středa 12. března 2014

Sexy focení

Proč platit hříšné peníze za to, že vás vyfotí fotograf? Stačí trocha tvořivosti a krásné erotické fotky si můžete pořídit doma. Stačí k tomu jen pár věcí, vy, různé rekvizity, digitální foťák, velké zrcadlo a taky nějaký program na úpravu fotek. To všechno mám a tak jdu na to!
Nejdřív je třeba se zamyslet, jak by konečný výsledek měl vypadat a na co se zaměříte. Udělejte si čas, nepočítejte s tím, že hezkou erotickou fotku uděláte mezi snídaní a odchodem do práce. Před zrcadlem si natrénujte různé pozice, zhodnoťte si, jak vypadáte dobře a jak dosáhnete toho, čeho dosáhnout chcete. Celá akce by měla být nenucená, užívám si svoje tělo, cítím se fajn a chci mít spoustu krásných snímků.
Před tím než se vrhnete na samotné focení, vyřešte si světlo a stíny. Každá malá lampička, kterou umístíte udělá úplně jiný stín a s každým posunutím se stín změní.


A teď si vyberte místo, nesnažte se o prázdné pozadí, nefoťte se před holou zdí. Já vybírám gauč a umisťuji foťák tak, abych byla vidět. Jasně, než se vám tohle povede možná to bude trochu trvat a tak můžete zkusit "trik" se zrcadlem, kdy si dáte zrcadlo před sebe, vidíte svoje tělo a můžete lépe usoudit, jak vypadáte nejlíp, ale vidíte taky samotný foťák. Odraz obrazovky foťáku vám napoví, jestli jste nebo nejste vidět a vyhnete se tak fotkám bez hlavy nebo bez nějakých, pro tuto fotku důležitějších, částí.
Nemusíte se fotit hned nahá s roztaženýma nohama. Zkuste košilku, prádlo, župan, podpatky, podvazky. Jako další skvělý doplněk vidím sexy masku přes oči, paruku, peříčkové boa, šperky, cokoli...
Nezapomeňte, v případě že budete zabírat obličej na dostatečný make-up. V tomhle případě totiž moc na přirozenost nehrajeme. Volím červenou rtěnku, nalepovací řasy, pořádně si pohrát s vystínování pomocí tmavšího make-upu.

Máme už pár fotek a zabralo to docela dost času. Odolejte pokušení fotky mazat. Nepropadejte panice pokud nejsou podle vašich představ a usaďte se k počítači.
Opět se vyplatí mít čas a pohodlí, protože čím víc si s fotkou pohrajete, tím líp bude vypadat konečný výsledek. Pokud jste na tom jako já a v počítači žádný lepší program na úpravu nemáte, zkuste třeba tyhle stránky http://pixlr.com/express/. Pohrajte si s efekty, vylaďte barvy, kontrasty, použijte různé filtry. Fotku můžete ořezávat, zaostřovat a dělat toho ještě mnohem víc.
V závěru budete mít pěknou sbírku (a nebo jen pár) krásných obrázků.

9 komentářů:

  1. Ja na takove foceni nejradeji vyuzivam kamaradku :) Uz jsme nafotily tri rozdilne "serie", vzdy se vystridame a mimo fotek mame i pekny zazitek z fajn odpoledne :)

    OdpovědětVymazat
  2. já už to zkoušela.. přítel byl za oceánem pro nás, když jsme pořád spolu bylo pár týdnů dost dlouhá doba. A tak jsem mu něco nafotila, poslala a těch pár dní do příletu se nedalo vydržet. :D Focení trvalo dlouho, bavilo mě to. V dnešní době digitálů se dá 15 z 20 fotek prostě smazat a necháme si jen ty pěkné obrázky. Fakt mě to bavilo, původně jsem chtěla jen pár fotek a nakonec jich bylo opravdu dost a některé hodně odvážné :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky už jsem byla docela odvážná, přítel je už dva měsíce na Erasmu (zbývá vydržet už pouhý měsíc a bude zase jenom můj :*), takže fotečky dostal a byl z nich dobře hotový :) Nejprve to byly jen takové akty, později i prsa a zadeček... no, ale ráda bych mu vyfotila i "ji", aby to bylo dobře vidět a zároveň to bylo sexy (ne jako z učebnice anatomie)... neporadíte mi, holky, Vanilopko? :P

    OdpovědětVymazat
  4. S přítelkyní provozujeme těžkou amatéřinu: http://scottbonercz.tumblr.com. Baví nás to :D

    OdpovědětVymazat
  5. Milá adminko,
    měla bych na Tebe otázku. Ví Tvůj přítel, že jsi autorka tohoto blogu? Možná se už někdo ptal, ale nepostřehla jsem to.

    OdpovědětVymazat
  6. http://scottbonercz.tumblr.com Moc hezké :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Milá adminko, víš, že tvoji fotku, požila nova?
    http://prask.nova.cz/clanek/galerie/prask-selfie-zenskeho-pozadi.html?psection_id=76200&backUrl=%2Fclanek%2Fnovinky%2Fgalerie-nejlepsi-selfie-snimky-zenskych-pozadi-z-internetu.html&back_id=453456&backId=453456&back_ref=%2Fnovinky%2Fgalerie-nejlepsi-selfie-snimky-zenskych-pozadi-z-internetu.html&back_title=GALERIE%3A_Nejlep%C5%A1%C3%AD_selfie_sn%C3%ADmky_%C5%BEensk%C3%BDch_pozad%C3%AD_z_internetu#image=1658476

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥