme jakkoliv, zbožňujeme je pořád stejně. V článku používám prsa, je to fér, není to urážlivé a shodneme se na tom všichni. Ale jo, mezi sebou konstatujeme, že máte prostě skvělé kozy! Nezlobte se na nás, občas je to prostě to nejlepší označení toho, co schováváte pod podprsenkou. Možností je mnohem více… ale nejen těch peprných, beznadějný romantik konstatuje, že se mu líbí vaše ňadra. Proč ne?! Neřešte, jak jim říkáme, zabývejte se tím, co si o nich myslíme. Já osobně používám nejčastěji slovo prsa, ale, jakmile jsem hodně nadržený a mám chuť na tvrdší a vášnivější sex, chci jí šahat na kozy!


Zapáté… myslíme si o nich totéž. Netrapte se tím, že se vám zdají moc velké, malé, nepevné, divně tvarované. To jste prostě vy! A patří to k vám. Každá holka má jiný tvar nosu, jinak velkou nohu, jinak dlouhé vlasy. A každá má prostě jiná prsa. Neexistuje patent na dokonalá prsa, protože každému chlapovi se líbí úplně jinačí.

Zašesté… na velikosti nezáleží. Tahle poučka možná neplatí u velikosti mužské chlouby (ale to bych si nechal na jiný článek a diskuzi), ale je bezpochyby pravdivá v případě vašich dvou horských, údolních, polohorských či vysokohorských chloub na hrudníku. Je nám to jedno. Máte malá prsa? Netrapte se tím, naopak. Malá prsa jsou totiž strašně krásná. Roztomilá. Nádherně na nich vyniknout bradavky. Jste díky nim nevinné, vypadáte skromně a sexy. Nemusíte nosit podprsenku a, když vám přes tričko prosvítají bradavky, musíme si lehat na břicho, protože nám z toho zase stojí péro. Buďte na to hrdé. Máte velká prsa? Skvělé. Velká prsa jsou totiž taky pořádně sexy. Můžeme je pořádně promačkat, můžete nás jimi vyhonit, můžete nám ukázat, jak velkou dominancí pro vás jsou. Nepotřebujete ani velký výstřih na to, abyste upoutaly. Máte snad středně velká prsa? Co řešíte? Nám se líbí prsa jako taková, patří k vám, jsou vaše, nechceme jiné, nejsme s vámi kvůli nim, nespíme s vámi kvůli tomu, abychom hledali ideální kozičky. Nás prsa vzrušují, nás prsa baví. Má přítelkyně má větší prsa (trojky), kterých se nemůžu nabažit, zbožňuju jejich tvar, jejich velikost. Podle prsou jsem si ji ale samozřejmě nevybral. První holka, se kterou jsem byl v posteli, měla opravdu hodně malé prsa, takřka jsem přemýšlel, jestli je nemám větší… ale že bych byl zklamaný? To určitě ne. Mít možnost si vybírat, vždycky bych raději měl holku za něco chytnout – a to souvisí i s celkovou postavou. Ne, že bych byl na baculky, ale extrémně hubené holky mě automaticky rozhodně nevzruší jako ty, které mají zadeček ideálně na to, abych je po nich plácl a hrál si s ním. A s kozičkama je to stejně.




T.

6 komentářů:

  1. Těšíme se na další článek, Tome ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tenhle článek je velice pěkně napsaný a Tom bude asi velice příjemný chlap s rozumnými a naprosto nestrannými názory. Palec nahoru :) . Doufám,že Tom bude přispívat často.Byli byste senzační dvojka :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné... Hezky napsané... Palec nahoru ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Jen alibistické kecy ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥