úterý 16. dubna 2013

Klouzavé úterý

Snad jsou už pryč doby, kdy by jsme se měli stydět za lubrikační gel na nočním stolku. A nebo ne?

Pokud chcete lubrikační gel - kupte si ho. Ne, nemusíte do lékárny a potupně od lékárnice vyžádat bílou tubu čehosi bez barvy a zápachu (ale můžete:)), sedněte si k internetu a zadejte do vyhledávače dvě kouzelná slůvka: Lubrikační gel. Uvidíte hromadu příchutí, nad kterými se vám snad i začnou sbíhat sliny. Máte chuť na Piňa coladu? Nechoďte do baru, ale natřete se s ní v posteli :).
Dřív to možná vypadalo, že gel je záležitostí homosexuálů nebo partnerů, u kterých je v posteli nuda, misionář a sucho. Dneska už je třeba vědět, že jsou chvíle, kdy je takový gel příjemným spestřením, pomocník při nervozitě, může se použít k masážím, a nutného společníka tvoří při análním sexu.
Je asi jasné, že neexistuje univerzální doporučení - kupte si tenhle, ten je nejlepší. Každý si musí najít to, co mu bude nejvíc vyhovovat. Základním rozlišením jsou gely na vodní nebo silikonové bázi a zbytek už se musí jedině vyzkoušet :).
Obecně bych řekla, že na orální sex jsou nejlepší příchutě, na anální aloe vera nebo tee trea, který pomáhá hygieně, nebo různé chladicí a pokud se bojíte bolesti, znecitlivující gely.
Vyzkoušela jsem skoro všechny :). Zní to ujetě, ale je to tak. Asi tři jsem použila jen jednou protože mi vyloženě vadily ( alergie, vůně, ulepenost, vysychání), ale obrovské plus bych dala gelu hřejivému! 




Zkusila jsem dva, každý od jiné značky a oba dva působily podobně, nebo spíš stejně. Hřejivé nebo i dráždivé gely vyvolají nejprve mravenčení, brnění a potom opravdu hřejí až pálí. Prokrvují na patřičných místech a tak urychlí orgasmus. Někomu to možná je až nepříjemné a nehodí se pro žádné citlivky :), ale pokud toužíte po opravdovém zážitku určitě bych sáhla po tomhle. Nezepomeňte, že jsou případy ke kterým se pálení a prokrvování nehodí ( např. anální a orální sex)

A závěrem ještě na co si dát pozor a o co se zajímat před koupením:
  • pokud máte alergie, záněty nebo jiné gynekologické problémy, určitě si experimenty nechte na jinou oblast
  • lubrikační gel vám může krásně zpříjemnit i single život a udělat z masturbace úžasný zážitek
  • pro používání s kondomem, volte gely na vodní bázi 
  • silikonové gely mohou poškodit povrch i některým pomůckám
  • naopak na anální sex je lepší silikonový, vydrží klouzat a nevysychá
  • stejně tak to platí pro sex pod sprchou nebo ve vaně
  • lubrikanty oddalující vyvrcholení neoddálí jen to partnerovo, ale dost možná i vaše
  • na orální sex si vyberte příchuť, která vás láká, myslete ale na to, že větší množství vám spíš zvedne žaludek než přítelovi chloubu :). 


6 komentářů:

  1. Já mám ráda jako gel kokosový olej :) Nejenže je proti kvasinkam a bakteriim ale pritel mi nekdy namaze i zadecek nebo prsa a pak to klouze jak v pornu O:) :D

    OdpovědětVymazat
  2. No vidíš, ten mám zrovna doma a dávám si ho do vany - miluju tu vůni :) měla bych ho vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus:) ja se s nim kazdy den mazu O:) nevim jestli se kazdy muze pouivat, asi ano ale zrovna ten z DM to ma napsane na strankach, ze je vhodny i jako gel :)

      Vymazat
  3. Koupila jsem příteli jahodový od Durexu, ale po pár použitích už ho nechce používat, protože hrozně lepí. Myslíte, že jiné značky nebo tak, budou v tomhle lepší?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdy je potřeba vyzkoušet více druhů, nám Durex taky nevyhovuje. Objednali jsme si nějaký z e-shopu a ten je v pohodě. A vůbec nejlepší je dětský olejíček. :)

      Vymazat
  4. Mne nejak lubrikacni gel vadi... mela jsem ruzne, ale proste to nemuzu pouzivat, je mi to neprijemne... pritom by se nekdy hodil :-/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥