pátek 31. července 2015

Povídka - Konečně spolu

"Přijeď za mnou do Prahy, užijeme si víkend a pak, až tě propustím domů, budeš zbavená stresu a odpočatá, ani si to nedovedeš představit!" loučil se se mnou v telefonu a já už v tuhle chvíli byla rozhodnutá, že pojedu. Poslední dobou mě to tak trochu ubíjelo, léto bylo v plném proudu a já seděla v práci s pocitem, že mi protéká mezi prsty stejně jako uplynulé měsíce snad všechno. S Michalem se známe už tak dlouho a ještě nikdy jsme se neviděli. Seznámili jsme se čistě náhodou na seznamce, když jsme oba byli zadaní a zjistili jsme, že si výborně rozumíme. Naše rozhovory velmi rychle začaly směřovat k sexu, k sexu po jakém jsem vždy toužila, byli jsme jednoduše naladěni na stejnou vlnu. Vyměnili jsme si pár fotek, pár dost sexy fotek a pravidelně se scházeli jen pro to, že nás bavilo za zády našich nudných partnerů divoce flirtovat a vyměňovat si žhavé názory. Později jsme se střídali. Já už byla sama, on měl přítelkyni, já byla zadaná, on chtěl přijet, já po něm toužila, on byl zamilovaný jinde a teď to konečně přišlo! Já byla po rozchodu on byl už delší dobu sám. Byla bych hloupá, kdybych nejela. 


Celé tělo se mi příjemně chvělo, když jsem vystoupila z vlaku a uviděla ho na nádraží. Nebylo pochyb o tom, že mám prostě skvělý vkus a že jsem tady správně. Proběhl krátký rozhovor o tom, jakou jsem měla cestu, naprosto zbytečný rozhovor, protože nám bylo oběma jasné, že o nějakou cestu vůbec nejde a že nás vůbec nezajímá, jak se ten druhý má. Kupodivu jsme o chvíli později byli u něj doma a on vytahoval z baru "něco ostřejšího s ledem, ať prolomíme ledy" a ledy byly prolomeny dost rychle, takže ještě stihl přijít s plánem na večer. 
"Sehnal jsem nám pozvánky na jednu párty, nikdy jsem na ničem podobným nebyl a tak jsem si říkal, že to můžeme zkusit, co ty na to?" ukázal mi dvě obyčejné černé kartičky. "Je to něco jako swingers, přece nebudeme sedět doma hm?" viděl, že trošku pochybuji a dodal :"Neboj, pěkně si tě tam ohlídám!" a poprvé mi projel jazykem mezi rty. Chutnal božsky! 
Po cestě tam jsme se drželi za ruce jako pár, což bylo docela paradoxní, s ohledem na to, kam jsme jeli. Někde v hloubi duše jsem čekala domácí swingers párty z amatérského porna, ale on snad dobře věděl, že nic takového mě nebere. Šeptali jsme si do ucha, co budeme dělat. Znali jsme se dost dobře na to, abychom věděli, že on má za sebou trojku a já toužím po sexu se ženou, že on by nikdy nesnesl intimnosti s mužem a já zase násilí. Když jsme vstupovali dovnitř, cítila jsem k němu absolutní důvěru, možná pro to, že mi nic jiného ani nezbývalo. 
"Tak kočko, jsme tady!" mrkl na mě, když jsme se u šaten rozdělili. Do skříňky jsem si odložila mobil a všechny ostatní věci. Docházelo mi, že kdyby se mi něco stalo, těžko se bez mobilu dovolám nějaké pomoci. Svoje paranoidní myšlenky jsem se snažila zahnat a v zrcadle jsem si prohlídla svoje krásné prádlo, které jsem si pořídila na noc s ním. Kdybych věděla, že ho uvidí víc očí než ty jeho, možná bych zvolila něco zajímavějšího. Černá krajka najednou působila příliš konzervativně. Obula jsem si lodičky prohrábla rukou vlasy a vydala se směrem, který ukazovala červená šipka. 
"Wau!! Jsi tak sexy, pojď ke mě!" přitáhl mě k sobě hned, jak jsme se uviděli. I on byl. Jeho postava byla ještě lepší než na fotkách. 
Hned u dveří jsme dostali uvítací drink a potom ještě jeden hned, když jsme si sedli na gauč. Kombinaci s tím "na prolomení ledů" doma, jsem začínala cítit v hlavě.
Přejela jsem mu rukou po stehnu a on mě chytil kolem ramen a pevně stiskl. Zatím kolem nás bylo jen pár lidí, všichni v našem věku nebo o něco málo starší. Jasně bylo vidět, kdo sem chodí často a kdo je jen nováček. "Nechcete si zajít do vířivky?" oslovil nás pár, který procházel kolem nás. Okamžitě mi v hlavě naskočilo, že tohle je ten typický pár boháč a zlatokopka, prošedivělí muž a mladá blondýnka. Podívala jsem se na svůj doprovod a bylo mi jasné, že půjdeme.
Prošli jsme kolem ostatních, a já si všímala těch, kteří už odhodily zábrany (tedy pokud nějaké měli). Mazlící se páry nebo trojice, přihlížející skupinky, nervozita ze mě opadla a já pocítila, jak hrozně jsem vzrušená a jak moc se těším na Michala a na to, až se svlékneme a vlezeme do horkých bublinek.
Když jsme přišli k vířivce, začala jsem ho hladit a rukou mu vjela pod černé boxerky. Přitiskla jsem se k němu a cítila ostrý parfém. Už když jsem rukou zajela na jeho chloubu, cítila jsem jeho erekci. Stáhla jsem mu boxerky jednou rukou a jeho penis vystřelil ze svého uvěznění ven. Dokonalý, velký a celý naběhlý, tak, jak jsem ho z fotek znala. Pak začal svlékat on mě a do toho jsme se divoce mazlili. Druhý pár už seděl ve vířivce a s rukama pod vodou nás sledoval.
Přidali jsme se k nim, oba značně vzrušení a roztoužení tak, že vířivka už pro nás byla jen ze slušnosti, pro to, že jsme to našim novým známým slíbili. Chvíli jsme si všichni povídali, nejprve o tom, jak se nám párty líbí, jestli už jsme někdy na podobné byli a pak o sexu a o tom, co chceme zažít. Mezi nohy mi vjela Michalova ruka a cítila jsem, jak se do mě bez ostychu dostává prsty. Tohle není nějaký tajný sex na veřejnosti, tohle je veřejnost, kde se to smí dělat.. pomyslela jsem si, zvedla se, opřela se dlaněmi o okraj vířivky, vyšpulila zadek a nastavila mu svojí kundičku zezadu. Postavil se ke mě a začal mě divoce prstit. Pak mě chytil za boky a konečně do mě vniknul.

 Tenhle pocit jsem z našich hovorů na dálku tušit nemohla, projel mi celým tělem a zaplnil mě tak, že jsem se neubránila vzrušenému výkřiku. Po pár přírazech jsem konečně dostala sílu na to, podívat se, co dělají naši známí a když jsem viděla, že mu sedí na klíně a vzrušeně si šeptají, mohla jsem se soustředit jen na nás. Najednou jsem ho totiž chtěla jenom pro sebe! S celým jeho překrásně tvarovaným penisem, divokým jazykem a sladkými rty. Vylezla jsem na okraj vířivky a doširoka rozevřela stehna. Nečekal ani minutu a to jsem na něm zbožňovala celou dobu, žádné líbání stehen, okamžitě nasál mezi rty celou mojí kundičku a jazykem jí lačně projel. 
"Po tom jsem toužil celou dobu, jsi tak sladká!" řekl, jako kdyby právě ochutnal největší gastro zázrak. Zaklonila jsem se a přitáhla si jeho hlavu k sobě. Takhle dokonale mi to ještě nikdo pusou nedělal. Bylo to silné a šíleně vzrušující a já konečně nepřemýšlela nad časem. Tělo jsem měla v jedné křeči a když do mě začal přirážet prsty, přišlo to rychleji, než jsem čekala. Hned, jak jsem vzdychla v orgasmu se odtáhl a do těla zalitého v extázi zabořil svůj ocas. Cítila jsem, jak jsem ho uvnitř sevřela a po pár tazích uvnitř mě jsem doslova explodovala. Když jsem konečně otevřela oči všimla jsem si, že jsme sami. Pomalu ho ze mě vytáhnul. V jeho zamlžených očích jsem viděla, jak moc touží po vyvrcholení on, ale vzdálil se a vylezl z vířivky ven.
Já, on a jeho erekce jsme se přesunuli mezi ostatní. 
"Kdepak jsi nechala kalhotky krásko?" ozvalo se za mnou a když jsem se otočila všimla jsem si dvou mužů, které tahle skutečnost očividně zaujala. Honící si svoje ocasy šli za námi. "Pojď si s námi pohrát!!". Michal mě chytil kolem boků. Znovu mě to vzrušilo. "Jsi jenom moje!" řekl a mě bylo jasné, že tenhle večer si ani jeden z nás neužije s nikým jiným, oba jsme měli majetnické sklony a oba jsme věděli, že když něco opravdu chceme, nechceme se s nikým dělit.
Posadil se na gauč a já si automaticky klekla před něj. Obkroužila jsem ho jazykem a pak přejela po celé jeho délce.
 Zaklonil si hlavu na opěrce a zhluboka dýchal. Začala jsem ho kouřit. Nejprve pomalu a hluboce, až jsem se dotýkala nosem jeho krátce střižených chloupků. Semkla jsem dole rty a nechávala ho vycukat někde téměř v mém krku. Líbilo se mi ho provokovat. Pomalu jsem přidávala na tempu a rukou mu zajela na koule. Byly pevné jako dva míčky a přitažené k tělu. Jemně jsem je přejížděla nehty a nepřestávala ho kouřit s touhou takovou, až se mi dráždil krk a do očí se mi hrnuly slzy. Cítila jsem, jak v něm škube, odtáhla se, zaklonila hlavu a doširoka otevřela pusu, abych si mohla vychutnat tu dávku, která po chvilce následovala. Měla jsem ho plnou pusu, koukala jsem mu do očí a s vyplazeným postříkaným jazykem mu pyšně ukazovala, kolik toho bylo. Usmál se. Nechtěla jsem to spolknout a ještě jsem si pohrávala v puse.
Ta atmosféra "jakoby nic" se mi neskutečně líbila a když jsem si všimla, že nás celou dobu pozorují dvě holky, naklonila jsem se k jedné z nich a políbila jí. Darovala jsem jí tak zbytek mojí dávky a ona se zavlnila vzrušením a divoce si přitáhla do klína ruku svojí kamarádky. 


Šli jsme ochutnat něco dobrého k baru. "Fakt se mi líbíš..." řekla jsem. Fakt se mi totiž líbil a fakt se mi líbilo to, co jsem zažila.
"Ještě nechci domů..." vedl mě k jedné ze soukromých místností a tam mě povalil na postel. "Už jsme jenom my dva, vždycky jsme to tak přece chtěli!" přitiskl se ke mě a nalehl na mě tak, že mě jeho tělo zabořilo někam mezi měkké polštáře. Políbil mě na krk a pak mi roztáhl nohy. Ležela jsem na zádech a měla dokonalý výhled na jeho skvělé tělo a na to, co se mnou bude dělat. Natáhla jsem nohy a zvedla je k jeho hlavě. Chytil mě za kotníky a roztáhl je do praku a jedním pohybem pánví do mě projel až nadoraz. Znovu a znovu. Moje oblíbená poloha dostala jiný rozměr. "Dělej mi to takhle!" řekla jsem, protože jsem věděla, že budu mít orgasmus během minuty. Moje rozhodná věta ho vyburcovala až do mě přirážel, jako by mi chtěl vyrazit duši z těla. Udělal mi to tak, jak mi několikrát ve zprávách sliboval. Divoce, zběsile a nádherně!
Okamžitě jsem se zvedla z postele a povalila ho na záda. Bušilo mu srdce a když jsem na něj nasedla cítila jsem jeho tep v sobě
.
 Začala jsem se na něm zvolna houpat a pohybovat a užívala jsem si ho každým zásunem. Dívala jsem se na jeho vzrušený výraz v obličeji, pak jsem se překlonila k jeho krku a zadkem začala pumpovat. Líbilo se mi mu vzdychat do ucha a mít ho tak blízko. Strašně jsem toužila po tom, aby se tentokrát udělal do mě. Svoje přání jsem okamžitě vyslovila a kundičku jsem měla vystříkanou během sekundy. "To bylo super..." přitáhl si mě k sobě.
Když jsem se druhý den ráno probudila vedle něj, po tom, co jsme si užívali každou minutu společného víkendu, jsem věděla, že měl pravdu. Cítila jsem se výborně.... akorát na cestu domů, plná síly změnit svůj život k lepšímu! 




--- nemohla jsem odolat a i když jsem vyhlásila pauzu musela jsem se podělit o tuhle povídku. 
V.


1 komentář:

Děkuji za komentář, V. ♥