úterý 13. října 2015

Bojím se závislosti na vibrátoru


"Kamarádka mi říkala, že je závislá na vibrátoru a sex už jí neuspokojuje. Myslíš si, že je to možné? Docela se toho bojím.."

Tenhle dotaz jsem měla uložený v hlavě i v počítači delší dobu a to jen pro to, že jsem si sama potřebovala odpovědět. Je to možné? Já říkám, že ano. Myslím, že nějaká závislost nebo celkově škodlivost erotických pomůcek je docela neřešené téma a o to víc mě budou zajímat vaše názory v komentářích.

Alena nikdy nedosáhla orgasmu. Pokusy o masturbaci už vzdala a při sexu zkusili už snad všechno. Střídali různé možné i snad nemožné polohy, gely na vyšší citlivost, romantické předehry, rychlovky. Dokonce i vroubkované kondomy. Ačkoli jí samotné orgasmus vlastně příliš nechyběl, viděla zklamání jejího partnera. Pak si pořídila svůj první vibrátor, možná jako poslední šanci, které příliš nevěřila. Jenže se to stalo a zasáhlo jí to jako blesk z čistého nebe. Aha, tak to je ono! Božský pocit, který neznala. Při sexu orgasmus nepřichází, a najednou jí to vadí víc a víc. Nemá chuť na další snažení, když ví, že s vibrátorem to jde za dvě minuty. A tak se stává jejím nejlepším přítelem, dokonalým milencem, protože jedině tak si užije, to co jinak ne.

A nebo..

Martina je pořád ve stresu. Z práce se vrací přetažená a unavená, takže na sex, který vidí jako nejmíň půl hodiny usilovné dřiny, nemá sílu ani chuť. Vibrátor je prostředkem pro uvolnění napětí. Jedno tlačítko a tři orgasmy v řadě, bez dlouhého "ladění" na správnou vlnu, o pět minut později může pokračovat v každodenním shonu. Vlastně si na to docela dost zvykla, vibrátorem uvolní přebytečné napětí kdykoli se jí zachce a masturbace nebo sex tak, jak to znala dřív, už nejsou vůbec důležité. Není čas ztrácet čas, chce dosáhnout vrcholu, nic víc.

Napadá vás ještě nějaká žena?

Já vážně miluji masturbaci a každá z nás by jí měla milovat a dělat si to tak často, jak chce, ale důležitá je rozmanitost. Na silné vibrace, pulzování a dokonalé programy, které vás udělají do minuty, si zvyknete neskutečně rychle a pokud najedete jen na to (zapnu přiložím, nastavím program a je to), může se stát, že vám nebude nic slabšího stačit a ano, tím slabším myslím i sex. Díky časté masturbaci s cílem vyvrcholit co nejrychleji (bez užívání si samotného průběhu) se může posouvat hranice, kterou pro vyvrcholení potřebujete výš a výš. Ve spojitosti s masturbací u mužů, kdy třeba  nemohou pak vyvrcholit při sexu, protože jsou zvyklí na svou ruku a nebo mají problém s erekcí, protože jejich hranice pro vzrušení je moc nahoře, kvůli pornu, se o tom mluví docela často. Proč by nemohlo něco podobného nastat u žen?

Sama jsem si několikrát v životě zažila pocit závislosti na erotických hračkách, ale vždy jsem se zase vrátila k tomu "správnému" způsobu nebo spíš vnímání sexu nebo jak to jinak pojmenovat, ale určitě víte,co myslím. Aktuálně jsem tenhle pocit měla u Womanizeru, kdy orgasmus, který způsobí je tak jiný a tak rychlý, že si ho vážně zamilujete (jen aby to nebylo až moc). Co si budeme povídat, věda jde kupředu a tak máme na trhu opravdu dokonalé pomůcky (a budou ještě dokonalejší)a možná za pár let budeme mít tak dokonalého robotického milence, že nějaké "obyčejné" (ač třeba láskyplné) techniky nám nebudou stačit. Přiznám se, že jsem několikrát přemýšlela nad tím, jestli by pro mě bylo snadnější vzdát se sexu nebo vzdát se masturbace. Napadlo vás to taky?

Každopádně, ať je to jak chce, myslím že není třeba propadat panice, není na světě důvod, proč se vzdát pořádného vibrátoru.. Závislost na vibrátoru není stejná, jako závislost na alkoholu a s trochou odhodlání se od ní vyléčíte nejspíš jednoduše.  Pokud poznáte, že už vám nestačí takové doteky a takový sex, jako dřív, zvolněte. "Trapte" svoje tělo slabšími vibracemi, protahujte tu chvíli k vyvrcholení nebo se vracejte k technikám masturbace, které jste znala dřív. Mě pak pomáhá zase se zaměřovat na tu cestu k orgasmu a nebrat to jako rychlé uvolnění. Pokud ani to nezabírá, nějakou dobu si prostě masturbaci zakažte, věřte, že zase najdete chuť na sex jako takový. A pokud se ani po tom nebudete do sexu hrnout a budete chtít raději trávit čas s vibrátorem, už je to asi na jiné (a delší) povídání. U mě je vždy všechno v pořádku za pár dní (ať už je to přecitlivělost klitorisu nebo naopak nějaká "otupělost" nebo touha po rychlém a stoprocentním orgasmu).




4 komentáře:

  1. Zajímavá úvaha. Velmi fandím Tvému blogu a to jsem Tvůj blog objevila před pár dny :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak přesně nad tímhle jsem taky přemýšlela ve chvíli, kdy jsme si do ložnice pořídili Womanizer. První dny jsem se každý den těšila z práce, kdy se na něj zase vrhneme - píšu vrhneme, protože právě v obavě, že bych mohla začít manželský sex odmítat, tak jsme si od začátku dali pravidlo, že ho pokud možno nebudu využívat sama (zakázané to pochopitelně nemám, ale nechci), ale jen jako součást manželských hrátek. Sex s Wom. je neuvěřitelný, jiný, o level vyšší a tak jsme si oba řekli, že ho musíme občas v tom futrálku taky nechat odpočinout, aby nás pak ten "obyčejný" sex nepřestal bavit. Zatím to funguje ;-), ale opravdu to chce "nepřekročit" tu hranici, pak by mpomohl jedině půst :-) Jitka

    OdpovědětVymazat
  3. Taky už mě to napadlo, protože mívám období, kdy se mi do sexu nechce, protože ani nemám záruku, že orgasmus budu mít, a přitom pomocí masturbace je to jisté a rychlé. Zároveň jsem dlouho nemohla při sexu orgasmu dosáhnout právě proto, že moje tělo bylo zvyklé na jeden určitý způsob. Je ale pravda, že i když s vibrátorem můžu mít orgasmus do dvou minut bez jakékoliv přípravy, je to prostě jenom čistě tělesné uvolnění, není tam emocionální prožitek a po dalších dvou minutách jako by se to nestalo, takže i když je u sexu víc práce, stojí mi to za to (pokud to tedy stojí za tu námahu i partnerovi), protože to má mnohem lepší a delší následky.

    OdpovědětVymazat
  4. Trošku se obávám, že něco takového by mě také mohlo potkat. V poslední době totiž náš sexuální život s manželem už prostě není to, co býval a já se většinou musím uspokojovat sama. Z velké části za to mohou manželovy problémy s erekcí, které v poslední době má. Přemýšlela jsem jestli existuje něco, co by na to mohlo pomoct a napadla mě viagra. Podle toho, co jsem četla, tak to prý dokáže zafungovat velice rychle.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥