neděle 9. srpna 2015

Teď píšete vy! III.- Nosím pás cudnosti!

Pás cudnosti

Na stránkách věnovaných sexuální tématice se toto téma v poslední době objevuje docela často. Ne, že bych se považoval se submisivního jedince, nebo projevoval hlubší zájem o BDSM, nicméně už nějakou dobu mě to lákalo vyzkoušet. Nevím přesně proč, dokonce ani nevím, co mě na tom lákalo, ale rozhodl jsem se to vyzkoušet.




Historie

Na úvod si dovolím malé okénko do historie. Pásy cudnosti mají dlouho historii, častěji se však se používala dámská verze. Výše postavení muži, si jimi chtěli vynutit věrnost svých manželek. Později se pásy pro obě pohlaví používaly jako prostředky proti masturbaci, která byla společností odsuzována. Nyní už jsou používány jen pro zábavu (alespoň doufám).

Proč?

Důvod pro vyzkoušení má každý jiný, někdo se vyžívá submisivitě, někdo při BDSM, spousta jedinců si dokonce platí dominy, aby je takto „mučily“. Spoustu páru si však takto chce pouze zpestřit své hrátky. Pocit, že má vaše manželka/přítelkyně/někdo jiný plně pod kontrolou jednu z vašich nejintimnějších věcí, je podle mne pro mnoho mužů lákavý, málokdo si jej však přizná, a ještě méně mužů jej přizná i své partnerce, ať už protože se za to sami stydí, nebo se naopak obávají o posměch z její strany.

Proč já?

Prostě z nudy, každý sexuální experiment je zajímavý. Objednal jsem si tedy na zkoušku mužský pás. Na internetu lze nalézt několik nejpoužívanějších typů- kovové, drátěné, plastové, silikonové…. Kov byl sice lákavý, ale nakonec jsem se i kvůli ceně, rozhodl pro čirý plast a tvar CB6000. Další na řadě, byl výběr vhodné velikosti- model CB6000 vs CB6000s, který má kratší klec. Po prohledávání internetových zkušeností, a protože je můj penis spíše menších rozměrů, zvolil jsem CB6000s.
CB6000s

Konečně přišel vytoužený balíček. Po rozbalení nalezneme klec, 5 různých velikostí základních kruhů, 4 délky zajišťovacího kolíku a 4 různě dlouhé podložky, dále zámeček a sadu jednorázových pečetí. Zkusil jsem si jej poprvé nasadit. Nejprve základní kruh. Jedinou velikost, kterou jsem byl schopný nasadit a nevyvolat tím neustávající erekci, byla největší velikost, I ta je však velká tak akorát. Dále nasadit část s vodícími kolíky, prostření kolík, protikus, podložku a zbývá nasadit jen klec. To se však ukázalo jako velký problém. Pravděpodobně jsem zvolil špatnou velikost, a dostat se do klece tak vůbec nebylo snadné, i díky nastupujícím erekcím. Podařilo se mi to asi až po půl hodině a za pomocí velké dávky lubrikačního gelu.

Jsem uvnitř

Když už jsem byl uvnitř, pocity byly vesměs neutrální. Věnoval jsem se jiné činnosti a na pás v podstatě zapomněl. Chtěl jsem jej otestovat důkladněji, dal jsem se tady do sledování oblíbeného porna. Čekal jsem velkou bolest, a že pás okamžitě poletí do kouta, ale ne. Cítil jsem jen příjemný tlak, a tah v podbřišku. Erekce za chvíli opadla. Jako pomůcka proti masturbaci by to fungovalo skvěle, dráždění zabraňuje výborně.

V běžném životě

Vydal jsem se do města. Přes oblečení není postřehnutelný, a jediné čím se projevoval, bylo, že tlačil šourek víc dozadu, takže byl lechtán stehny. Erekce se skoro nedostavovaly, a když, tak citelně slabší. Problémy s toaletou se ukázaly jako minimální, lze močit i ve stoje, pohledy ostatních však nemusí být příjemné. S nasazeným pásem jsem strávil jeden den. Večer po vyjmutí nebyl penis podrážděný ani odřený. Během dne mi nezpůsobil žádný trapas ani nepohodlí. Přemýšlel jsem ale, jestli to stojí za to. Tuto otázku si musí každý zodpovědět sám. Já za sebe mohu pouze říct, že dokud nenajdu vhodnou klíčnici, je pro mne nošení pásu cudnosti nezajímavé. 

Prosím však dámy a pánové, piště své názory do komentářů. Dámy- nechaly byste se takto kontrolovat? Nebo by vás naopak bavilo ovládat někoho jiného? Nebo toto považujete za nudné či dokonce zvrhlé?

5 komentářů:

  1. Asi mě to nijak zvlášť neláká. Kdyby o to měl partner zájem, nevadilo by mi to, ale samotnou mě to nevzrušuje a nemá to pro mě smysl. Mnohem víc mě vzrušuje představa, že si to můj partner dělá, než tahle opačná. Já sama bych si pás cudnosti nasadit nenechala, nejsem submisivní a nemám ráda jakékoliv omezování své svobody. Chci mít možnost si to udělat kdekoliv a kdykoliv.

    OdpovědětVymazat
  2. Pokud by partner byl submisivního rázu, tak bych rozhodně neměla problém mu klícku nasadit, ani já bych se nebála si vyzkoušet ženský pás cudnosti a dala bych partnerovi možnost mě ovládat. Nicméně ani jedna z těch variant pro mě není vzrušující představou.
    Jen se divím, že to tak drží na místě a nesklouzává....

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Zlobivý motýlek: Je to super nápad :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja ho nosim pravidelne ,a to us zial priatelku nemam :( . Ta posledna pri ktora ma ho presvedcila nosit ma opustila potom ako som s nou skoro rok nemal sex a jej milenec ju presvedcil ze som jej us nanic :( .

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥