neděle 23. srpna 2015

7 sexy věcí


Jaké pohyby muži běžně dělají a dostávají nás tím do kolen? U mě jasně vyhrává opírání se o futra dveří a celkově pohyby, které zdůrazňují ruce! A co u vás? 


4 komentáře:

  1. hmm... tak u mě asi nic z tohodle, ale miluju ten pohled "jsi krásná" (prostě to ani nemusí říct, ale dívá se tak, že se cítím jak princezna), taky mě dostává hlubokej pohled do očí, uličnickej úsměv, drobný gentlemanský gesta... ale nejvíc sexy hlas... když si chlap umí položit hlas do tý správný polohy, tak stačí, aby na mě promluvil a rozklepou se mi kolena, ztratím hlas a narážím do věcí (případně lidí), nebo padám ze schodů... a když mě pak gentemansky zachrání a ještě se podívá do očí... hmmm... wau...

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se mi nejvíc líbí ruce. Ale musí být na nich nákej ten sval, páratka mě nezaujmou. Přítelovi často říkám, aby zatnul bicepsy a kochám se což on nikdy nemůže pochopit. :D a směje se mi za to.

    OdpovědětVymazat
  3. Mě dostává třeba když na mě laškovně mrkne jedním okem. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Me je asi snadne "dostat" do kolen jak popsano v clanku tak i komentar Barbory. Doplnila bych ze je super kdyz vas "z niceho nic popadne a obejme, zase pusti a tvari se ze nic"

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥