úterý 10. března 2015

Jaký je tvůj typ? Ty určitě ne..

Fascinuje mě jedna věc. Moje partnery přitahuje vždy jeden a ten samý typ žen, jsou to ženy s dlouhými černými vlasy a hubenou, vysokou postavou. Tato skutečnost je zajímavá, protože se k ní časem přizná každý s kým něco mám a je o to zajímavější, protože já jsem blondýna a spíš než sportovní typ bych se zařadila někam ke "krev a mlíko".
Nevím čím to je, ale je to tak. Když se dnes k tomu přiznal i ON, došla jsem k závěru, že je to asi můj osud a muži, kteří touží po černovláskách na gazelích nohách prostě končí u mě v posteli.

Pravda je taková, že mě to donutilo přemýšlet nad tím, jaký typ mužů jen ten, který přitahuje mě. Dokonce taková otázka nedávno padla na Ask a já na ní nedokázala najít odpověď. Muži, kteří mě doposud přitahovali, jsou každý úplně jiný. Ale opravdu úplně. A dovolím si tvrdit, že nemají ani jednu jedinou společnou vlastnost a to ani povahou ani vzhledem. Ani jeden. Jediné, co dobře vím je, že se spolehlivě otočím za chlapem, který prostě má něco..a taky výraz zlobivého kluka. Jak to máte vy? Bere vás prostě jen jeden typ nebo vlastně žádný nemáte jako já?

WeHeartIt

13 komentářů:

  1. Trefné! Taky jsem o tom nedávno přemýšelal, sama typ nemám a chlapci, se kterými jsem něco měla, se hodně HODNĚ lišili. Ale chlap, co mě přitahuje prostě musí mít NĚCO. Musí mi vonět, přitahovat mě, musím cítit chemii...sama jsem vysoká a paradoxně polovina mužů, se kterými jsem něco měla, byla menších než já, protože jsem zjistila, že mužnost s výškou nemá nic společného. Teď se vídám s jedním o 5 cm menším, ale je to takovej chlap, že by klidně mohl mít dva metry a já z něj jsem hotová.

    OdpovědětVymazat
  2. Vtipné, ten můj by nejradši měl kozatou, prdelatou babu, s dlouhým hustym hárem po zadek. A místo toho má mě, prsa 80A, s váhou necelých 50 kilo a s vlasy na krátko :)

    OdpovědětVymazat
  3. Presne moje situace... Paftner je vysazeny na urcity typ zen a ja z toho obcas mivam pocit menecennosti... To je tim ze o tom mluvi... Jasne kazdy ma lredstavy i ja si rikala sakra nemam vyhranenej typ... Ale kdyz jsem se tak podivala na me muze napr herce, podoba byla u vsech jasny modry pohled a sediny..:) jinak jak snasite partnerovy idealy? Prizpusobujete sea nebo o nich nechcete nic slyset...

    OdpovědětVymazat
  4. Hmm, také se s tím setkávám. Jeden můj bývalý byl také vysazený na holky - modelky, takže vysoké, hubené, dlouhé nohy, malá pevná prsa, malý zadek. Což já nikdy nebyla. A další bývalý byl zase ujetý na "holčičky". Ne že by byl pedofil, ale líbily se mu velmi malé a drobné holky, s vysokým hláskem, roztomilé, takové ťutinky... No a to já taky nebyla. Jak píše slečna nade mnou, tak jsem také měla pocity méněcennosti.
    Mně se líbí různí muži, mám spíš určité věci, které mě nepřitahují, jinak je mi to víceméně jedno :-D Nelíbí se mi, když je chlap tlustý (to spíš mě zaujme třasořitka), moc vystajlovaný nebo naopak zanedbaný. Hodně koukám na oči, na ruce a na zuby.

    OdpovědětVymazat
  5. Já si myslím, že většina mužů má nějaký svůj ideál, který se jim prostě libí :) . Zatím statisticky musím říct, že je to povětšinou měnší blondýnka s kulatým zadkem a většími prsy. Naopak třeba já, i přestože nejsem nijak vysoký, preferuju vyšší holky, přimo ulítávám na brunetkách, prsa se mi líbí jakékoliv velikosti, ale mám rád velké stehna a oblé boky :).

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám svůj typ naprosto jasnej :D Ale takových chlapů je málo a tak jsem s někým takovým byla jen jednou. Ačkoliv nad videama, fotkama i neznámejma sympaťákama na ulici slintám :) Ve skutečnosti mě ale na muži asi nejvíc zaujme inteligence - vzdělanost, rozhled ve svém oboru, způsob vyjadřování a charisma. Pak stačí, že vypadá "přijatelně" a můžu se do něj úplně zbláznit. A taky mám ráda, když si stojí za svým, pořád neustupuje, prostě takový to seběvědomý/dominantnější chování.

    OdpovědětVymazat
  7. Mě absolutně přitahujou autority - hlavně učitelé.. :D Úúúúplně trefné pro mě je zakázané ovoce chutná nejlíp.. asi mě bere, když cejtim, že mít ho je něco výjimečného, ne úplně běžného.. a taky ta nadřazenost, dominantnost.. uch, miluju to prostě. :)) jinak vzhledově mam ráda vysoké, hubené chlapy.. tmavý vlasy i oči a strniště.. ale to není podmínka - musí mít nějaký ten sexappeal a charisma - něco, co mi podlomí kolena.. :) jo a taky se mi hrozně líbí dlouhé prsty :-D:-D:-D

    OdpovědětVymazat
  8. Tak mě odjakživa přitahují muži, kterým rostou husté a tmavší vousy... prostě základní znak mužnosti ;) ideální když se neoholí dva týdny ... to je jediné co vyhledávám po fyzické stránce

    OdpovědětVymazat
  9. Me se vždycky líbili kluci s dalšími vlasy a brýlemi.... No a mám doma kratkovlaseho bez brýlí :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Vtipný. Člověka, s kterým se teďka vídám také přitahují vysoké krásné černovlasé slečny. Ale teď slintá po mě, slečně bloňdaté, trochu při těle. Je to vtipné.

    OdpovědětVymazat
  11. Když nad tím tak přemýšlím, mému bývalému se vždy líbili vyšší a hubenější holky. Já jsem menší a lehce rozteklá :)
    Ale když jsem byla s ním, tak mi přišlo, že mé tělo miluje (ikdyby byl určitě rád, kdybych lehce zhubla)

    A já mám asi čich na notorické průseráře a alkoholiky :D
    Nad tím bych se měla asi zamyslet :/

    OdpovědětVymazat
  12. Mně se líbí takové ty jižanské typy chlapů, prostě tmavý vlasy a oči a strniště <3 (nebo i vousy). Jak říkal někdo nademnou, znak mužnosti :) Postava raději silnější, než vychrtlá, prostě chlap, ne kluk :D

    OdpovědětVymazat
  13. Muži v mém životě se vzhledem naprosto lišili.. Jediné co měli společného je, že byli vždy oblíbení v kolektivu a vecni pruserari. Asi mě přitahují ti, co mají odvahu porušovat pravidla :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥