čtvrtek 6. března 2014

V posteli s Tilou

Zavřela jsem oči a cítila jí u sebe. Ležela jsem na posteli jako přibitá a nemohla se ani pohnout, její přítomnost do mě přímo pronikala a já cítila její vůni všude kolem. Čekala jsem co se teď stane, mám se zvednout a jít za ní?

 Její župánek se mezi tím spouští ke kotníkům a padá na zem. Stojí přede mnou celá nahá. A hlavně celá krásná. Usmívá se. 
Když jde ke mě do postele, její drobná ruka mi pevně stiskne stehno jak se o mě opře. Lehá si vedle mě. Odhrne si vlasy za ucho a pomalu se ke mě naklání a líbá mě na rty. Ten polibek chutná zvláštně, trochu hořce ale její jazyk mi pomalu vniká do pusy. Cítím jak se někde uvnitř celá třesu. Naše jazyky si spolu začínají hrát a do toho mě jemně kouše do rtů. Myslím při tom na to, jak mě bude lízat. Její ruce mi během našeho polibku putují všude po těle a i já se konečně dostávám k tomu abych se pohnula. Hladím jí. Její kůže je hebká a horká. Přejíždím jí prsa a když si nade mě klekne jedu jí po bříšku až dolů. Sklání se ke mě a její vlasy mě šimrají na krku, líbá mě a zvlášť se věnuje každému kousku mého těla. Bere do zubů bradavku a vždy po chvíli jí zkousne a olízne jazykem... hraje si. 


Věděla jsem, že přesně tohle se mi na ní bude tak líbit, ta hravost a nezkrotnost. Sedí obkročmo na mojí noze a začíná se o mě třít, během toho se třu já o její stehno. Jako malá kočka po mě leze a obě přesně víme kam směřuje. Strká mi prsty pod kalhotky, které už jsou úplně mokré. Chci aby mi je sundala ale ona se uvelebí mezi moje stehna a začne mě lízat přes ně. Vlhká látka tak tvoří malou překážku mezi mnou a jejím jazykem. Když mi je sundá a její jazyk mi projede štěrbinou mezi pysky jsem vyřízená. Vsouvá do mě pomalu prsty a jazykem mi kmitá kolem. Provokuje a když už se chci udělat zase přestane a tak pořád dokola.
 Obě ruce mi pak položí do třísel a chytne mě za stehna, dlouhé vlasy se mi rozloží po břiše a klouzají dolů a ona mi začne sát klitoris, jak jsem to ještě nezažila. Pár kmitavých pohybů a už jsem na vrcholu toho všeho. Chvíli mě nechá si tyhle pocity užít, vyleze ke mě a políbí mě znovu na rty.
Vím, co teď po mě chce a ráda jí to oplatím.




Ano, já mám prostě pro tu holku slabost. Máte taky nějakou ženu- známou, kamarádku nebo nějakou hvězdičku z reality show jako já? Představujete si s ní takové chvilky?
Už jsem o ní jednou psala TADY jestli nevíte, kde jsem jí poznala a kdo to vlastně je.

A na závěr, pěkné "holčičí" video s ní TADY

3 komentáře:

  1. Osobně mi trochu vadí ty jizvy po plastice , co má na prsou

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem taky vařízená z Tvých fantazií...ufff :-)

    OdpovědětVymazat
  3. pardon ...vyřízená

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥