úterý 30. dubna 2013

Sto lidí, sto chutí...

Orální hrátky jsou v ložnicovém menu klasikou.
Chutě tekutin se ale v závislosti na mnoha faktorech liší.
Jednou je to sladké a vychutnáte si to do poslední kapky. Podruhé je to spíš něco pro opavdové "gurmány".
Liší se i konzistence nebo barva.

Jak to chutná v klíně? 


Jakou chuť má váš poševní sekret vám nepovím :).
Nedá se to asi přesně říct. Jedině, že byste každý den ochutnávaly a zapisovaly si to.
Stejně jako u spermatu ovlivňují chuť různé potraviny a životní styl. Ale v menší míře. Zdravá vagina má kyselou chuť, protože prostředí "tam dole" má kyselé Ph. Na rozdíl od zásaditého spermatu.
Někdy je chuť spíš neutrální, tzn. bez příchuti.

V nějakém dotazníku vyplnili muži tyto příchuti:
(Pokud čekáte vanilkový puding nebo zralou broskvičku, vyvedu vás z omylu)

kyselá štípavá příchuť
chutná jako cibule
jako seno
jako ryba
jako houby
("voní mi to jako slané rybičky, ale dělám to rád", "pach mojí přítelkyně mi vůbec nevoní, ale myslím že nevoní pipinka žádné ženě")
A nejvíc se mi líbí: " To máte jako rajskou nebo koprovku, někdo tyhle omáčky miluje a někdo to prostě nemůže ani cítit".

A teď si pochutnáme na mužích...

Určitě jste slyšely o blahodárných účincích spermatu na pleť a vlasy.
Vymyslel to chlap.
Dávno je totiž prokázané, že když si necháte vesele stříkat po obličeji nebo do vlasů, žádné výsledky nezaznamenáte.
Polykáte neutralizační tekutinu, která slouží k přežití spermií v kyselém prostředí, hromadu spermií (v jedné dávce 150-500 milionů)  a trochu cukru. Sperma je většinou husté, šedobílé barvy, někdy může být nažloutlé nebo vodnaté.
Hodně záleží na tom, jestli je majitel kuřák a milovník uzenin, nebo si pochutnává na ananasovém džusu a sportuje.

("Nechci aby se mi přítel udělal do pusy, jednou jsem to ochutnala a bylo mi blbě", "Málem jsem se z toho pozvracela", "Odporně hořké", "Nic horšího jsem v životě neochutnala")

Najít diskuzi, kde by si ženy chválili chuť spermatu není téměř možné. Většina z nás to prostě nedělá proto, že by jsme bez toho nemohly žít (i když se u toho tak snažíme tvářit), ale  pro vzrušení ze vzrušení partnera. A že to stojí za to ;)!

Na trh vyrazily tabletky, které slibují úžasnou chuť intimních šťáv. Konkrétně jablečná příchuť pro muže a citronová pro ženy. Tabletky se jmenují Sweet Release a stojí 900Kč na měsíc.
Za tisíc korun budete mít hromadu džusů a výsledek by měl být dost podobný. Ale kdo chce zkusit něco zaručeného, honem do toho!





11 komentářů:

  1. Přítel je kuřák ale sportovec a chuť nebo pach žádná sláva :/ Mě spíš vadí ta konzistence, jak je toho moc, dělá mi to zle :/ Asi k tomu nikdy "nepřičuchnu" když jsem s ním 4 roky a za tu dobu jsem to spolkla snad 3x :/ Sorry love, fakt ne:D

    OdpovědětVymazat
  2. Můj je taky kuřák a žádná pochoutka to vážně není :/ Někdy to jde, že mi to nijak nevadí. Ale jak říkáš ty, taky mi vadí ta konzistence...
    Polknu tedy většinou, ale hlavně pro to, že se to líbí jemu, a mě to žádný velký problém ( jako zvracení nebo dávení se) nedělá;)

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych to nemohla ochutnat nikdy... nevím, mám k tomu odpor to polknout :/ Přítel říká,že pokud to nechci, tak mu to nevadí...ale známe chlapy, určitě by to chtěl :D Ale já to prostě nedokážu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mě polykání nijak extra nevadí. :) A příteli už vůbec ne. :D Spíš než nějaká chuť (přijde mi, že to prostě chuť extra nemá, až teda na dny po alkoholové noci apod. :D), mi vadí, když to cítím, to je mi hnusnější než to polykat. :D Ale jak se tu píše, určitě i mužům orální sex, který poskytují nám TAK moc nechutná. :)) Takže proč se nepotěšit vzájemně. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mě polykání velký problém nedělá, ale snažím se to polknout bez nějakého dlouhého válení po jazyku...jinak sperma mi po chvilce připomíná pach Sava nebo chloru :-))) a moje chuť (když mě partner líbá poté co mi to dělal pusou) se mi někdy zdá kyselá a taky mi někdy připomíná lehce cibuli (což mě trochu děsí, ale co, ta chuť semene není taky zrovna žádná sláva).

    OdpovědětVymazat
  6. Asi patřím k těm adeptkám, které to dělají rády. A vůbec mi nedělá problém to spolykat..nevím, co bych dělala, kdyby mi to nechutnalo .. bylo by mi trapně odejít to vyplivnout :D

    OdpovědětVymazat
  7. Od toho je vana nebo sprcha, polykat to nemusíte a ještě si partneru umyjete :D :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já měla jistou dobu, problém vzít jen "jeho" do pusy. Mám silný dávivý reflex a, než jsem si zvykla, málem jsem se u oralu párkrát pozvracela.Ale zvykla jsem si a nevadí mi to dělat, ale nespolkla bych to. To ani náhodou, ani do pusy si to nenechám dát, vím jistě, že to už by můj d. reflex nevydržel.Ale, jak je název článku, sto lidí, sto chutí, naštěstí jsem měla vždy tolerantní partnery a tak jim stačilo mi "ohodit" břicho, za obličej bych asi fackovala :D

    OdpovědětVymazat
  9. Hm, a me chutna i sperma, i moje stavy. Asi jsem divna, jak vas tak ctu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jsem taky divná, protože miluju když ho ze mě vytáhne a strčí rovnou do pusy ;)

      Vymazat
  10. Mě teda sperma chutná jak nudlová polívka, do který někdo nedopatřením vysypal celou slánku. Eeehhh... A voní to dost neidentifikovatelně. Prý se chuť dá zlepšit pravidelným pitím džusu, ale stejně to asi nebude chutnat po lízátkách:D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥