neděle 21. prosince 2014

IV. adventní neděle- Wartenbergovo kolečko

Začalo to pomalým škrábáním, pak s táhlou, intenzivní a jemnou bolestí přejížděl kovovým kolečkem po mojí ruce od zápěstí až k rameni. Na klíční kosti se bolest znásobila a pak zase přešla do příjemné, když malé jehličky pobíhaly po mých prsou. Přibližovaly se k bradavkám...
Wartenbergovo kolečko pro mě bylo až do nedávna naprosto neznámým nástrojem, ale od chvíle, kdy jsem ho poznala na vlastní kůži ve mě vzbuzuje už jen pohled na něj zvláštní a hlavně vzrušující pocity. Wartenbergovo kolečko se využívá v oblasti neurologie ke zkoumání citlivosti kůže a také je oblíbeným nástrojem pro BDSM hrátky. Napětí a neskutečné vzrušení může vnést i do vašeho sexu a to nemusíte být vyznavači nějakého tvrdého mučení.

Nejvíc se mi líbí, že je kolečko jednoduché ale o to víc zajímavé, protože se ovládá jen tlakem na kůži.To, co budete prožívat tak záleží čistě na vás. Můžete si tak užít jemné škrábání, které bych přirovnala k pocitům, jako když si přejíždíte po ruce špendlíkem, táhlou ostřejší bolest, kterou bych přirovnala k tetování a nebo pálivé řezání, které je opravdu bolestivé. Samozřejmě záleží na tom, jak bolest vnímáte a pro každého tak může být prožívání rozdílné. 
Jehličky na kolečku jsou dostatečné ostré ale nemusíte se bát, že by vás pořezaly (možná při opravdu velkém tlaku).

Zkuste kolečko nahřát v horké vodě...
V kombinaci se šátkem nebo maskou přes oči a svázaným zápěstím můžete partnera jemně škádlit, mučit a vzrušovat a nechat ho plného očekávání a napětí. 
Nebojte se použít kolečko i na citlivější partie, doporučuji ale začít postupně od přejíždění po rukou, zádech, zadečku. Když si kolečko nejprve zkusíte sami na sobě, poznáte tak, jaký tlak kde máte použít, nezapomeňte ale na to, že zavázané oči pocity umocňují a doteky a dráždění kolečkem jsou vnímány mnohem intenzivněji.

Klasické kolečko o délce 18 cm a s průměrem kolečka 3 cm můžete koupit v eshopu www.bananek.cz
a pokud chcete ještě víc vzrušení můžete zkusit dokonce kolečko trojité TADY


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář, V. ♥