úterý 1. listopadu 2016

Zimní povídka

Pokud čtete blog pravidelně, určitě už znáte Honzu, který napsal už řadu povídek. Po docela dlouhé době mi na mail poslal jednu takovou skoro až romantickou. Co na ní říkáte? 


Venku už byla velká zima, ale i přesto na mě čekala. Nemohl jsem se dočkat, až ji zase spatřím, seděla na lavičce a bylo vidět, jak se třese zimou a netrpělivě čeká na můj příchod. Měla na sobě svoji oblíbenou modrou zimní bundu, pletenou čepici, která překrývala krásné blonďaté vlasy a pletené rukavice, které chránily drobné ruce před zimním počasím. Nedokázal jsem odolat a ve chvíli, kdy jsem k ní přišel, jsem jí objal a hned na to políbil na její chladné rty. Nemohl jsem si nevšimnout, jak se třese zimou. Chytla mne za ruku a vedla co nejrychleji do tepla našeho domu.

Mezitím co se v pokoji převlékala, uvařil jsem její oblíbený čaj a rozdělal oheň v krbu. Netrvalo dlouho a byli jsme společně pod dekou přitulení a koukali na film. Všiml jsem si, jak je spokojená. Byla tak sladká, tak křehká a nevinná. V krbu plápolal oheň a nám začínalo být tepleji a tepleji. Lehla si na bříško a já jí masíroval záda, jak jsem jí už dlouho sliboval. Odpovídala mi něžnými úsměvy, když jsem jí u masáže šeptal sladké věci.




Byla celá uvolněná a já cítil, jak na nás působí silná chemie. Začal jsem jí hladit a sahat na místa, která patřila jenom mně. Oba, opilí láskou k tomu druhému, jsme se začali vášnivě líbat. Sedla si na mě a já viděl skrz její kalhotky, jak teče. Pokusil jsem se ji odepnout podprsenku a laskat tak její úžasná ňadra, ale nedala se. Hned na to mi svlékla triko a začala zahrnovat moje tělo polibky, postupně od krku, přes břicho až dolů, tam k němu. Byl tak tvrdý, a to jenom kvůli ní, pohladila mi ho a poté osvobodila z trenýrek. Dala mi na něho pusu a pustila se do dráždění. Měla pomalé tempo a hrála si s jazykem, moc dobře věděla, co na mě platí. Chtěl jsem znovu rozepnout její podprsenku, ale nenechala se a pokračovala dál v sání. Užíval jsem si to plnými doušky, a přitom mé ruce vískaly její blonďaté vlásky. Netrvalo dlouho a věděl jsem, že se udělám. Cítila, jak mi pulzuje, ještě víc zrychlila a nechala si všechno nastříkat do pusinky.


Byl jsem v sedmém nebi, navíc mi zalichotila, když to polkla. Teprve potom si sama od sebe sundala podprsenku a lehla si na sedačku. Něžně jsem roztáhl její dokonalé nohy a velmi jemně začal dráždit přes kalhotky její sladkou broskvičku. Odhrnul jsem kalhotky na stranu a pustil se do mazlení jejího klína, přejížděl jsem bradou po pyscích a zapojoval i jazyk, tekla čím dál víc, vzdychala a sotva popadala dech. Až přehnaně jsem jí mačkal prsa neukojitelnou touhou, která ve mně přetrvávala. Z ničeho nic jsem serval i ten poslední kus oblečení, který na sobě měla. Teprve teď byla celá nahá. Zabořil jsem se a pokračoval dál v lízání jejího sladkého lůna. Za nedlouho jsem se stále více věnoval jejímu klitorisu, pokaždé když po něm přejel můj jazyk, bylo cítit nekontrolovatelné chvění celého těla. Její dech se čím dál více zrychloval, až najednou vykřikla unaveným hlasem: "Už budu, už budu lásko!“. V tu chvíli můj jazyk zpomalil a já jemně strčil prsty do její mokré jeskyňky. Prstil jsem a zároveň lízal její něžnou mušličku do chvíle než vybouchla nefalšovaným orgasmem.

Dívat se na ní, když zažívala euforii a bylo to nejkrásnější, co si chlap může přát. Přikryl jsem nás dekou a spokojeně leželi bok po boku. Oba dva jsme si nechtěli nechat ujít pokračování, jenže vzápětí nás přepadl spánek.

Z ničeho nic mě probudil její polibek. Pohladila mě po vlasech a ve vteřině si na něj sedla. Sledovat, jak si dělá dobře, bylo nezapomenutelné, jak zrychluje, jak při vzdychání zaklání hlavu. Moje únava byla v tu chvíli pryč. Přitulila se ke mně a začali se vášnivě líbat. Přirážel jsem zespoda a po chvilce se naše role otočily. Hlasitě sténala a čím víc sténala, tím víc jsem přirážel, zabořil jsem hlavu do jejích třesoucích se prsou a stále více zrychloval. „Chci to zezadu!“ řekla vyčerpaně.


Čupla si na kolínka a já bez čekání vrazil svou chloubu do její dírky, miloval jsem se s ní, jako kdyby to bylo poprvé. Přirážel a občas plácnul po zadečku. Slyšet ji, jak vrní spokojeností, mě přinutilo chytit jí za vlasy a přitáhnout k sobě. Prsa se jí třásla, jak moc do ní vrážel můj penis. Zrychloval jsem tempo, tak rychle až po chvíli úplně odpadla a já viděl jen třes jejího bezmocného těla.

Chvíli bylo ticho, když náhle řekla: „Pokračuj!“, ležela na břiše a její prsa se otírala o sedačku, znovu jsem vsunul svůj úd do její mušličky a pokračoval. Už jenom bezmocně ležela a užívala si ten vášnivý sex. Chytil jsem jí za zadek a zrychlil tempo, cítil jsem, že už se blížím k vrcholu, nešlo odolat a všechno jsem nastříkal do její broskvičky.
Když bylo po všem, otočila se a dala mi pusu, poté mě vzala za ruku a odvedla do koupelny, kde jsme si dali horkou koupel. Udělal jsem nám večeři a sledoval, jak spokojeně leží v posteli, povídali si přitom nahlas přes celý dům a bylo nám to jedno. Venku začalo sněžit a my si spolu užívali tepla domova.












.


12 komentářů:

  1. eh..možná až přestaneš myslet na to jak použít co nejzvláštnější slova a napíšeš to trochu normálně tak to bude čitelný.. :) a ve vlasech je vÍskat..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za zpětnou vazbu pro autora i za opravu chyby (pravopis jsem se snažila napravit já a tohle jsem úplně přehlídla).

      Vymazat
  2. Povídka...no celkem rychlé a krátké...více by mě zajímalo odkud jsou gify? Protože to vypadá jako něco, co bych ráda viděla celé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Našla jsem je tady http://www.welovegoodsex.com/ (výborná stránka) - taky se mi to moc líbí, zkusím najít z čeho jsou vytvořené ;)

      Vymazat
  3. Super :) akorát mě tam rusilo preskakovani.. "měla pomalé tempo" a pak najednou "ještě víc zrychlila" a tak.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj V. :) Kam mohu zaslat svou povídku, pokud bys ji chtěla po přečtení zveřejnit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, zašli mi ji na mail- Vanilopkablog@seznam.cz, Budu se těšit!

      Vymazat
  5. Mě osobně se to hodně líbilo. Přesně takový sex zažívám se svým přítelem a tak to bylo pro mě o to milejší :) samozřejmě, chyby tam jsou. Takové, které to více či méně ruší. Ale je vidět, že se autor snažil aby to nezpůsobilo moc fádně, takže to oceňuji. Příště by to možná chtělo vícekrát přečíst, než se povídka zveřejní, aby to nerušilo dojem. Každopádně, já si povídku užila :)

    OdpovědětVymazat
  6. Také se přimlouvám za gify :) neví někdo z jakého filmy či scény jsou??

    OdpovědětVymazat
  7. Ženy, naozaj vás vzrušuje ak vás chlap pri polohe odzadu ťahá za vlasy? Mňa by tým akurát riadne naštval, podľa mňa je to len mužská predstava

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se to líbí moc (samozřejmě ale žádné skalpování :D)

      Vymazat
    2. Mě taky :D Můj přítel je hrozně hodný a na mě až přehnaně opatrný. Proto si tohle užívám, je to o dost dravější :)

      Vymazat

Děkuji za komentář, V. ♥