sobota 29. června 2013

Taky máte Vlhká místa?

Jednou z pozitivních věcí posledních dnů je, že mám čas, hodně času... Možná mám víc času než bych sama chtěla. Ale aspoň můžu číst, koukat na filmy a dlouze přemýšlet.
Jednou z knih, které bych vám ráda představila jsou právě Vlhká místa od Charlotte Roche. Shodou okolností mi ji koupil ON. Ale to bych se musela pozastavovat nad vším.


Tahle knížka se řadí do erotických románů i když s erotikou jako takovou moc společného nemá. Někde je označována jako knižní pornografie, i když pochybuji, že může někoho vzrušit. Sama ale nevím, kam bych tenhle příběh (zakládající asi nejvíc na anatomii) zařadila.

Pokud si o sobě myslíte, že máte silný žaludek a jen tak něco vás nerozhází (protože to se může stát snadno) - přečtěte si ji. Je to bezesporu zajímavé, oddechové čtení, navíc originálně napsané. Pod tou hromadou nechutností a popisování kdoví čeho, se dá najít příběh.

Přála bych si, aby tuhle knížku nečetl žádný muž na světě, protože tak snadno získá dojem, že žena na veřejnosti vypadá čistě a slušně, ale doma si natírá poševní sekret za uši nebo ochutnává menstruační krev.

Příběh je docela jednoduchý, osmnáctiletá Helena leží v nemocnici a jak se tak nudí, vypráví nám o svém těle, o svém životě, o svojí masturbaci a o hygieně. O tom, že se do nemocnice dostala když se pořezala při holení intimních míst, o procesu hojení jejího análu, o různých tělesných tekutinách a o tom, co se s nima dá dělat.
Vypráví taky o peckách z avokáda. Pecky z avokáda mají v téhle knize jednu z hlavních rolí. Jak už se mimochodem dozvíte na obálce knihy.

..... "Ve vodě se na něm vytvoří taková plesnivá vrstva šlemu, což mě samozřejmě hodně přitahuje. Někdy si ho vytáhnu ze sklenice a zavedu si ho. Říkám mu můj biorobertek. Samozřejmě beru semena pouze z biologicky pěstovaných avokád. Ještě abych pak měla otrávený stromy! Před zavedením se ovšem musí nutně vyndat ta párátka. Díky mýmu dobře trénovanýmu poševnímu svalstvu ho pak umím zase vystřelit jak z kanonu. Pak znovu zapíchat párátka a do vody s ním. A čekat" 

Někdy mi to přišlo opravdu na hraně, ale tahle knížka je aspoň poutavá a zábavná od začátku do konce. A ano, očekávala jsem něco úplně jiného. Možná míň nechutného, ale nakonec jsem ráda, že tuhle knihu mám. Myslím, že tak tři měsíce po přečtení téhle, jsem si půjčila v knihovně druhý díl. Modlitby klína a musím říct, že se mi líbil o něco víc, je o dost "chutnější", má lepší děj a je více ze života.





7 komentářů:

  1. doufám,že ji najdu u nás v knihovně :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ji už několik let, hned jak vyšla, je skvělá.
    Modlitby klína už tak dobrý nejsou..

    OdpovědětVymazat
  3. Měla jsem ji půjčenou z knihovny. Bylo to opravdu zvláštní čtení. Do teď (i když to jsou dva roky), tak nevím jestli to čtení bylo opravdu nechutné, nebo tak "geniální". Ze začátku jsem měla sto chutí knížku odložit, ale zvědavost, jestli se knížka bude celá nést v podobném duchu zvítězila a knížku jsem dočetla do konce. Nevím jestli bych si ji přečetla znova, ale ten druhý díl (o kterého jsem nevěděla) se určitě pokusím sehat a srovnat:) díky za připomenutí o jakých nechutnostech jsem četla :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle knížku jsme četly se sestřenkou když nám bylo oběma asi třináct, byly jsme z toho teda pěkně vyjukané. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Není někde na netu formát .pdf?:(

    OdpovědětVymazat
  6. Tahle knizka me tak znechutila ze jsem ji v polovine zahodila. Nic erotickyho jsem na ni neshledala teda.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥