úterý 18. srpna 2015

Největší sexuální trapas!


Včera mi na Ask přistála docela dobrá otázka, na kterou bych měla určitě přihodit nějakou vtipnou story, ale čím víc jsem se zamýšlela, tím víc jsem si byla jistá, že se mi vlastně nic trapného nestalo. Otázka totiž zní, co je vlastně sexuální trapas. Na jednom ženském webu jsem četla nejčastější trapasy při sexu a vážně tam byly body jako Chce se vám čůrat! nebo Vykřiknete!. To jako vážně?
Co je tedy sexuální trapas? Zjistila jsem, že mám možná pocit, že jsem žádný nezažila jen pro to, že mě nějaké "prdění" a čvachtání vagíny nechává zcela klidnou. A vlastně ani načapání někým cizím nepovažuji za trapas. A co třeba, když vám nejde nějaká poloha? Nebo když čekáte s otevřenou pusou a on se najednou nemůže udělat? Nic...

A tak jsem přemýšlela a vybavila jsem si jen jeden jediný sex, při kterém mi bylo opravdu trapně za nás za oba. Tak zaprvé, vůbec jsem necítila, jestli je ve mě nebo není. Takže jsem vůbec nevěděla, jak mám reagovat. Následně, když jsem usoudila, že už máme sex, ze mě asi tak tisíckrát vyklouznul ať jsem dělala co jsem dělala (od křížení nohou po tisknutí boků). Když jsme konečně nějak sladili tempo (ne opravdu to netrvalo zas tak dlouho), beze slov se do mě udělal. Po tom, co jsem pokračovala mi jen tak mimochodem oznámil: "Já už jsem byl..."
Myslím že tohle mi v té chvíli přišlo jako jediný opravdu trapný sex.
Mnohem trapnější zážitek má moje kamarádka, které se povedlo udělat z relativně poklidného análního sexu nezapomenutelný fekal sex. (A jak popisovala rozhodně nešlo jen o nějaké drobné ušpinění).
Ano, sex může být dost trapná záležitost, ale co pro vás znamená trapas při sexu? A jaký jste zažili vy?

Koukněte na Top 10 porno trapasů  TADY  pobavíte se

1 komentář:

Děkuji za komentář, V. ♥