úterý 30. dubna 2013

"Jaký si to uděláš, takový to máš"

Zkusila jsem TO prstama. Zkusila jsem TO s plyšákem. Zkusila jsem TO s polštářem. Zkusila jsem TO s deodorantem Nivea. Zkusila jsem TO s hřebenem. Zkusila jsem TO s banánem.  Zkusila jsem TO sprchou. Zkusila jsem TO s dávkovačem na sůl do koupele.

DĚLÁME TO. To je ale objev.

Zeptejte se ale kamarádek jestli masturbují. Určitě se začnou červenat, přemýšlet a zamlouvat to. Možná se dočkáte odpovědi:" Já mám přítele". Nebo:" Ježiš ne, ty snad jo?".
Párkrát jsem se o tom zmínila, jen tak mezi řečí a ani jednou jsem se nedočkala nějaké odpovědi, kterou bych chtěla slyšet.
Ženy spolu probírají přece všechno. Nebo ne?


Začala jsem s tím někdy ve dvanácti, mezi nohama mi skončilo nespočet plyšáků.
Pak jsem četla v Bravíčku :"Jak si to udělat sprchou". Zkusila jsem to. Nevyšlo to. Zkusila jsem to pak znova. Vyšlo to - a bylo to neskutečně super.
Od té doby se sprcha stala úplně normální záležitostí. Tak jako se běžně sprchuji, běžně si to ve sprchovém koutě udělám. Když jsme si pořídili masážní sprchu, byla jsem nadšená.
Pak se přidal vibrátor, nejdřív na klitoris, pak klasika.
Za tu "dobu" jsem našla spoustu poloh, fantazií a vylepšení.
Díky masturbaci jsem zvládla maturitu a nejednu zkoušku. Vždycky, když jsem měla pocit, že se nemůžu soustředit a už mi učení neleze do hlavy, věděla jsem, že orgasmus to napraví.
Troufnu si tvrdit, že jsem poznala svoje tělo daleko líp, než by to udělal někdo "cizí".
Nebylo období, kdy bych si to nedělala, se vztahem nebo nevztahem to nemá vůbec nic společného.
V sexu nijak nestrádám, právě naopak.

A nevidím prostě ani jednu špatnost.

Běžně můžete zažít orgasmus s tím, co máte doma
Co můžete zkusit?

Vodu:

Lehnout si do vany, roztáhnout nohy a na klitoris si nechat dopadat proud přímo z kohoutku. Nebo si namířit na spouštěč slasti sprchu. Zkuste střídat teplotu vody, tlak, i polohy..

Komplikace:
Pokud ještě někdo po vás bude potřebovat teplou vodu.
Neutopte se! :)
Při zavádění různých hraček při vodních hrátkách, může vzniknout podtlak a pak už to jde jen těžko ven. (Před tím než pojedete na pohotovost zkuste vsunout brčko a "upustit" vzduch - prý to funguje)

Kalhotky:
Zaříznuté kalhotky zná určitě každá. To, že když je zaříznete správně, můžete zažít úžasný orgasmus, už každá nezná. Udělejte si vepředu tanga procházejte se po bytě, a pak přejíždějte po klitorisu.
Přejíždět vlastně můžete po čemkoli co vás napadne. Gauč, noha od stolu, linka v kuchyni.

Komplikace:
Netřeba připomínat že při "ojíždění" nábytku máme na sobě minimálně kalhotky a dáváme pozor na třísky :).


Míček:
Zkuste tenisák. Pokud nepatříte ke sportovkyním použijte cokoli jiného. Lehněte si na břicho a pod sebe si dejte míček. Tlak na klitoris a různé kutálení způsobí svoje.

Komplikace:
Může vás dost klidně chytnou křeč do zad. Navíc kutálet se po míčku není zrovna záležitost na rychlovku "jen tak" když jsou všichni doma.


Svíčka:
Až zase dostanete k narozeninám nudně vypadající svíčku, slušně poděkujte. Pak na ní natáhněte kondom a užijte si. I nudné předměty mohou mít zábavné využití.

Komplikace: Bez kondomu si tam nic nestrkejte. Ani ovoce, ani zeleninu, ani svíčky.


 * * *

Když vás něco baví a přináší to ty správné pocity, není žádná technika divná nebo zakázaná :).

Přečtěte si pár historek z prostředí gynekologie a zjistíte, co všechno se dá v pochvě najít.
Od různých víček - od fixů, rtěnky nebo laku na vlasy, po domácky vyrobené Venušiny kuličky - z Kindervajíček a korálků.



1 komentář:

Děkuji za komentář, V. ♥