středa 5. října 2016

Pracovala jsem na livechatu a přítele to rozpálilo


"...řekla jsem svému partnerovi, že jsem kdysi (asi 10 let zpět) krátce pracovala na livechatu. Jeho to rozpálilo doběla, několik dnů se z toho nebyl schopný vzpamatovat a pak mi řekl, že se mnou nezvládne být. Zajímalo by mě, jestli to je fakt tak odporná práce (já to tak nevnímám), nebo on je extrémně žárlivý (žárlí i na kamarády)..."

Na facebooku mi přistál tenhle dotaz, nebo spíš prosba o to, zda bych se mohla na blogu veřejně zeptat, co si o tom myslí chlapi a zda se některá z vás s něčím podobným setkala. Dotaz pokračoval tím, že partner o kterém se mluví je ve skutečnosti milenec, který ale vidí jako morálně horší práci na livechatu, než skutečnou nevěru. 
Sama jsem si nebyla schopna na tohle najít pořádný názor, kterým bych tenhle "průzkum" zahájila. Snad jen, že hrabání v minulosti dokáže uškodit jakémukoli vztahu. Myslím, že minulost, zvlášť pokud by mohla současný vztah narušit, by měla zůstat uzavřenou kapitolou a je lepší, když ji partner dokáže hodit za hlavu. Ne, určitě bych nechtěla, aby mě přítel soudil podle toho, co jsem dělala před deseti lety, ať už je to cokoli.

Jestli je "normální" nevěra horší než livechat? Asi jak pro koho, těžko to soudit, spíš je podstatné, co je teď a co bylo. 

14 komentářů:

  1. Je to idiot. To jako od teď každého s neadekvátní minulostí hodíme do koše, i když se kompletně změnil?

    OdpovědětVymazat
  2. Tak je smutné, že to robila. Treba posúdiť jej dôvody. Určite by som ako partner nechcela, aby sa k tomu vrátila a tiež chcea vedieť postoj jej srdca v tejto veci.
    Ale zase mať milosrdné a odpúšťajúce srdce, to nie je prirodzené a ani ľahké. Radšej s ním nebyť než ostávať, keď nedokáže odpúšťať minulosť, ktorej nebol súčasťou.

    OdpovědětVymazat
  3. Nevěra je v každém případě HORŠÍ než práce na live chatu, takže milenec je mimo.

    OdpovědětVymazat
  4. bud minulost neresit, nebo at to rekne partner hned na zacatku, at se nestanou nehodicky, ze se to jednou provali, pak se lidi hodne divi :) ja taky udelala neco nelegalniho, mela jsem jit do basy, ale nechci rict, ze se tim netajim, ale ke svemu paetnerovi budu vzdy uprimna, nechci prece zit vedle cloveka, ale s clovekem

    OdpovědětVymazat
  5. Podle mě se nevěra a práce na livechatu vůbec nedá srovnávat. Nechápu, jak může někdo říct, že by pro něj byla nevěra lepší varinata.

    OdpovědětVymazat
  6. Nevěra je naprosto nemorální a ubližuje lidem. Nedá se s prací na livechatu vůbec srovnávat!!
    Práce na livechatu je už pak na posouzení každého. Já bych to dělat nemohla, jelikož bych se styděla a bála se, že mě uvidí někdo, kdo mě zná, ale někoho jiného bych za to neodsoudila. Jestli byly důvodem peníze nebo zábava už je mi jedno.
    Pan milenec je akorát přehnaně žárlivý. Ano, pro někoho by bylo těžké to překousnout, ale když mám někoho rád (miluju), tak na tom snad zapracuju a přenesu se přes to. A navíc se v té době ještě neznali ne? Podle mě to teda není jeho věc...

    OdpovědětVymazat
  7. Proboha, co je to za truhlíka, že řeší něco, co dělala jeho slečna v době, kdy s ním vůbec nebyla??? Od takovýho žárlivce pryč... Brzy si najde jinou cestu, jak slečnu dusit a buď jí to dojde brzo a rozejdou se, nebo jí dotáhne na dno a stejně se rozejdou...

    OdpovědětVymazat
  8. Nevěrou ubližuje někomu, komu na něm záleží a to ještě za zády. Livechat je rozhodnutí té slečny, nikomu tím neublíží, je to její věc. Možná to někoho pohorsi, ale pokud nemá přítele, nemá důvod se o druhé zajímat. Takže by se nad sebou měl milenec zamyslet- nad chováním k oběma "partnerkam"

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Podle me je to vsechno spatne v tomto poradi zavaznosti: 1) byt neverny, 2) byt tim, s kym je neverny, 3) prace na live chatu. Ergo pan milenec je pekny pokrytec. Prace na live chatu v minulosti neni neco, kvuli cemu bych pritelkyni musel zavrhnout, ale v mych ocich by tim klesla, protoze vydelavat svym nahym telem je proste z meho pohledu neco, co hodnotu dane bytosti srazi dolu. Ja bych to proto u pritelkyne bral trochu jako zklamani.

    OdpovědětVymazat
  11. Pokud správně chápu to upřesnění na milence, tak dotyčný má někde přítelkyni a tazatelka je jeho bokovka? V tom případě lol. Jemu vůbec nejde o livechat a charakter člověka, jemu nejde ani o nevěru. Prachsprostě mu jde jen o to, že zatímco si on sám ponechává svobodu užívat si, jak a s kým se mu zamane, jeho partnerky tuto svobodu mít nebudou a každá jedna z nich mu bude věrná. Jinak řečeno je to vychcaný hajzl, pokud omluvíte můj slovník. Od takového ruce pryč.

    Ke zbytku. Prostituci nevnímám jako nic špatného, jen je na ni spousta špatných věcí nabalená, protože ji prakticky nelze provozovat legálně a tedy se v případě nutnosti i domáhat svých práv. Ti lidé prodávají své tělo a mají na to plné právo. Osobně by se mi nelíbilo, že ji partner/ka provozuje v době trvání našeho vztahu. Nejspíš bych se neubránila jisté žárlivosti a hlavně bych se bála o vlastní zdraví. Za nevěru bych to považovala v případě, kdybych o situaci nebyla zpravena předem a byla by mi odepřena možnost se rozhodnout. Hlavně by mi ale vadilo, že mi partner/ka zatajil/a tak důležitou část svého života. Přes to by vlak nejel. Pokud by však šlo o již uzavřenou kapitolu v jejich minulosti, nevidím v tom problém.

    V případě livechatu jsem ještě benevolentnější, protože vlastně nedochází ke skutečnému kontaktu. Nehrozí nebezpečí chorob či nechtěného těhotenství, je to těžce neosobní a hlavně relativně bezpečné. Pro jedince, kteří si chtějí přivydělávat sexem nebo nevidí jinou možnost, mi livechat přijde rozhodně jako lepší způsob než real-life sex za peníze. V minulosti by mi nevadil, v přítomnosti bych o tom chtěla vědět a pak by hodně záleželo. Asi bych to zkusila tolerovat a rozhodla se až po čase. Ráda bych si myslela, že bych to brala v pohodě, ale těžko soudit situaci, která nenastala. V každém případě bych to nevnímala jako nevěru. Spíše jako práci, s jejímiž podmínkami nejsem ochotná se smířit. Asi jako s rozpadajícími se vztahy v případě vojáků, pilotů a obchodních cestujících.

    OdpovědětVymazat
  12. Ptala jsem se přítele, přijde mu horší nevěra, holka co dělala na livechatu před 10 lety je prý OK

    OdpovědětVymazat
  13. Práce na livechatu určitě nejsou body k dobru. Dost se mi líbila odpověď Evy Farne na dotaz, který byl nedávno v nějakém článku. Jestli by nechtěla nafotit akty. Její odpověď byla, že určité partie jejího těla prostě nejsou pro veřejnost a chce je ukazovat jen tomu jejímu příteli. Nedovedu si představit situaci, kdy bych se slečnou (co provozovala livechat) šel někde po městě a zastavil nás třeba cizí týpek s tím, že by ji poznal. Myslím si, že je víc než vhodné o záležitostech tohoto ražení protějšek informovat.
    Dlužno dodat, že lidi dělají chyby a pokud se někdo snaží své chyby napravit, nebo se z nich aspoň poučit, je to jen dobře.

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem zase kdysi v jednom salonu dělala tantra masáže a taky se za to nestydím. Podle mě je to práce jako každá jiná a záleží na preferencích ženy. Chlapovi do toho nic není. Samozřejmě ale zase musím respektovat to, že by s tím partner nesouhlasil. Pro mě by byl LCH asi taky moc, ale nikdy člověk neví, co mu nabídnou. ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥