středa 17. září 2014

Love co? Loverator

V Intim s Heidi Janků jsou povětšinou věci, které mě příliš nezajímají a techniky a hračky, které už jsme vyzkoušeli nejspíš všichni, přesto se občas na nějaký starší díl podívám a někdy najdu i něco, co mě zaujme! Také tam jsem objevila pro mně do té doby neznámé erotické podložky Loverator a protože mě zaujal jak originální design tak jejich využití rozhodla jsem se jednu z nich vyzkoušet! 




Tyhle matrace nebo podložky jsou navržené tak, aby vám pomohly dosáhnout maximálního uspokojení při sexu! 

Zavítala jsem na stránky loverator.cz a začala jsem procházet opravdu široké množství "polštářů" v různém provedení. Mezi tím, jsem si pouštěla videa na stránkách, která mě příjemně navnadila a nakonec jsem se rozhodla pro Orgasmické srdíčko, které mě zaujalo hlavně tím, že se do ložnice prostě hodí. Vybrat si můžete ze tří barev a já tomu mému dala černý španělský samet a těšila se, až konečně přijde. Srdce slouží jednoduše k tomu, aby se jím podložil zadeček při misionáři a pomohlo vám k jednoduššímu orgasmu a také hlubšímu průniku. O téhle pozici jste už určitě slyšeli a možná používáte při sexu polštář, stejně jako jsem to dělala občas já a tak jsem byla trochu skeptická, a před tím, než balíček přišel jsem přemýšlela nad tím, jestli nakonec nebude srdce "jen" designovým doplňkem naší nové ložnice a "zbytečností". 



S recenzí jsme si nakonec dala načas a to z toho důvodu, že jsem měla ze začátku hodně smíšené pocity a chtěla jsem poskytnout co nejvíc objektivní názor. Pravda je, že jakmile si tohle srdíčko strčíte pod zadek, zjistíte, že obyčejný polštář byl proti tomu opravdu obyčejný. Loverator jsou matrace pevné, které drží tvar a díky neskutečně příjemnému materiálu vůbec nekloužou. Ocenila jsem také popruhy, za které si můžete jak vy nebo váš partner zachytit ruce a srdce tak drží na svém místě. Téměř okamžitě jsem začala mít pocit, že jsem si mohla vybrat lépe a že moje pomůcka vlastně není úplně tak skvělá, když má jen jedno využití a ostatní jich při tom měly mnohem víc. Srdíčko tak sloužilo jako polštář při sledování televize nebo jako stoleček na notebook při psaní v posteli (i na to má totiž skvělý sklon). 
Pak se mi zase připletl jednoho dne pod ruku (a pod zadek) a já zjistila, že je skvělý, dokonce přímo dokonalý na orální sex. Když si jím totiž podložíte zadek, partner se k vám mnohem lépe dostane a leží se pohodlněji nejen vám, ale i jemu. A pokud máte problémy se při orálním sexu uvolnit, možná právě tohle může být řešením, protože nejen, že lízání získá okamžitě úplně jiný rozměr, také cítíte, že se vám povolí svaly, které jinak držíte napnuté. Uvolnění, to je to, co vám tahle matrace přinese! Při masturbaci na zádech tuhle podložku využijete určitě také, já na ní nedám dopustit, když používám ještě anální hračky a zadeček se mi tak dostane výš do vzduchu a je to tak o dost příjemnější. 



Samostatnou kapitolou je použití polštáře v poloze na břiše, když si ho vsunete pod sebe, zadeček se dostane do úplně jiného úhlu! Samy možná cítíte v téhle poloze, že k větší stimulaci dochází, když zadek nadzvednete a jdete jím partnerovi v přírazech naproti, což ale může být docela namáhavé, takže tenhle polštářek to vyřeší za vás a vy se můžete plně soustředit na příjemné pocity. 
Příjemnějších pocitů tak dosáhnete také při análním sexu, kdy se tahle poloha (nebo naopak ta na zádech s podloženým zadečkem) může stát vaší oblíbenou. 


Pokud budete vynalézaví určitě najdete spoustu způsobů a poloh, kde se dá srdce použít a hlavně, když navštívíte stránky loverator.cz určitě najdete matraci, kterou si zamilujete právě vy! Podle mě jsou podložky Loverator vhodné pro každého, kdo chce do svého sexu vnést trochu luxusu a originality a zároveň si užít nové pocity. Navíc, která z nás by odolala, kdyby dostala podložku z kolekce Swarovski posázenou třpytivými kamínky? 



Hodnocení:

+ design a erotika v jednom
+ splní to, co slibuje
+ každý si vybere svůj model podle toho, co má rád





6 komentářů:

  1. Jo jsou to zajímavé věcičky... možná jednou... Zatím musí stačit klín na cvičení-není tak hezký,ale slouží dobře.

    OdpovědětVymazat
  2. A který by sis vybrala teď? Mě zaujala vlna, nebo combo... nebo top secret combo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Top secret combo vypadá báječně, koukala jsem na větší kousky a líbí se mi ještě MagicLove http://www.loverator-exclusive.cz/produkty/magiclove/

      Vymazat
    2. hmm... tak ten vypadá taky dooost dobře

      Vymazat
  3. My ho máme doma a jen se na něj práší, žádné extra zážitky nám srdíčko neposkytlo :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ho oprašte a dejte mu ještě šanci :) podle mě bude super i na erotické masáže, s tím nadzvednutým zadečkem v poloze na břiše ;)

      Vymazat

Děkuji za komentář, V. ♥