středa 16. listopadu 2016

Malý anální průzkum


Řekla bych, že dnešní doba je sexu dost nakloněná (vlastně někdy až moc, ale o tom někdy příště). Pokud chcete, můžete se 24 hodin denně dívat na porno a projet všechny kategorie a vidět různé věci. Můžete se o sexu bavit, číst, užívat si ho a nakonec o něm přemýšlet. Nebudu chodit kolem horké kaše, dnes bych se vás ráda na něco zeptala.

Myslíte si, že chlap, který má rád rimming a dráždění análu má homosexuální sklony? 

I muži totiž mají svoje otázky a zrovna tahle je docela častá. Na mailu mi znovu přistála nedávno a i když jsem na ni už odpověděla, ráda bych, aby těch názorů bylo víc. Je to u vás otázka hygieny, důvěry, předsudků? Jaká by byla vaše reakce, kdyby vás partner požádal o takové zpestření sexu?

Články, kde jsem o podobných praktikách už mluvila najdete:
Rimming - co je to, jak ho dělat, jak to mám já
Zadní vrátka - článek o dráždění prostaty- jak ji najít, jak a proč ji dráždit



10 komentářů:

  1. Podle mě to s homosexualitou nemá co dělat. Homosexualita je o tom, že vás přitahuje stejné pohlaví. Tady jde jenom o citlivost části těla.
    Bavila jsem se o tom se svým mužem, tomu je ta představa nepříjemná. Ani mě to nijak zvlášť neláká, ale kdyby o to můj partner hodně stál, po pečlivé hygieně bych tomu dala šanci. A určitě bych nepřemýšlela o tom, jestli má homosexuální sklony. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Proč by muži tohle nemohli mít rádi, i my ženy máme své choutky a nejsme považované za lesbičky, tak proč by muž měl být gayem, když se mu líbí zrovna tohle? Ať se spíš muž zaměří na to, jestli by se mu to líbilo s jiným mužem, nebo se mu to líbí jen se ženami.

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem chlap a za sebe musim rict, ze jsem naprosto heterosexualni ale drazdeni analu mam rad. Vzhledem k tomu, ze prostata je nejcitlivejsi oblast pri sexu a da se s jejim drazdenim prozit o poznani silnejsi orgasmus nez jakkoliv jinak, nevidim duvod proc ne :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Rozhodne ne :) kromě jednoho jsem se vsemi svými ex nějaký způsob drazdeni análu, resp. prostaty praktikovala (rimming, prsty, vibrátor...) a vždy se jednalo o velmi pozitivní reakce :) je to fajn pro oba. Nechapu jak si nekdo muze myslet ze je to spojeno s homosexualitou :D

    OdpovědětVymazat
  5. Určitě to neznamená, že je chlap homosexuál, to by se mu museli líbit a vzrušovat jiní muži. Mě trvalo docela dlouho než jsem svého partnera přesvědčila, že je to super a nemusí se bát, že si o něm budu myslet, že je gay. Takže teď miluje různé věci v análu jako prsty nebo vibrátor. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Anální dráždění není o sexuální orientaci. Je to o fyziologii chlapa - orgasmus prochází prostatou a není lepší způsob, jak se k ní dostat. Podrobně jsem to popisoval už v článku http://www.sexus.cz/dojeni-prostaty-jiny-zpusob-uspokojeni-muze

    petmk, sexus.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Jej, tak jakože já přemýšlím o ledasčem, o tomhle jsem ještě neuvažovala :D Takhle na první nástřel bych řekla, že ne, ale to je asi tak všechno, co bych řekla :D
    #staypanna :D

    OdpovědětVymazat
  8. Rimming je super zpestření, hlavně v manželské ložnici.
    Když jsme s mužem začínali, byla to pro něj španělská vesnice. Zpočátku jsem byla velmi opatrná. Nedovolila jsem si víc, než masáž hráze. Později jsem citila, ze i on je svolný pustit mě dál. Jazyk a prsty na něj zapusobily a dnes je to běžná věc v naší ložnici. A oba si to moc užíváme.
    Chce to důvěru, nikam nespěchat.

    OdpovědětVymazat
  9. Můj ex to miloval a já vlastně taky. Všechno to stojí na důvěře. Líbilo se mi i to, že se mi s tím vůbec svěřil. A hygiena je samozřejmostí.

    OdpovědětVymazat
  10. Co se análu týče... Jsem hetero kluk, který nemá žádnou zkušenost s jiným klukem. Přesto miluji, když mě dívka dráždí jazykem nebo prstem...konkrétně jazykem je to asi ta největší slast kterou znám. Postupně mě mé experimentování přivedlo přes prsty a malé hračky až k peggingu. Úžasná zkušenost. Pokud stojíš o rozsáhlejší příspěvek tak se rád podělím :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥