úterý 21. října 2014

Masážní salón

"Doufám, že si to užiješ!" řekla mi tenkrát kamarádka a do ruky mi vtiskla obálku. Vtipné přáníčko nebo při nejlepším lístky do kina, pomyslela jsem si a zvědavě jí roztrhla. Vytáhla jsem kartičku...
Poukaz na masáž! 
Přesně to jsem po posledním náročném měsíci potřebovala a tak jsem jí radostně objala a v hlavě plánovala termín  návštěvy. 
V telefonu se mi ozval příjemný ženský hlas a domluvily jsme se, že dorazím hned za dva dny.

Když jsem stoupala po schodech nahoru, až k salonu, těšila jsem se, jak si moje tělo odpočine pod jemnými doteky ženy z telefonu. Ta také stála za pultíkem s nápisem Recepce, když jsem otevřela dveře. Po předložení poukazu a výměně úsměvů jsem mířila ke dveřím. "Tam si odložte a oblékněte si župan, v další místnosti je potom sprcha, kde si udělejte pohodlí a potom už vás bude čekat masér!" 
Tak masér... Za dveřmi jsem opravdu vstoupila do malé místnosti se skříní, malou židličkou a velkým, měkoučkým županem. Pečlivě jsem svoje oblečení skládala do skříňky, když mě napadlo, jestli si na sobě mám nechat vlastně aspoň kalhotky. Asi bych měla. 
Když jsem vstoupila do koupelny, která následovala hned potom, zahalilo mě příjemné horko, pára a intenzivní vůně. Sundala jsem si župan a kalhotky, pro které jsem se nakonec rozhodla a vlezla do sprchového koutu. Lehce matné sklo mi dávalo pocit bezpečí a tak ze mě pomalu opadala počáteční nervozita. Vzala jsem do ruky mýdlo, pustila horkou vodu a nechala se unášet na vlnách relaxu, přesně tak, jak jsem si představovala. Se zakloněnou hlavou jsem si užívala kapky dopadající na ramena, přivírala jsem oči a slastně se připravovala na masáž. Asi trochu intuitivně jsem oči otevřela a všimla si pohybu na druhé straně sprchového koutu. Přes matné a zamlžené sklo jsem těžko rozeznala obrys postavy. Vypnula jsem vodu a trošku rozrušeně čekala, až se situace zase uklidní a já budu moct vylézt ze svého proskleného úkrytu. Když postava zmizela, pomalu jsem otevřela dveře a natáhla se pro ručník. "Pozor ať neuklouznete!", ozvalo se za mnou a já s sebou cukla tak, že mi ručník vypadl z ruky. Jakoby nic ho zvedl ze země a podal mi ho. Vysoký, široká ramena, pronikavé modré oči a krátké strniště, Úsměv chlapa, který ví, že z něho ženy šílí. Bílé kalhoty a jednoduché bílé tričko. To byl on, chlap, do jehož rukou jsem měla svěřit svoje tělo. 
"Děkuju.." řekla jsem a připadala si, jako by mi bylo patnáct, vyvolal ve mě zvláštní stud a rozpaky. "Přijďte prosím za mnou.." 
Po osušení jsem v županu mířila do místnosti, kam před chvílí odešel on a nemohla se dočkat. Ještě že jsem si nechala ty kalhotky, nechtěla bych se teď dostat do ještě trapnější situace. 
"Odložte si.", seděl zády ke dveřím a ani se na mě nepodíval. Sundala jsem si župan a na jeho pokyn ulehla na stůl čelem k zemi. "Odložte si prosím i ty kalhotky.." řekl, když se na mě podíval a já jsem se zase zvedla a poslechla a rychle zase ulehla tak, aby viděl co nejmíň. Má to být přece normální masáž? 
Jeho velké dlaně se mi přitiskly na záda, byl to teplý a intenzivní pocit a okamžitě mnou projelo vzrušení. "Nemysli na to, nemysli na to..!"opakovala jsem si v hlavě a nedokázala jsem myslet na nic jiného než na sex. Pak mi na záda dopadla první várka teplého, téměř horkého oleje a jeho ruce se po něm sklouzly a pak znovu a znovu. Konečně jsem se uklidnila a zavřela oči...krásné pocity uvolnění a vzrušení. Jeho ruce pomalu sjížděly z ramen podél páteře a znovu a pak sjely níž a stiskly mi zadek. Bylo to takové chvilkové zmáčknutí, že jsem na chvíli ani nevěděla, jestli to byl záměr nebo omyl. Když to udělal podruhé a pak ještě několikrát, bylo mi jasné, že se to neděje nedopatřením. Cítila jsem, jak do masáže zapojil celé ruce a lokty mi masíruje každý bod zad a pak zase, jen tak mimochodem, mě stiskne. "Líbí se vám to?" pronese do ticha. "Líbí..." pronáším stručně já, protože nejsem schopná říct něco jiného. "Prosím vás teď se otočte.." 
Ležím na zádech a nevím jestli se na něj dívat nebo ne. Jen tak letmo se podívám na jeho svalnaté paže a pořád ten úsměv zlobivého kluka, ač je mu kolem třiceti. Opět přichází nová dávka oleje a tentokrát rovnou na prsa. Z výšky na mě lije nahřátý olej z misky a dívá se jak mi stéká po prsou, k břichu a rozlévá se do stran. Potom misku odloží a stejným způsobem přikládá svoje dlaně na moje prsa. Jsem vzrušená a myslím, že je to na mě vidět, ale začíná mi to být pomalu jedno. Pohyby jeho dlaní jsou dlouhé a táhlé a pokud jsem si do teď myslela, že prsou je třeba dotýkat se jemně, pletla jsem se. Ten tlak, který vytváří je příjemný..neskutečně. Otočím hlavu a dívám se mu přímo do rozkroku, Tenhle pohled se mi líbí... 
Tiskne moje prsa a tře je o sebe, pěkně kloužou a já mám pocit, že si spíš hraje než aby masíroval, a když palci stiskne bradavky, mám co dělat abych nezavzdychala. 


Pak si všimnu, že ani on si nedělá se svým vzrušením příliš těžkou hlavu. Na jeho bílých obtažených kalhotách se jasně rýsuje velká boule na poklopci. Usměju se. Mám chuť ho z těch kalhot dostat a začít kouřit. 
Jeho ruce mi nepřestávají mačkat prsa a když se ke mě nakloní a lehce olízne nejprve jednu a pak druhou bradavku, připadá mi to už svým způsobem samozřejmé. Chci víc! 
"Chci víc.." říkám nahlas a sama se divím, co jsem to řekla. Na druhou stranu je jasné, že tohle není normální masáž, takže... "Nechvátejte.." hluboký a zároveň tichý hlas mě zase zklidní.

 Nakloní se, moje prso nasaje do pusy a pevně tiskne, a pak znovu. Zuby přejíždí moje vztyčené bradavky a pak je mne mezi prsty. Druhou rukou přitom pokračuje dál a níž až mi pomalu dá nohy od sebe. Jeho kluzké prsty do mě pomalu vjedou a cítím jak okamžitě přidá další. Jsem roztažená, jsem vzrušená a mokrá a jeho ruku přijmu s naprostou lehkostí. Stačí pár pohybů a druhá ruka na prsou a já cítím, že se udělám. Začnu vzdychat, a on svými dlouhými prsty nepřestává přirážet dokud to nepřijde a já se celá stáhnu. Instinktivně stisknu jeho dlaň na svých prsou a prohnu se proti jeho ruce. 
Než se stihnu vzpamatovat a pocítit nějaké rozpaky, vidím, že si rozepíná kalhoty a po chvíli před mým obličejem stojí jen v bílých boxerkách, které se hodně napínají. Stačí mi vidět ten obrys a začnu po něm toužit víc a víc. Stiskne ho přes tu bílou látku a postaví se blíž k mojí hlavě. Pomalu se svlíkne a mě se dostane úžasný pohled na jeho obrovský penis. 
Chci ho vzít mezi rty, ale jak hnu hlavou jeho majitel mi oznámí "Při masáži musíte ležet.." a sám mi prsty otvírá pusu, vsouvá ho mezi moje rty a pomalu přiráží. Ani se nehnu, cítím jak jsem mokrá a moje pusa je naplněná a když přirazí mám pocit, že se udusím a oči mi zaplavují slzy. Pak si nade mně klekne. Klekne si nad moje prsa, vezme je do rukou a pevně je tiskne k sobě. Zasouvá ho mezi ně, projíždí sem a tam a olej nás spojuje. Přiráží mezi moje prsa jako kdyby už tohle samo o sobě znamenalo sex. Je divoký a rázný a pak je pustí a žaludem na ně poklepává a plácá, až se můžu zbláznit vzrušením. 

Když se konečně dostane mezi moje nohy, je to slastná extáze. Záda mám položená na stole a moje nohy směřují dolů se zadkem na hraně stolu. Stojí přede mnou a prudce do mě přiráží. Celé moje tělo klouže k němu a zase od něj tak dlouho až k orgasmu. 
Pomalu ho ze mě vytáhne a prsty zabloudí k análku. Jsem uvolněná a kluzká a on do mě pomalu vsouvá jeden a pak dva prsty. Otáčí jimi a druhou rukou mi mačká klitoris. Pak prsty vyndá, chytne ho do ruky a pomalu ho vsouvá do druhé dírky. Pomalu a s citem, kousek po kousku až ve mě celý zmizí a pevně se ke mě tiskne. Dlaně mi opře o hrudník a položí se na mě téměř celou vahou. Cítím se plná, a naprosto ovládaná. Když ve mě začne divoce pumpovat a já se dívám, jak přivírá oči a jeho úsměv se pomalu mění, jak tiskne rty k sobě, zalije mě další vlna neskutečného horka a pomalého, dlouhého vyvrcholení. 



Otevřu oči a vidím, jak stojí nade mnou. Tisknu svoje prsa k sobě a dívám se mu do očí. Otírá se o ně a honí si ho dokud mi je nepostříká tak, že snad žádné místo nezůstane suché. 
Pak mě políbí na rty. 
"Děkuji.."zvedám se celá rozklepaná ze stolu a mířím ke sprchám. 
"Není za co.."usmívá se on a obléká si tričko. 

Když se mě kamarádka zeptala na masáž, jenom jsem se usmívala a tajně doufala, že takovou masáž jsem zažila jen já a že na ní nikdy nezapomenu.

5 komentářů:

  1. Do okamžiku,než jsi napsala,že se svléknul,jsem myslela, že jsi byla na tantrické masáži... Je to vymyšlené celé,nebo je jen "přibarvený" konec? Byla jsi někdy na tantře?

    OdpovědětVymazat
  2. Umět psát sex jako ty, hodně by mi to vytrhlo trn z paty :D se svou legendární neohrabaností smekám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle je muj sen....

    OdpovědětVymazat
  4. Já se divím, že jsi už od začátku nevěděla o tom, že se jedná o erotickou masáž :) Možná to mohlo být jasné už z poukazu, možná i z prostředí toho salonu. Já už jsem právě taky takovou masáž zažila. Ale s rozdílem, že jsem si ji koupila sama a věděla alespoň přibližně do čeho jdu. A bylo to úžasný :O Jenom o tom neumím napsat tak poutavě jako ty ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥