úterý 26. února 2019

Lákadla II. - Geode Dildo


Minerály a drahé kameny umí být naprosto okouzlující a asi nebude těžké vás nalákat na jeden opravdu krásný kousek. Geode Dildo připomíná kus otevřeného krystalu a řekla bych, že působí opravdu realisticky. Nemusíte se bát, hračka je vyrobena ze stoprocentního silikonu a tak i když to na první pohled nevypadá, je dildo pružné a měkké. Takže ideální volba, pokud vás lákají podobné hračky, ale nevyhovuje vám tvrdý a studený materiál. Nedovedu si představit pocity, které dokáže podobně strukturované dildo vyvolat, protože podle některých recenzí je ta hrubá strana opravdu hodně členitá a škrábe, zatímco ta druhá je extrémně hladká. Co se týče velikosti, tak Geode patří k těm delším a relativně úzkým, celková délka je téměř 20 cm a průměr málo přes 3,5 cm. Díky výrazné struktuře může ale při používání budit dojem, že je ještě o něco větší a na masturbaci s ním si budete muset najít svoji speciální techniku. 


Dildo se vyrábí ve třech různých barvách, Amethyst Purple, Emerald Green a Sapphire Blue. Na fotkách to není patrné, ale údajně se krystaly uvnitř dilda třpytí na slunci a vypadají jako skutečné. Já vím, že někomu to může připadat jako zbytečnost, ale pokud si potrpíte na krásné a nevšední věci, nedá se mu odolat. Dildo pochází z dílny Number One Laboratory, která vyrábí svoje originální kousky ručně, precizně a od úplného začátku. Doporučuji mrknout na jejich Twitter, kde najdete spoustu reálných fotek z výroby, od míchání barev a až po balení. 

Jedinou nevýhodou může být náročná údržba a sám výrobce doporučuje používat dildo s kondomem, což nechci úplně slyšet a upřímně bych to nedělala. Pravda je, že dildo díky svému povrchu a tomu, že je vlastně otevřené, dává prostor pro různé bakterie, kterým se to může taky líbit. Nicméně bych řekla, že když budete udržovat hračku čistou a necháte ji pořádně vyschnout, nebude to tak vážné. Dildo můžete s klidným svědomím strčit do myčky na nádobí. 

Najdete ho třeba na etsy.com TADY  za v přepočtu okolo 1.800,- Kč, počítat musíte ale i s poštovným. 

https://www.tumblr.com/dashboard

2 komentáře:

  1. Ahoj V ♥ Jsme pár, který tě sleduje už opravdu dlouho. A chybí nám tvé články. Co je s tebou? Chápeme, že máš svůj život a blog jde stranou, ale rádi bychom věděli, jak se máš a zda ještě má smysl sem jako návštěvník nakukovat, jestli jsi náhodou neobnovila aktivitu. Jakékoliv info prostě potěší. Měj se krásně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, komentář mi udělal radost ♥. Mám připravené nějaké články a ještě nějaké plány, teď jsem ale byla dost časově vytížená a řešila jsem jiné věci. Každopádně v blogu budu pokračovat.

      Vymazat

Děkuji za komentář, V. ♥