čtvrtek 22. listopadu 2018

Masturbace vyšším smyslem



"Libido, vášeň a touhy, to všechno je součástí vaší ženské energie. Dejte jí možnost proudit a rozzářit vás! Pociťte dotyk drahokamu na vaší kůži, zhluboka se nadechněte a buďte v souladu sama se sebou. Vaši ženskost vám pomůže objevit stimulační balzám a vibrátor, užijte si sebelásku a propojte své tělo s duší a podstatou."


V případě trojúhelníkové krabičky Horoscope Pisces od Bijoux Indiscrets se opravdu hodí pojmenování tohoto formátu článků. (Ne)pochopené. Upřímně si totiž nejsem vůbec jistá, jestli to chápu a líbí se mi to nebo ne. Poslední dobou mi přijde, že je docela trend přikládat věcem nějaký hlubší smysl, "positive vibes", vesmírnou energii, harmonii duše a vagíny atak. Jedním z důkazů je krásný, ale v podstatě tak nějak nepochopený kousek Horoscope Pisces za necelých tisíc korun. Pokud se na celý ten nápad podívám poprvé, vidím opravdu hezký decentní dárek, což ostatně Bijoux Indiscrets umí a já jejich nápady miluji. Bílá papírová krabička v sobě skrývá řetízek s kamínkem, malý vibrátor a balzám na klitoris. Už jen spojení šperk a erotická hračka je originální, ale tentokrát je to promyšlené ještě trochu jinak.

"Balzám vám pomůže uvolnit mysl, abyste se mohla soustředit jen a pouze na své potěšení a splynutí duše s tělem. Aroma santalového dřeva bude vaši oporou, abyste neztratila pozornost a vnímala jen své emoce."

Krabičku vybíráte podle data narození, respektive podle znamení horoskopu a podle toho vypadá i její obsah. Každý  kámen svojí barvou přísluší k jinému znamením zvěrokruhu a balzámy mají aroma podle čtyř živlů, které nás ovlivňují. Kompletně pak má krabička za úkol posílit vaši ženskou energii a spojit spojit tři prvky pro individuální cestu k potěšení.

"Příjemně hebká hračka z vysoce kvalitního silikonu s 10 vibračními režimy pohltí každý milimetr vaší květiny."

Já ve znamení panny bych měla žlutý řetízek s Citrínem, který zvýší mojí vnitřní sílu, posílí kreativitu a pocity naplnění.  Balzám na klitoris bych měla s Vetiverem, který má uvolňující a uklidňující vlastnosti, proto je vhodný při vyčerpání, nespavosti a stresu. Tak já nevím, ale jediná z těch ducha posilujících vlastností, kterou bych využila při masturbaci já, je zvýšení pocitu naplnění. Vážně potřebuji masturbovat s něčím, co mi dá kreativitu, vnitřní sílu? Chápete co tím myslím? Prostě normální dobrý vibrátor, který kolem sebe nemá tyhle řeči o sebelásce, vám to nakonec udělá líp. 

Navíc, pokud chcete zůstat nohama na zemi, tak se nejedná za tu cenu o nic speciálního. Bijoux Indiscrets má své výrobky dotažené k dokonalosti, takže netvrdím, že balzám nebude kvalitní, ale má velikost malého balzámku na rty. Vibrátor, který v krabičce je a který je asi to nejdůležitější, je klasická malá hračka, která se navlékne na prst a řetízek také není úplně šperk s velkým Š, spíš taková "cetka". Tuhle krabičku bych možná ráda dostala jako dárek od partnera. Rozhodně je originální a myslím si, že může někoho potěšit právě tím hlubším významem. Design je na jedničku, a pokud chce muž koupit nějakou erotickou pomůcku a bojí se, aby našel pochopení, tak v tomhle případě je to fajn. Celkově je ta myšlenka posílení ženské energie poměrně zajímavá a může na některé ženy působit dobře v tom smyslu, že to není obyčejný "sprostý" vibrátor. Když jsem u těch hlubších významů, sama občas u erotických pomůcek hledám nějaký vztah, abych si je mohla zamilovat a milovat se s nimi. Zajímavé je, že někdy to tak je a pomyslná jiskra přeskočí a takových hraček si cením o kus víc. Takže dárek? Ano! Chápu to, a jestli mi chce někdo udělat radost, budu ji mít taky. Nicméně sama bych si za cenu tisíc korun sestavila lehce jinou krabičku. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář, V. ♥