úterý 11. března 2014

Úterní posezení


Poloha kdy se usadíte muži na obličej, ano to je facesitting nebo taky queening.
Vždy jsem měla pocit, že je to trochu traumatizující poloha, žena působí dominantně, celá se odhalí a navíc, ovládne svého partnera svým klínem.
"Jo, je to fajn, ale trochu trauma, nemůžeš dejchat a někdy toho máš fakt dost", řekl na to on.
A já se nad tím zamyslela. Pro koho je tahle poloha větší trauma? A proč jí máme i tak rádi?


V podstatě je přímo cílem téhle polohy "zasednout" partnerovi obličej tak, aby mohl vnímat pouze chuť a vůni vašich intimních míst, nic jiného. On vám pak provádí orální sex s tím, že mu můžete na obličeji jezdit a nebo, pro příznivce trochu ostřejšího sexu, ho přidusit. Takže pokud oba milujete orální sex, pravděpodobně se vám i tahle technika bude líbit. Taky pokud on má rád, když ho trochu ovládáte a ukazujete tak nadřazenost. 
Další výhodou pro nás je možnost dopřát si úžasný orgasmus. Ke klitorisu je právě v téhle poloze nejlepší přístup jazykem a navíc si můžeme určit tlak a intenzitu, která nám vyhovuje. 
Jelikož já žádnou milovnicí orálního sexu nejsem, a on zas není milovníkem toho, aby byl v posteli podřízený, u nás se tahle poloha vyskytovat asi příliš nebude. Přes to jsem jí několikrát zkusila a zas se k ní vrátím. Proč? Protože prostě věřím tomu, že jednou za čas je právě tahle poloha vhodným zpestřením sexu a trošku jiné intimity.  
Mnohem bližší je mi takový facesitting s cenzurou, nebo jak to nazvat. V tomhle případě totiž nemám žádné zábrany. Nechám si na sobě jemná tanga a kleknu nad jeho obličej. Nedosedám, jen se k němu přiblížím a jemně se otírám, pak se zase vzdálím a hladím se sama. Jeho jazyk přes jemnou látku je pro mě rozhodně mnohem lepší zážitek. A myslím, že i pro něj. Právě ta možnost, zabloudit si pod kalhotky sama, když on jazykem nedosáhne, se mi líbí. 
A kupodivu, ať je to jakkoli traumatizující pro něj, řekl, že by strašně chtěl abych se mu na obličej udělala. Jako squirt. A tak, možná i tohle nás čeká, protože představa, že mu splním přání a navíc tímhle příjemným způsobem se mi víc než líbí.


10 komentářů:

  1. taky jsem spíš pro facesitting s cenzurou :D ale raději žádný facesitting, sice mám přítele 5 let a on orální sex miluje tak já se pořád stydím (nemám se dole moc ráda)

    OdpovědětVymazat
  2. Přítel je v posteli rád podřízený a ponižován (ne že bych byla zrovna nějaká domina...), takže facesitting ano. I když jsem se nedávno dozvěděla od kámošky, že je to absolutně úchylný...jo, kdyby věděla, co jsem dělala předchozí večer...

    OdpovědětVymazat
  3. Mne se tohle vubec nelibi... Jsem vylozene submisivni a tak je pro me tahle poloha hrozne neprirozena a fakt se v ni citim spatne. Kdyz to po mne partner chce (jednou za cas), tak mu vyhovim, samozrejme, ale snazim se aby to co nejdriv skoncilo :D
    Jednu dobu jsem spala s muzem, ktery si v tehle praktice vylozene liboval, a to bylo peklo. Oral proste nechtel delat v jine nez tehle pozici, coz se zas nelibilo mne, takze proste nemel sanci me jazykem udelat. Je zajimavy, ze byl opravdu hodne dominantni (nejvic z mych ex partneru vcetne partnera soucasneho).. Je pravda, ze na svem "postaveni" pri tehle pozici nijak neztracel, ale i tak mi to prislo proste nepatricny.

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem kluk a tuhle polohu dokonce mám, rád. Ně že bych byl v posteli rád ponižován. Ale takhle mi tahle poloha ani nepřijde. Prostě mám rád, když ji hladím jazykem a při tom na ,,ní,, vidím. Líbí se mi jak, se to líbí i jí, a je pravda, že s cenzurou jsem to ještě nezkoušel. Ale díky za rady, protože miluju tanga, a tak třeba bude tohle trochu více náruživější. Tahle poloha mě opravdu přitahuje.

    OdpovědětVymazat
  5. Popravdě jsem tuhle polohu nezkoušela dřív než se současným partnerem, prostě mě to nenapadlo, nikde jsem to neviděla :) Určitě je mi orál víc příjemný vleže, ale jednou za čas, proč ne. Jen z toho mám taky takový divný pocit, že chudák nemá kam utéct :D Na druhou stranu mě osobně dost vzrušuje, když se nade mnou občas partner nakloní, já mu poskytuju orál a nemám kam utéct ;)
    Pavča

    OdpovědětVymazat
  6. V posteli jsem docela dost submisivní, takže v téhle poloze se necítím moc příjemně. Mám pocit, že mu to určitě není příjemné, takže je to pro mě docela traumatizující...

    OdpovědětVymazat
  7. Miluju tuhle polohu! ^_^ nejsem sice vždy dominantní, umím být i submisivní, ale není nad to, když máš toho chlapa "v hrsti" :D

    OdpovědětVymazat
  8. Tuhle polohu jsme zkoušeli snad jen párkrát a jen na chvíli :D Přítel moc orálnímu sexu neholduje (nevadí, uspokojí mě jinak a líp) a mě se nelíbí, že je na mě takhle hrozně moc vidět :D Ikdyž při sexu se jinak nestydím, tak tohle mi prostě vadí a ani nedokážu popsat proč :) V sexu nejsem ani submisivní ani dominantní nebo spíš oboje :D A partner taky. Takže za mě nee :)

    OdpovědětVymazat
  9. K téhle poloze mě vlastně navedl sám partner :D ale teoreticky je to stejné jako u 69, jen vy nedráždíte partnera. Neděláme to nějak dluhodobě, spíš vždycky takový chvilkový zpestření při sexu a jsme oba spokojený :)

    OdpovědětVymazat
  10. Pardon, ale ta holka má ošklivou pipinu a ještě navíc chlupatou :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥