neděle 23. června 2013

Moje láska - Tila Tequila

Poprvé jsem ji viděla na MTV v reality show Kalich lásky s Tilou Tequilou a hned se to stalo mojí závislostí, právě díky téhle kočce.
Thien Thanh Nguyen Thi je lépe známá pod svým uměleckým jménem jako Tila Tequila. Je to popová zpěvačka, modelka a světová celebrita. Popravdě? Její zpěv je strašný. Ale její klipy jsou krásné a sexy. Několikrát se objevila na stránkách Penthouse, Stuff a Maxim.


Její kariéra začala, když jí bylo 18 a nafotila pár aktů pro Playboy. Díky tomu se přestěhovala do Kalifornie.
V rozhovoru pro časopis Stuff v roce 2006 prozradila, že její přezdívka Tequila vznikla na střední škole, kdy měla problémy s těžkými alergiemi na alkohol. Později je tímto časopisem zařazena mezi 100 nejvíc sexy žen. Stejného ocenění se dočkala i od magazínu Maxim.

6. září 2007 se zúčastnila reality show A Shot Love With Tila Tequila.
Ano, právě tady jsem ji taky viděla poprvé. Kalich lásky s Tilou Tequilou není příliš inteligentní reality show. Vlastně jde jen o to, získat srdce krásné Tily, ve stupidních hrách a testech lásky. Přitom soutěžící neví, že je Tila bisexuálka a bojují mezi sebou i kluci a holky.
Erotických scén je tam víc než všeho jiného a často mě vzrušovala jenom představa, že jsem na místě některé z uchazeček o její "srdce".


Tuhle show vyhrála Kristy Morgan, která ale nakonec lásku neopětovala. A ano, brečela jsem s Tilou.
(kdyby někdo z vás věděl kde tuhle show stáhnu, prosím o odkaz)


V současné době točí seriál o svém každodenním životě a já už se nemůžu dočkat toho roztomilého ksichtíku a krásné postavy. Tuhle Tilu Tequilu bych totiž strašně chtěla doma... A považuju ji za nejvíc sexy stvoření na světě!








5 komentářů:

  1. Ahojky kočko, zkus tohle ;) http://reality-show.panacek.com/5479-kalich-lasky-s-tilou-tequilou-v-cestine-ke-stazeni.html

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.torrenthound.com/hash/88bb3e6a027160030f29692d3d6b1f65a836fe05/torrent-info/A-Shot-At-Love-2-with-Tila-Tequila-FULL-SEASON jestli umíš s torrenty tak zkus tohle :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taký ten typicky infantilný pop hlások :) Ale celkom príjemný ho má no, dajme tomu. A je veľmi zlatá :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥