čtvrtek 27. března 2014

Intim

Na Barrandově běží jeden pořad, jmenuje se Intim night. Už jste ho viděli?

www.barrandov.tv
Ačkoli běží podle mě už nějaký ten rok, možná už druhý, já jsem se dostala k tomu o něm napsat až teď. Když jsem slyšela tu upoutávku, co nás čeká a jak to bude otevřené a naprosto sexy a něco co jsme u nás ještě neměli, nemohla jsem se dočkat. Jenže pak jsem viděla pár dílů a musím říct, že nadšení mě přešlo. Hlavní hvězdou magazínu je Heidi Janků, která vyvalená na gaučíku rádoby sexy a zkouřeně uvádí jednotlivé reportáže. Je to takový Top star magazín, který se snaží bavit o sexu. 
Moderátorky jsou podle mě otřesné, nemůžu si pomoct, ale buď se snaží tak extra působit sexy a nenuceně až to vypadá komediálně nebo nevím. Nicméně bych měla ocenit snahu u nás rozjet takový styl pořadu. 
Je to taková "oddychovka", ležíte v posteli a máte si buď pustit VIP zprávy nebo tenhle sexuální magazín, možná si vyberete spíš to druhé. 
Kdyby to totiž bylo úplně takové peklo, asi bych se nedívala vůbec a to zas ne. Viděla už jsem pár dílů a párkrát jsem našla to, co mě zajímalo.
A tak to jsem vám chtěla ve zkratce říct, díly jsou ke stažení TADY, zkuste to a uvidíte. A nezapomeňte se podělit o váš názor ;) 

O pár hodin později upravuji článek, po zveřejnění se objevil komentář, že Intim night byl nahrazen Intimem a tak jsem si pustila tenhle zázrak. Ta zrzka, která mi byla nepříjemná už předtím tady usedla do hlavního křesla. Takže koukám na jeden z dílů o tom, jak být dokonalou milenkou. Mám pocit, že na mě ty její obří s prominutím kozy skočí a zadusí mě, jak se jí tlačí ven z upnutého korzetu. Ale dobře, nenechám svojí pozornost aby se soustředila jen na to, vnímám chvíli ještě ten obsah. Tak tenhle díl byl o ničem. Stahuji ale už další tři, ležím v posteli a chci něco na usínání, takže proč ne?


3 komentáře:

  1. Oni to teď změnili jmenuje se to už jen Intim a uvádí to ta zrzka na fotce :) Ta moderátorka je strašná , to jo :D ale dívala jsem se minule, bylo o BDSM a nebylo to nejhorší. Bavili se o svazování a to mi přišlo zajímavý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Díky za info, tak já jsem ještě "zastaralá". Tu zrzku právě nejvíc nesnáším, jak to může uvádět ona? :D jdu si stáhnout nějaké díly s ní..No a to je právě ono, na jednu stranu to kritizuji na druhou mě to zajímá:D

      Vymazat
  2. Tak už tu zrzavou pani vyhodili a vrací se Heidi :D http://www.super.cz/celebrity/stepanka-decastelo/251966-padesatnice-heidi-janku-se-vraci-do-televize-vime-ktera-rajcovni-zrzecka-s-prirodnimi-ctyrkami-dostala-padaka.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥