úterý 29. listopadu 2016

Dildo na kotník?


Zdá se, že lidská sexualita je velmi rozmanitá, výrobci erotických pomůcek už také neví co by a pak vznikají různé hračky, které často nenajdou příliš pochopení. Do této kategorie bych zařadila i dnešní hvězdu, strap on dildo, které slouží k připevnění na kotník a pyšní se svým univerzálním a snadným použitím. Heeldo je neoprenový postroj, který se natáhne na chodidlo jako ponožka a do něj se pak připevní klasické dildo. Jeho důvtip je v tom, že místo masturbace rukou můžete využít mnohem silnější sval a to sval na noze, který tím navíc i posilujete, takže spojuje příjemné s užitečným. Heeldo můžete používat na dva způsoby!

 Buď ho připevníte tak, že otvor pro dildo je umístěn na patě, což je vhodné pro masturbaci nebo umístíte kroužek rovnou na chodidlo a tak můžete dildo využívat k partnerským hrátkám. Hlavní výhoda? Pořád máte volné ruce!

 Kroužky v postroji jsou svou velikostí vhodné pro různá dilda a postroj na kotníku drží tak pevně, že se vám z něj noha nechtěně nevyklouzne. V eshopu najdete dva druhy, jeden je vhodný pro ženy a jeden pro muže- liší se jen velikostí "ponožky".Kromě černé klasiky můžete vybírat z dalších barev nebo pokud je to pořád málo, můžete sáhnout po leopardím kousku.
Cena je $ 41.99.

Já osobně jsem nedokázala najít pro tuhle vychytávku pochopení. Nevím, jestli bych chtěla zvládat masturbaci doslova "levou zadní" a představa, že mám dildo na patě mi přijde spíš komická. Když už bych chtěla volné ruce a vyzkoušet nějakou nezvyklou polohu při masturbaci, sáhla bych spíš po dildu s přísavkou, které se dá umístit opravdu všude.


Chcete se podívat na Heeldo v akci? Video najdete TADY

4 komentáře:

  1. To už jsem viděl i v jednom videu v akci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za nápad, už jsem přidala odkaz, kde se na to dá podívat ;)

      Vymazat
  2. Praktické - možná... ale nemůžu si pomoct, připomíná mi to něco z American Horror Story, kde se šílený chirurg urval ze řetězu a chce lidské tělo přetvořit na něco jiného a zvráceného. Nicméně všichni jsme tak trochu zvrácení a dovedu si představit, že to někdo používá při masturbaci, kdy je jen sám se sebou a nemusí se stydět, nakonec sami všichni děláme věci které bychom jiným nepřiznali, jako rýpání se v nose a podobně.

    OdpovědětVymazat
  3. Jak se do takové drobné holky může vejít ten růžový macek??

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥