středa 12. března 2014

Anální kuličky od Veroniky

Protože mému příteli se líbí análek, bavili jsme se, že bychom něco vyzkoušeli. 
Tak já zasedla k internetu a hledala tipy a triky, protože se mi to zpočátku ale vůbec nelíbilo a připadalo mi to nechutný a špinavý. 

Když jsem se ale dočítala různé informace, začínalo mi to připadat přinejmenším zajímavé a lákalo mě to čím dál víc. Začali jsme s prstíkama a pokračovali i dál,ale nebylo to ono.
Jednou jsem po dlouhé době zabrousila na blog Vanilopky a našla článek o růžové hračce, takové "Y" s kuličkami na všech třech částech o různých velikostí. Ined jsem kuličky objednala a nachystala si je pro přítele jako vánočí dárek. Samozřejmě mi to nedalo, musela jsem se i sama vyzkoušet. Tak jsme vzala můj vanilkový durex gelík a vyrazila do sprchy. Kombinace sprchy a kuliček byla famozní a už jsem se těšila na Ježíška!
Přítel dárek rozbalil, rozzářily se mu oči a brzy jsme kuličky vyzkoušeli. Byl nadšený, s kuličkami jsme si fakt vyhráli a bylo moc příjemné. Pak jsme si povídali, která až kulička byla kde a co zkusíme příště :) Myslím, že pro oživení je to naprosto super a i díky této hračce se třeba odstaneme k jeho vytouženému análku, ale chce to trénink ;-)
V. 




5 komentářů:

  1. Veronička by potřebovala pořádnou korekturu na zdrobnělinky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co drahý Anonymní, už jsi nám něco poslal/a ty? :)

      Vymazat
  2. Jak to funguje s posilanim recenzi na hracky? Rada bych take prispela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, stačí poslat recenzi a fotky na adresu vanilopkablog@seznam.cz ;)

      Vymazat
  3. ty kuličky mám doma taky..je jich 10 ? je to tak? dají se všechny strčit přítelkyni do zadečku? ješte jsme je nezkoušeli. děkuju za odpoved Lukáš

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥