středa 2. září 2015

David

"Kam to chceš?"
"Do pusy!" zaklonila jsem hlavu, otevřela pusu a vyplázla jazyk. Za chvíli mi jí zaplnil.

To jsem ještě nevěděla, že mě čekají mnohem horší otázky.

Davida jsem poznala před rokem na oslavě narozenin. Okouzlující s blonďatým rozcuchem, strništěm a v bílé košili. Myslela jsem, že tihle muži už neexistují, ale on mě okamžitě přesvědčil, že se pletu. "Jsi tady sama?" přisedl si a tak to začalo. Já tam byla sama, on byl sám. Nekonečně dlouho jsme si povídali a probrali snad celý náš život. Po oslavě jsme skončili u něj v autě a nezůstalo jen u toho, vlastně zůstalo, ale to už jsme někde jinde.

"Chci tě zase vidět!" řekl mi, když jsem vylezla z auta. Říkal to pak pokaždé.




Šla jsem těch pár metrů domů, s lodičkama v ruce, na sobě vlhké kalhotky a měla chuť to vykřičet na celý svět. Je úžasný a právě jsme měli dokonalý sex! A co víc? Chce mě vidět! Ano!
"Sejdeme se u mě?" zeptala jsem se, když mi druhý den zavolal. Otevřela jsem a on mě okamžitě chytil a divoce přitáhl k sobě. Zabouchl dveře a přitiskl mě ke zdi. Druhé rande. Jeho ruka mi zběsile roztáhla nohy a vjela pod sukni. Naklonil se ke mě. "Chyběla jsi mi, víš to?" Přisál se mi na rty a vjel mezi ně jazykem až se mi podlomily kolena. "Tak kde máš ložnici?"
Lehl si na postel, jako by mu celá patřila, jako by to byla jeho postel, jeho ložnice, jeho byt a já jeho žena. Sedla jsem si obkročmo na něj a přes kalhoty cítila, že si za chvíli zase budu užívat. Rozepnula jsem mu pásek a přejela ho přes boxerky, které mu byly už delší dobu dost těsné. O pár minut později jsem ležela pod ním a on do mě bušil tak, že jsem nemohla popadnout dech.

"Chci tě zase vidět!" řekl mi, když si obouval boty.

Moje tělo bylo jako v sedmém nebi. Sex s ním byl dokonalý, dost dobře věděl, kam sáhnout a po několika nepodařených vztazích jsem byla ráda za tak přímočaré jednání. Nebylo na co si hrát, táhlo nás to k sobě a nic jiného jsme nepotřebovali vědět.

Klečela jsem na všech čtyřech. "Prohni se kočičko!" řekl tlumeným hlasem a já udělala co chtěl. Byla jsem zvyklá tak poslední měsíce dělat  všechno. Po chvíli ke mě přitiskl obličej a jazykem začal přejíždět už tak mokré kalhotky. Nos si při tom umístil mezi moje půlky a ač bych se možná dřív zdráhala, teď jsem si to celá napnutá užívala. Jak vedly moje tanga, stoupal jazykem po té šňůrce nahoru a půlky mi držel od sebe. Zastavil se a začal mě dráždit až do mě za chvíli vsunul celou špičku jazyka. Pak mi do análku pomalu vsunul palec a zbylými prsty rozevřel mojí mušličku. Jak jsem říkala, věděl, co dělat a dělal to úžasně. Pak ruku vyndal a chytil mě pod krkem.
 "Strč si teď prsty do kundičky ty, bude se ti to pak víc líbit!" Tanga mi jedním pohybem stáhl ke kolenům a pomalu mi ho vsouval do mé druhé dírky. Udělal to tak asi třikrát, pomaloučku, kousek po kousku. A pak jsem sama rychleji nabodla na jeho chloubu, znovu a znovu. Přivedl mě k hlubokému orgasmu. "Udělám se ti do zadečku!" a pak mě zaplnil.


"Chci tě zase vidět!" řekl, jako už tisíckrát a já se ho poprvé zeptala. "Jak to bude dál?"
"Jak by to mělo být? Líbíš se mi, randíme spolu, bavíme se. Vždyť jsi mi říkala, že se nechceš vázat, hm?
Měl pravdu, to jsem přece říkala.

Lindu jsem neviděla od střední, kdy jsem se odstěhovala a nějak jsme ztratily chuť a čas. "Ahoj kočko!!" objala jsem jí. "To není ani možný jak to uteklo co?". Seděly jsme u malého stolku v baru a nadšeně si vyprávěly, kam nás osud zavál. "Já pořád jenom pracuju, to víš, vždycky jsem byla na tu kariéru.." zasmála jsem se na otázku, co muži. "To já? Já budu za chvíli vdaná paní!" Záviděla jsem, když jsem si uvědomila, jak vypadá můj vztah s Davidem, jestli se tomu tak dalo říkat. S dalším vínem jsme si byly zase blízké jako na škole, smály jsme se bavily. "Víš co? Vlastně jsi mi dost chyběla!"

"Promiň jestli jsem se tě minule nějak dotkl" podal mi kytici bílých růží. "Jen nic nechci uspěchat....ale moc mi na tobě záleží!"
Ta kytka zůstala ležet na stole a my jsme skončili na zemi. "Udělej mi to! Udělej mi to!" opakovala jsem jako smyslů zbavená, když se mě zase zmocnil. Ležela jsem na břiše a on na mě. Jeho blízkost se mi prolévala celým tělem stejně jako tlak, se kterým se do mě nořil. Poslechl mě.

"Nechtěl bys vyrazit někam do města?" "Chci být s tebou sám!"

Další večery se proměnily, pořád jsme měli úžasný sex. Ale před ním nebo po něm (nebo během něj) jsme si dali večeři, sprchu, povídali jsme si.

Linda se posadila na gauč. Bylo mi k smíchu, když jsem si představila, co by asi řekla na to, co jsme tam včera dělali. Usrkla kafe. "Tak co ty tajnůstkářko, co ten tvůj? Pověz už mi něco!!!" zašeptala spiklenecky. Neměla jsem v plánu se o něm bavit. Každopádně, možná už z toho začal být vztah. Od kdy přece lidi, kteří se sházejí kvůli sexu tráví večery jako my dva? "Je to....úžasný! Jsem fakt šťastná!" řekla jsem. Lindu jsem si pamatovala dobře, dáte jí námět a ona už vás nepustí ke slovu. Další hodinu jsem poslouchala o tom, jak úžasně se má.

Milovala jsem to, když jsem mu ho mohla kouřit. Měl takovou sladkou chuť. David ležel na posteli s rukama za hlavou a slastně vzdychal. Jazykem jsem polechtala jeho koule a stoupala nahoru. přesně podle cesty, kterou tvořila naběhlá žíla. Malou kapičku jsem slízla ze žaludu. Rukou jsem ho objala u kořene a pomalými pohyby začínala koncert na který dnes večer přišel. Kousek po kousku mizel v mojí puse.


Když odešel, stejně jako vždycky, měla jsem ještě další plány.

Nedokázala jsem se soustředit na řízení a pořád jsem ho cítila uvnitř sebe. Za chvíli tam budu!
"Ahoj! Málem jsem to nenašla!" podávala jsem Lindě víno a objala ji na pozdrav. Krásně voněla těžkým parfémem až se mi zatočila hlava. "Užijeme si jako na střední!!" řekla a když jsem si vzpomněla na ty roky projela mnou vlna vzrušení.
"Máš to tady krásný!" prošla jsem chodbou do útulného obýváku.
Stála za mnou a mě se rozbušilo srdce tak divoce, že jsem se nezmohla na další slova a nedokázala jsem přerušit ticho.

Očima jsem přejížděla z jednoho rámečku ve tvaru srdíčka na druhý a Davidovi oči mě propichovaly jako tenkrát na té oslavě a pak ještě tisíckrát.

"Děkuju! Ještě to není kompletní, jsme tady jen krátce. A on nemá věčně čas to tady konečně dodělat. Znáš ty chlapy!" tak se pěkně posaď, zkusím to víno otevřít.
Nezůstalo jen u vína. Pamatujete přece na střední ne? Opilá se dopotácela do postele a já jí láskyplně uložila. Hladila jsem jí po vlasech a ozývalo se ve mě černý svědomí.

"Pooojď ke mě..." mluvila tak, že jí nebylo ani rozumět.
"Jsem u tebe!"
"Pooojď sem..." "Chci mít v posteli někoho, kdo se se mnou bude mazlit jen taaaaak! Jen tak...bez věčnýho snažení víš?!"
"Tak ten tvuj se moc snaží?" a byla jsem ráda, že už Linda nerozezná tón hlasu.
"Snaží     se. Protože on chce víš co. Chce dítě."
"Aha..."
"Ale já mu prostě nemůžu říct... nemůžu mu říct, že to nepůjde."
"Víš jak.... já nemůžu mít děti...!"

"Chci tě zase vidět! Chybíš mi!" ozvalo se v telefonu.

"Proč jsi se neozvala? Málem jsem se bez tebe zbláznil!" vjel mi rukou do vlasů a chytil za krkem.
"Měla jsem toho moc..."

Jako kdyby těch dnů a večerů, kdy jsem bez ustání přemýšlela o nás dvou bylo málo. Chtěla jsem si užít ještě jednou. Ještě jednou ten pocit, že je můj. Ale měla jsem v krku knedlík a žaludek se mi svíral. Políbila jsem ho. Pak mě pomalu tlačil do ložnice, až jsme zase skončili v posteli. Tentokrát to bylo jiný. Celou dobu jsme se líbali, mazlili. Věděla jsem, že ho chci pro sebe. Zamilovala jsem se? Vyhoupla jsem se na něj a pomalu jsem se začala vlnit.
Po chvilce jsem na něm přirážela a věděla jsem, že tohle nemůže dlouho vydržet.
"Počkej...počkej chvilku!" "Chci aby ses udělal do mě, už můžeš!" Pár hlubokých přírazů a udělala jsem se, to cukání uvnitř mě a pak to přišlo. Poprvé se udělal do mě a já cítila, jak proudí celým mým tělem.
"Ty už ses vrátila k práškům? To teď bude o dost lepší!"

"Chci tě zase vidět!!"
"Uvidíš.."




22 komentářů:

  1. Příběh dobrý, scény dobré, styl fajný, přesto mám několik návrhů na zlepšení.

    Nevím kdo to psal, nicméně mám pocit, že je to naťukané příliš narychlo. Jakoby si to po sobě autor nepřečetl. To je nejspíš příčinou několika gramatických chyb a nesmyslných vět, v nichž nacházím pochybný slovosled nebo vynechané slovo.
    Celý příběh na mě působí tak nějak chaoticky. Příliš rychle se střídá Linda s Davidem. Je to nepřehledné a uspěchané. Chtělo by to trochu delší odstavce. Podobně to vidím u sexuálních scén. Nejsem si jistá, kdo má kde kterou část těla a to mě mate. Někdy sice tato nejistota otevírá dveře čtenářově fantazii, ale tady je zkombinováno příliš mnoho atributů, které neumím rozluštit. (konkrétně narážím na scénu, kde má palec v jejím zadečku, ona má prsty v kundičce, zároveň jí šuká a vystříkává anál?)

    Každopádně nápad je to pěkný. Je tam dost materiálu i na kratší sérii (dva tři příběhy) a navíc, ten obrázek se zadkem mě fakt dostává ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mne se treba tohle preskakovani z deje do deje moc libi,ozivuje to text. Popis sexualnich aktu je skvely,zadny ohrany klasicky zvasty,u kterych se clovek spise nudi,nez aby citil nejaky vzruseni.
    Par chyb tam ale je,to jo.
    Doufam,ze pokracovani bude podobne,ne-li lepsi.

    OdpovědětVymazat
  3. skvely, misty malinko chaoticky, musela jsem si treba odstavec precist dvakrat, ale super, jsem rada, ze zase pribyla poradna povidka!

    OdpovědětVymazat
  4. nevím proč ale povídka mě trochu donutila si myslet že Linda je Davidova přítelkyně. Bylo to tak směřované-aby to čtenáře trochu popletlo ? Jinak bych tam totiž tu pasáž s Lindou ani nemusela mít,celý příběh byl vlastně o tom,že si na konci každého sexu řekli,že se musí zase vidět

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a ona není? :-o já myslela že jo, že jí to došlo, když ho tam viděla na fotce...

      Vymazat
    2. a koukám že V. už psala níž, že je...

      Vymazat
  5. Povídka donutí přemýšlet, není to úplně prvoplánová erotická povídka- super. A Linda je Davidova přítelkyně ne? Kdo to chápe stejně?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vždyť o to přeci šlo - a i proto se s ním na konci vyspala bez ochrany (viz pasáž, kde Linda prozrazuje, že David si přeje dítě, jenže ona sama je neplodná).

      Vymazat
    2. Ano ano, Linda je Davidova přítelkyně. Je to přesně jak říká strix3hostis

      Vymazat
  6. Ahoj, mohla by jsi na blog napsat článek o oblíbených zajímavých polohách při sexu? S přítelem stále opakujeme ty klasické a nejsme schopni ničeho nového a když ano, je to často dost krkolomné.. :/ Moc děkuji :) (nešel mi dotaz položit na asku..)

    OdpovědětVymazat
  7. A perdam se k druhemu-memu-komentari s tim, ze tohle jsou snad nejlepsi gify/obrazky na webu! Fakt parada. Diky,Vanilopko.

    OdpovědětVymazat
  8. Přepisovat článek? To se teda nedělá. Ale když už, tak ještě třeba poupravit chyby v psaní přímé řeči a pár podivných mezer a interpunkčních nesrovnalostí a bude to dokonalé :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud chceš dokonalou povídku, napiš si jí sám/a, opravovat chyby v psaní přímé řeči? podivné mezery a interpunkční nesrovnalosti.... To snad ne.

      Vymazat
    2. Nebylo to myšleno nijak zle. :) Jenom mě zarazilo, že když už se článek opravoval a přepisoval, že se to mohlo udělat pořádně. Ano, jsem pedant na gramatiku a nestydím se za to. Když publikuju článek na veřejnosti, měl by být psán správně česky. Pokud někdo vládne tím správným "střevem", ale má problémy s gramatikou, může si to přece nechat poopravit někým, kdo tomu rozumí. Je to záležitost deseti minut.
      Nemám přece problémem s příběhem jako takovým. Námět je to výborný. Jako konstruktivní kritiku nabízím možnost zlepšení v oblastech stylistiky a gramatiky. Co je na tom špatně?

      Vymazat
    3. Myslím, že na kritiku stylistiky a gramatiky tady jednoduše není nikdo zvědavý, já žádné chyby nevidím, ale je fakt že nejsem asi dostatečný pedant jako ty. Povídky tady čtu pořád a zatím si nikdo neztěžoval, nemyslím, že by měla problémy s gramatikou. Ale možná tě osloví, abys jí to kontrolovala, když tomu tak rozumíš :D.

      Vymazat
    4. Když už znovu narážíš na to, že jsem článek po zveřejnění upravila, tak tě zklamu, ale s články si můžu dělat dělat co chci a rozhodně bych neřekla, že je to špatně. Doplnila jsem pro někoho nejprve nesrozumitelnou situaci a to přesně o jednu větu. Děkuji za konstruktivní kritiku, nebudu tvrdit, že chyby nedělám nicméně texty mi nikdo poopravovat nebude a pokud to někomu vadí, bude se s tím muset smířit a občas přimhouřit své češtinářské oko nebo články nečíst. Tím bych to nejspíš uzavřela.

      Vymazat
    5. Chjo, vy ze mě děláte pomalu gestapáka. Už jsem tedy potichu a příště přidám radši obdivný komentář než něco, co tady vyvolá tak bouřlivou reakci. Nečekala jsem to a ani nezamýšlela. Takže se chci omluvit všem, kterých se má češtinářská podrobnost nějak dotkla a Vanilopku (teda jestli to správně chápu tak, že ona je autorkou) povzbuzuji k dalšímu psaní.

      Vymazat
  9. Nevím proč tady někdo řeší nějaké "interpunkční nesrovnalosti", povídka je napsaná výborně, anonyme pošlete svojí. Budou tam možná líp umístěný čárky nebo o co vám jde, ale jinak nic.

    OdpovědětVymazat
  10. Fakt nevim, co na tom kdo muze nechapat. Skvela povidka!

    OdpovědětVymazat
  11. Pokud to chápu správně, tak hlavní představitelka si nechá upíchnout dítě s volem, kterej podvádí svojí přítelkyni, protože ona děti mít nemůže ? Jako docela drsný, vyměnit kamarádku za chlapa.

    OdpovědětVymazat
  12. Moc pěkné, těším se na pokračování.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥