pátek 3. listopadu 2017

Horoskopy a sex

Věříte na horoskopy? Já musím přiznat, že mi nejsou úplně lhostejné, ale ne tak, že bych se je četla každý den nebo snad dávala za vinu všechno zlé hvězdám. Když má zkrátka někdo v životě problémy, může to přisoudit postavení planet, stejně tak, jako když má problémy v posteli. A nebo to může přisuzovat úplně něčemu jinému. A nebo? Můžete si z vaší charakteristiky vybrat jen to, co se vám líbí a zbytek nechat pro někoho jiného ve stejném znamení. Nakonec je ale pravda, že ač spousta lidí nebere horoskopy vážně, zajímají nás různé obecné charakteristiky a třeba i to, jak se k sobě různá znamení hodí. Na rovinu říkám, že se v této oblasti nevyznám a pravděpodobně nejsilnější ezoterický zážitek (tedy až po Jolandě z Ezo TV) pro mě byla návštěva jedné dost zvláštní kartářky amatérky. Ta mi tehdy řekla, že se kolem mě bude celý život motat muž blíženec, se kterým jsem v té době měla tajný poměr. Půl roku na to z mého života zmizel a zatím se do něj nevrátil a už je to několik let. Každopádně, zvlášť ve chvíli, kdy poznáme někoho nového, chceme zjistit, jaký bude v posteli snad ještě dřív, než stihneme první schůzku. A možná právě proto jsou tady články o znameních a o jejich sexu.
Dnes bych se ideálně chtěla věnovat diskuzi, než nějakým obecným pravdám, protože jedině tak se dá zjistit, jestli na tom skutečně něco je. Hned na úvod, já jsem panna a zdá se mi to spíš jako ironie. Nemohla jsem se dočkat, až panna nebudu a od té doby je pro mě sex jedna z nejdůležitějších a nejzábavnějších věcí, které jsem poznala. O pannách se přitom říká, že sex k životu nepotřebují, nerady experimentují, a když už na věc dojde, potrpí si na dlouhé předehry a na romantické a něžné milování. Vážně? Takže hned tady, než jsem se vůbec pustila do rozboru mých sexuálních partnerů, zjišťuji na sobě, že na tom pravdy moc není. Ale.. možná není panna jako panna, já jsem narozena poslední "panenský den". Znamená to tedy, že jsem v posteli občas spíš lvice? Když jsem u lvů, jednoho lva jsem v posteli měla. Lev prý miluje orální sex, při sexu touží po pochvale a nemůže bez něj být. Fajn... jenže, na kterého muže tohle neplatí? Pravda je, že můj lev si příliš nepotrpěl na experimenty a dával přednost osvědčeným dobrým věcem. Pak taky to, že nesnášel bolest. Byť jen lehké SM, při kterém by měl on cítit bolest, u nás mělo dveře zavřené (a pro jistotu i zamčené). Naopak otevřeno u nás bylo všemu ostatnímu a v podstatě nebylo nic, co by bylo tabu.
Další znamení, se kterým jsem měla tu čest, jsou Váhy. V sexu jsou prý neukojitelné, náročné a romantické. Ano, s neukojitelností nakonec souhlasím. Náš sex mohl trvat klidně hodinu, možná dvě, prostě až do toho, kdy jsem to vzdala já. Víte proč? On se prostě vůbec nemohl udělat, ale nakonec to nebylo znamením. Romantika? Ani náhodou, pokud by někdo chtěl napsat pokračování 50 odstínů šedi, může ho poprosit o inspiraci. Blíženci prý rádi střídají a ochutnávají různé ženy. Když jsem tohle četla, okamžitě jsem musela souhlasit. No dokud jste na jeho jídelníčku jako hlavní chod a nejste s ním ve vztahu, je to všechno v pořádku. Pravda je i taková, že můj blíženec dokázal něco hodně zvláštního. Dřív, než jsem s ním vůbec měla sex, věřila jsem, že je to nejlepší milenec na světě. Zajímavým způsobem dokázal přitahovat a pak zase odmítat a svojí rozpolceností mě donutil, abych po něm toužila. Fajn, nechá se pochopit to, že jsem byla dost nadržená jen z představ, jaké to bude. Jenže ono to nebylo vůbec tak neskutečné a úžasné, ale i přesto jsem byla jako omámená tím, že to chci znovu a znovu. I když to nestálo za nic. 
Citlivý, něžný a hravý býk už se v mojí posteli objevil a musím říct, že to mělo naprosto jiný rozměr než to, co jsem do té doby poznala. Ačkoli já sama nejsem příliš romantická a nepotrpím si na něžná slůvka a pomalý sex, tohle mělo rozhodně něco do sebe. První orgasmus, který jsem s ním zažila, přišel naprosto nečekaně a nenápadně, během toho, kdy mi do ucha vyznával lásku a pomalu se se mnou klasicky miloval. Byly to první orgasmy bez zběsilého bušení do bezvědomí. Teď jsem začala poznávat vodnáře, pro kterého údajně není žena vnímána jako objekt k sexu a nenechává se strhnout chtíčem. Vodnáři prý rádi objevují tělo partnerky ústy a nosem. Čeká mě tedy konečně perfektní orální sex? A tak bychom tu byli ještě hodně dlouho, kdybych měla vše popisovat a zvažovat. Je to nebo není to pravda? A dá se obecně říct, že berani jsou vášnivější a že vás kozoroh nikdy nepodvede?
A jaké znamení je tedy nejlepší v posteli? Když se nad tím zamyslím, já mám to štěstí, že v danou chvíli je pro mě nejlepší to, se kterým právě jsem. A bude to pravděpodobně tím, že mám sex s tím, s kým chci a také tím, že máme sex takový, který nám vyhovuje bez ohledu na datum narození. 



6 komentářů:

  1. Zajímavý námět k prokrastinaci :-D. Tak hnedle jsem si ověřil, že já stejně jako u normálních charakteristik skvěle zapadnu. Těším se na prozkoumání bývalek...

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem lev (lvice) a taky nesnáším při sexu bolest třeba kousání atd... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem panna a věř mi, že se tomu taky musím někdy smát. :) Prý něžná a čistá... Jen tak vypadám a přináší to spoustu výhod. :D
    Ale jak říkáš, nesejde jen na tom jednom znamení, ve kterém jsme se narodily, ale dle astrologie i na tom, v jaké luně kterého jiného znamení. To nás pak doplňuje. Já když už čtu horoskop, tak i panny, i lva. (Stejně jako ty jsem na pomezí) :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem taky panna a taky to moc nesedi. Ja si obcas prectu horoskop pro sebe, jinak to neřeším. Článek supr. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem lvice a pravda je, že bez sexu nemůžu být a miluji orální sex, ale kdo ne :) ale stejně tak si užiji v posteli bolest.. Můj milý je panna a bez sexu nějaký čas být oproti mě dovede :-D ale možná jsem špatný měřítko...Všichni muži panny byli úžasní, beran nic moc, ale nejlepší byl blíženec, asi z toho důvodu, co popisuješ Ty a protože jsem si s ním užila první bdsm..

    OdpovědětVymazat
  6. Je hloupost usuzovat to jen podle znamení. Ovlivňují to planety, měsíce při narození, ascedenty (ty po mých zkušenostech dost), rodiče a mnohé další věci. Mám tuhle tématiku ráda, takže se jí občas věnuji a vždy mě rozčilují články na internetu různých ona dnes a dalších podobných. Je zajímavé tohle sledovat jak po stránce duševní tak i sexuální. Například blížence jsem do toho musela nutit, váze šlo hlavně o jeho uspokojení a trvalo to přehnaně dlouho, se střelcem to bylo vcelku nudné, ale to mohlo být také tím, že nebyl nijak extra zkušený... Momentálně mám vodnáře a toho si nemůžu vynachválit. Tímto komentářem Tě nechci napadnout, jen odsuzuji stránky, které píšou tyhle věci a všechny znamení hážou do stejného pytle. Každý jsme jedinečný ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥