středa 26. března 2014

Ve třech

Všechno mi to dlouho přišlo jako nevinné flirtování a dvojsmyslné narážky, nic víc nic míň. Do té doby než jsem zavřela dveře od pokoje. 

Pár hodin před tím jsem stála v koupelně, :"Tak co? Půjdeme už? Na co se tak chystáš, víš že jsi krásná i tak". Poslední překontrolování v zrcadle. Ano, jsem sexy, dnes jsem si dala vážně záležet. Když vylezu z koupelny netrpělivě až hrubě mi stiskne ruku a táhne mě ke dveřím. Je to narozeninová oslava jeho nejlepšího kamaráda a my přijdeme pozdě, kvůli mě, poslouchám to celou cestu tam. 

Naštěstí se mezi námi to hrozné dusno brzo ztrácí a s pár drinky a pár přáteli se skvěle bavíme. Prostě normální večírek. :"Jdu si zakouřit na balkón" oznamuji mu s úsměvem a odcházím z obýváku plného lidí. Aspoň se trochu nadýchám čerstvého vzduchu... Stojím na balkóně a koukám na osvětlené město, opřená o zábradlí. Když se vedle mě objeví oslavenec, trochu se leknu. :"Snad ses mě nelekla ne?", usmívá se. Sice už jsem chtěla jít dovnitř, ale nakonec s ním stojím na balkóně dalších deset minut. Mezi tím probereme všechno možné a řeč se dostane i na mě a přítele. "Víš, já mu vlastně závidim, jsi skvělá holka", říká najednou a jeho ruka mi ani nevím jak přejede po zadku. "Už asi půjdu" nechávám ho stát venku a sama jdu zpátky. Musím přiznat, že mi nikdy nepřišel tak atraktivní, asi to dělá jen to pití, říkám sama sobě, ale nemůžu ten dotek setřást z těla. Zábava pokračuje, Kuba dělá jakoby nic a já taky, i když občas se přistihnu při dvojsmyslných narážkách a vtipech. 

Něco před půlnocí, někdo navrhne že půjdeme do baru vedle v ulici. Pár přátel už jde domů, někdo se začne oblíkat, že půjde napřed a tak tam zůstáváme jen my. "Kuba mi říkal, že jste si pěkně popovídali na tom balkóně" říká mi najednou ON a ve mě hrkne. "Hmm, docela i jo", beru si z věšáku bundu ale on mi jí vezme z ruky a pověsí jí zpátky. "Co takhle dát Kubovi trochu lepší dárek než byla ta flaška?", teď nevím, jestli si dělá srandu a čeká že se nachytám, nebo o co vlastně jde. Dělám, že jsem nic neslyšela a znovu sahám po bundě. To už mi jí vytrhne docela razantně. "Svlíkni se a jdi do pokoje!" šeptá mi do ucha rozkazovačně a rukou mi při tom zajíždí pod sukni. Sám mě začne svlíkat a já se nebráním. Chce si to rozdat v cizím bytě? Skoro nahá, jen v podvazcích a kalhotkách otvírám dveře a pomalu vcházím do pokoje.


Na posteli leží Kuba ještě v kalhotách a tričku a drží ho v ruce. Pohled na něj a hlavně na ten velký klacek mě rozžhaví doběla. Najednou nemám žádné zábrany. Chce to? Chtějí to? Mají to mít! Jdu k němu aniž bych uhnula jeho pohledu do očí. Kleknu si před něj a říkám :"Tak ty bys chtěl všechno nejlepší?" Vidím že sám tohle nečekal a to, co vypadalo jako nevinný žertík ze strany přítele a jeho kamaráda se začíná ubírat jiným směrem než čekali. Začnu mu ho kouřit, jen tak pomalu, ale vidím jak moc se mu to líbí. Sama cítím, jak mám mokré kalhotky. "Nebudeš s ním spát!" přijde do pokoje ON a když vidí, že jsem ustrašeně nevycouvala, ale moje role se mi docela dost líbí, trochu ho to znejistí. Po chvíli co Kubovi dělám orál a ON se na nás dívá skončíme všichni tři v posteli. Jasně že se nechci s Kubou vyspat, chci si jen užít jeho přítomnost. Když do mě ON vniká  Kuba se na nás dívá a začne si ho honit. Potom si klekne k mému obličeji a já ho začnu kouřit. Musím se hodně ovládat abych se hned neudělala, je to něco tak zakázaného a nového, že mě to přivádí k šílenství. 


Tohle trvá strašně dlouho, tak dlouho že už to nemůžu vydržet a udělám se. "Chci ho do tebe taky strčit, strašně to chci!" začne opakovat Kuba, jako kdyby tady ON ani nebyl. Cítím jak mu v něm škube a že se za chvíli udělá. Zatím ještě nechci, chci si tenhle sex ještě pořádně pořádně užít a tak mu na chvíli přestávám kouřit. ON do mě buší úplně nadoraz, cítím v něm ten vztek ale to zoufalé vzrušení zároveň. 


Když si mě začne brát zezadu, Kuba mi ho zase cpe do pusy, všichni jsme jako smyslů zbavení. :"Chci tě postříkat", řekne najednou ON, prudce mě otočí na záda a oba nade mnou s Kubou stojí. Chvíli je oba honím a sama nejvíc chci aby se mi udělali na prsa. 
Pak si každý převezme velení a honí si ho nade mnou. Druhou rukou mě oba dva prstí, mám neskutečný orgasmus. Oba dva mi při tom stříkají svojí dávku na prsa. 


Po tom, co se tohle stalo, jsme se všichni zvedli, oblíkli a šli do baru. Ani jeden z nás se o tomhle zážitku už nezmínil. Když jsem seděla vedle přítele v taxíku, opřela jsem si o něj hlavu a unavená usnula. Byl to prostě parádní večírek!




9 komentářů:

  1. Bravo, podařilo se Ti zase jednou popsat můj tajný sen :) Rajcovní!
    Pavča

    OdpovědětVymazat
  2. tak po tomdle se mi stýskalo.Bezva článek ! díky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle je jeden z mých největších snů...

    OdpovědětVymazat
  4. po přečtení mám neuvěřitelnou chuť na sex !

    OdpovědětVymazat
  5. Asi jsem divná, ale mě se to nelíbí :D Kdyby si tohle zkusil přítel, už by to nebyl přítel, aby se o mě dělil :D

    OdpovědětVymazat
  6. tento článek mě totálně dostal. Měl jsem možnost tohle taky vyzkoušet, ale nedal jsem to skrz kámoše, jeho úchylné vzdychání a rychlost ve všem mě odradila

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥