středa 24. dubna 2013

Fontána lásky

Pokud zadáte do vyhledávače mokrý orgasmus, squirt nebo ženská ejakulace zavalí vás google zaručenými návody, obrázky a diskuzemi.
V diskuzích se probírá, jak zaručené návody nefungují, nebo fungují, kdo to zažil a jaké to bylo.
 Mokrého orgasmu není schopná dosáhnout každá žena, naopak u některých opravdu dojde k výstřiku jako v pornu, i když se vám to zdá možná nereálné.
V návodech jak na to, se dočteme zhruba tohle - najděte bod G, stimulujte ho v správném úhlu a buďte psychicky v pohodě. Když ucítíte tlak jako na čůrání, nezadržujte to.  
Ne, nepočůráte se.
I když tady zůstává ten největší problém, protože když se TO stane, můžete se nakonec cítit dost divně. Zvlášť když se toho dočkáte úplnou náhodou, jako se to stalo mě. Všude je mokro, on na vás kouká a teď co. Pokud možno nepanikařte jako poprvé já a zachovejte klid, normální muž to přece viděl v pornu stokrát. Možná to i slyšel od kamarádů. Podotýkám normální muž.

Tohle vyvrcholení nedá spát hromadě chlapů, zkoumají složení, původ i důvod. Myslím tím teď vědce z celého světa. Zatím to vypadá, že došly k pár závěrům.

  • Co to tedy stříká? 
Když dojde k prvnímu mokrému orgasmu je v něm velmi malé množství moči. Tato tekutina může být zbarvena lehce do žluta a proto se celou dlouhou dobu tvrdilo, že se některé ženy při sexu prostě pomočí. Jenže rozbory prokázaly, že zbytek tekutiny při dalších orgasmech je čirý, někdy mléčně zbarvený. Tekutina obsahuje fruktózu, sacharózu, kyselinu fosforečnou a mizivé množství močoviny a kreatinu.
Nevěříte? Zkuste to ochutnat, je to sladké.

  • Kolik? 
Množství tekutiny, které doprovází ženskou ejakulaci, se hodně liší. Odhaduje se množství až 15 mililitrů tekutiny (pro porovnání - muži obvykle vyprodukují 0,2 až 0,6 mililitru ejakulátu). Množství je pořád tak nějak nevysvětlené a neprobádané. Pokud se kouknete na porno, kde k takovému vyvrcholení dojde, určitě si zaklepete na čelo. Tohle není 15 mililitrů. Pomyslíte si to i po tom, co to zažijete na vlastní kůži. Ve skutečnosti se dočtete, že dochází k vyloučení i půllitru tekutiny, ale vědci jsou vědci.
  •  Odkud?  
Kde se všechna tahle tekutina bere, to mi hlava nebere. Hlava to nebere více lidem, a to je další důvod, proč se tahle tekutina zaměňovala s močí. Ale dojděte se předem vyčůrat. Vyčůrejte se třeba pětkrát ať máte klid. A stejně se to stane. Tuhle tekutinu produkují Skeneho žlázy, které jsou někde u močové trubice. Kde přesně a co přesně pojem Skeneho žlázy znamená, po mě nechtějte vědět. To by bylo na dlouho, otevřete si wikipedii :).
  •  Jaká je pravdě podobnost, že toho dosáhnu? 
S mokrým orgasmem se prý setkalo v životě přibližně 30 procent žen, ale při anonymních výzkumech je číslo vyšší. Takže to nevzdávejte a zkoušejte.  
  • Nejsem vědec, ALE... 
I když se dočtete, že se tenhle orgasmus dá přivodit nejlépe prsty, nemyslím si to. Prstěním se mi to nepovedlo nikdy. Zato s přítelem... to je jiná! Přijde mi že moje prsty jsou krátké a celkově na nic :). Pořiďte si větší silnější vibrátor. A pokud máte dobře vybaveného přítele, zajásejte. Ale pozor, až se vám to povede, už nikdy nebudete chtít jinak.

13 komentářů:

  1. Super blog :-) Já potřebuju k mokrému O šikovného partnera, ani sama si to neudělám, u mě je to jen o tom :D a jinak s tou chutí - já to mám slaný :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to to máme stejně, taky to sama nikdy nezvládnu.
    Ono to možná bude jak kdy, něco jako u chlapů sperma. Možná jsem pila moc džusu nebo tak něco :).

    OdpovědětVymazat
  3. Cítím tlak na močení dost často, ale zadržuju to vždycky.

    OdpovědětVymazat
  4. A odkud to vystříkne? Z močové trubice?

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle se mi stalo jen jednou když jsem to dělala sama s pomůckou... Málem jsem u toho zešílela blahem.. :D I když ten tlak cítím s partnerem, nevede se to, potřebovala bych aby ho vytáhl ve správnou chvíli a já to celé mohla uvolnit a to se nedaří načasovat... ale je to skvělá věc.. :)

    OdpovědětVymazat
  6. jako mladší jsem se styděla, že se počůrávám a do svých 20ti jsem raději neuvolňovala, pak jsem zjistila o co jde a začalo eldorado :) Teď už s přítelem roky řešíme, jak upravit postel aby neodplula

    OdpovědětVymazat
  7. Stalo se mi to včera poprve s milencem

    OdpovědětVymazat
  8. Musim rict ze se mi to dneska stalo poprve a bylo to vazne hezky ;) pritel se prvni ptal jestli jsem se nepocurala :D kdyz tu to striklo do dlane ;) ale ja si byla 100% jista ze sem se nepicurala...bylo to nadherny!

    OdpovědětVymazat
  9. Já se prostě muzu pred prstením, sexem čímkoli, dojit vyčurat milionkrát sa tejne se počuraM. A mokrej orgáč to není, ptž je se neudělám, jen se mi to líbí, ale není to orgasmus, a takhle dokážu při tom čurat furt, vždycky vevnitř se mi udělá boulička akdyž je na ní vyvíjen tlak tak se počuram. To přece není orgáč :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to samé, rozdráždím a můžu "stříkat", za chvíli zase..kolikrát je libo, ale orgasmus to není. Někdy to jde tak samo po orgasmu, ale nikdy ne zároveň. Myslím, že to je moč, i když je mi záhadou, kde se jí tolik bere :D Snad se mi jednou podaří skloubit to i s orgasmem :))

      Vymazat
  10. Já mokrého orgasmu dosáhnu pouze stimulací klitorisu po orgasmu. Pokud vám to nešlo při sexu, tak to zkuste takhle :) A připravte si hooodně ručníků :D

    OdpovědětVymazat
  11. Holky.. Já na to trpím, a buď te si jisti že pokáždé to opravdu nechcete.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥