pondělí 29. dubna 2013

A jak jí říkáte vy?

Přiznejme si to, pojmenování našich intimních míst je složité, ať už jsme u doktora nebo v posteli. Většinou to vypadá že nás bolí "tam", dotknout se má "na ní" a pak jsou tady slova pochva, vagina, vulva. Jedno lepší než druhé.



Možná vás maminka naučila říkat jí pipka nebo tak něco, stejně jako mě.  Babička mi zas říkala: "Umyj si Boženku!". Přijďte za přítelem s tím, ať vylíže Boženku.... a možná to udělá, pokud to bude vaše sousedka, nedivte se :). S touhle slovní zásobou prostě dlouho nevystačíte.

Přitom většinou první, co vám poradí sexuolog, když přijdete do jeho ordinace je - pojmenujte ji.
Vymyslete nějaké jméno, které vám bude příjemné.
Ale jak?

Můžete se pobavit nebo inspirovat, já ještě nenašla to pravé. Ale přítel začal říkat "Bouncinka", "Bouncina" a tak jsem to přijala. Občas říkám kačka, ale žádná erotika  z toho teda nesálá.
Porno klasika jako je "kunda" nebo "píča" prostě není nic pro mě.

Pokud sázíte na roztomilost nabízejí se výrazy jako:
buchtička, dírka, fufinka, frndička, jůlinka, kuřátko, lasturka, laskonka nebo broskvička.

Můžete prostě zvolit cokoli sladkého ať je to jídlo nebo malé zvířátko.

Nicméně po prohledání netu se ukázalo, že některé ženy se s tím teda vůbec nepářou, a říkají jí (nebo jejich partneři) trochu ostřeji:
čudla, díra, fabrika, futrál, hrobka, chlupajzna, jáma, močidlo, mrnda, pekáč, prcna, škeble, rozšklebenina, vypalovačka nebo třeba žemle.


Přikláním se k prvním skupině, protože zvlášť hrobka nebo močidlo ve mě vyvolávají spíš děs a hrůzu.
A co teprve, když si představíte chlupajznu nebo rozšklebeninu?

A jak se jmenuje TA vaše?

26 komentářů:

  1. (Konecne clanek:)..)
    Prý Boženka :DD Jéj, dobrý článek :) Je fakt, že nějaký název pro ni nemám, prostě to je "tam dole" :D když už třeba u doktora tak bych asi rekla "okolo prirození/pochvy" no maras :)

    OdpovědětVymazat
  2. No s tímto také bojuju ;) V pornu se mi líbí výrazy typu "kundička" ale nějak si neumím představit že by mi to přešlo přes pusu. A nedej bože mému příteli, kterému by to dělalo asi ještě větší problém. Myslím si, že kdybychom oba našli nějaké vhodné (tzn. sexy ale ne trapné) názvy pro naše genitálie, náš sexuální život by se tím rozhodně velmi obohatil.. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s tímhle musím souhlasit.
      Sexy ale ne trapné, myslím že to jsem ještě neslyšela;) Nic z toho co se "nabízí" se mi vyloženě nelíbí.

      Vymazat
  3. no zalezi v jakem kontextu...me se strasne zalibilo slovo pudlina, ale to je pro nejakou beznou konverzaci a ne uplne pro eroticke situace;)

    OdpovědětVymazat
  4. My jí říkáme kočička. Pak ještě ujde mušlička a jeskyňka. Kundička se mi taky líbí, ale jaksi nejde říkat. :D A buchtičku jsme měly jako malé a kluci zvoneček/pindíka. Úsměvné časy. A už nikdy se nebudu moct na mou milovanou laskonku (zákusek) podívat stejně. :( Pojmenování po něčem jedlém u mne prostě nefrčí. Fufinka by se možná dala použít, od toho je mužský fufíček a to vyslovovat jde v pohodě.

    OdpovědětVymazat
  5. Jeste jsem si vzpomnela, ze rikam pritelovemu "kamos" nekdy :D takze "kamoska" by taky sla :D

    OdpovědětVymazat
  6. Vtipný článek :D Máš můj obdiv že se s tím nepářeš. Co se týče nás, v dětství tomu máma s babičkou říkali ďupina. V začátcích s přítelem to byla kundička, to už se nám zdá ,,pubertální'' tak jsem mu řekla o našem rodinném pojmenování a to se ujalo, i u přítele je to bimbas. Zní to směšně ale my jsme si na to zvykli ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Vtipný článek. :) Tvůj blog mě baví, líbí se mi jak se s tím nepářeš a píšeš vše tak na "plnou hubu". :)
    Jinak k tomu pojmenování, u mě je to broskvík :D .. A přítel má šnečka. :DD S výdrží ani velikostí to však nemá žádnou souvislost. :D :)
    A pravda, sice nám tohle pojmenování nějaké "okořenění" vztahu nepřináší, spíš se při každém vyslovení smějeme jak dva puberťáci, ale že bych nějak strádala - to rozhodně ne. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já štěrbinka a někdy kundička... :-)

    OdpovědětVymazat
  9. frnda nebo micka :D

    OdpovědětVymazat
  10. Ja jsem pro Malá a jmeno me přítelkyně samozřejmě zdrobněle :)

    OdpovědětVymazat
  11. Té mojí teda říká kočička:D:D

    OdpovědětVymazat
  12. pojmenování u nás vyplývá z kontextu - někdy to je broskvička, jindy frnda a dokonce taky Kačenka :) ale u broskvičky bojuju s tou čišící infantilností a frnda je někdy prostě moc hrubé.. takže je to u nás vlastně také nijak nedořešená otázka :) ale náš sexuální život to neovlivňuje ;)

    OdpovědětVymazat
  13. My rikame pri "bezne" konverzaci mezi sebou kundicka, pri sexu pak vetsinou nezdrobnele kunda, pritel obcas pouzije i slovo pica, vzrusuje me to, ale sama tohle jedno slovo nejak vyslovit nedokazu :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak u nás je to Emanuela a Eman vždy se u toho pobavime... když jezdím s holkama na koni bez sedla tak si stežuju, že me z toho bolí frndička :D

    OdpovědětVymazat
  15. Můj nynější kamarád na sex jí říká čárečka :) ...Jinak můj bývalý přítel se kterým jsem byla skoro 3 roky jí říkal Žofka :DD ..to jsem se vždy dost smála :)

    OdpovědětVymazat
  16. U mě je to pičinka, pojmenoval ji přítel :D

    OdpovědětVymazat
  17. Můj přítel jí říká " kráska " :)

    OdpovědětVymazat
  18. U mě vede kočička, kráska a kámoška :)
    Jinak, super článek ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Super blog a skvelej clanek. U nas doma ji rikame frndicka,broskvinka nebo klasicky kundicka. A jemu? Sulinek ;-) P.

    OdpovědětVymazat
  20. O naší andulce (papouškovi) jsem mluvila jako o pipině, což je mimo jiné i dětské pojmenování divčích partií.. A tak jsme té mé říkali Andulka.. A tomu jeho jsme říkali Turista.. Protože vždy když mu stál v trenýrkách, tak to bylo jako stan..:)

    OdpovědětVymazat
  21. Teda proti gustu...ale kdyby na me pritel pri sexu vybalil picu a kundu, tak ho vypakuju.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥