neděle 7. prosince 2014

II. adventní neděle- erotická pěna!

Čas, který zbývá do Vánoc rychle ubývá a dnes zapalujeme už druhou svíčku na adventním věnci. Když jsem přemýšlela, o čem by měla být další recenze, rozhodl o tom včerejší večer strávený ve vaně s ním a s hromadou voňavé pěny. Je fajn občas trošku relaxovat a užívat si a je fajn dělat to s někým kdo nás vzrušuje. 
Samozřejmě je na trhu neskutečné množství nádherně voňavých pěn do koupele, které si můžete užít (mimochodem, zkoušeli jste třeba balistiky Lush?), ale pokud chcete váš večer dotáhnout k dokonalosti a dopřát si něco víc, můžete si pořídit rovnou erotickou pěnu! 
Erotická pěna s vůní damiany a s extraktem z mandragory slibuje uvolnění a také zvýšení chuti na sex. Musím přiznat, že jsem od ní moc nečekala, protože znáte to, spousta věcí má být afrodisiakální a spousta věcí má vyvolat zvýšenou chuť na sex a většinou to dopadne tak, že se vlastně nic moc neděje. Ještě míň jsem čekala, když pěna konečně přišla a já viděla ten obal. Kreslené postavičky v divných polohách alá Pivrnec (jestli víte o čem mluvím) mě spíš odradily a pěna mi najednou přišla laciná. Moc dám na první pohled? Asi ano, protože ten druhý byl o dost lepší! 
Pěnu jsem podle návodu začala vlévat do vany jako první a na dno začal dopadat růžový rosol. Není totiž tekutá jako klasické pěny, jsou to opravdu spíš takové kusy voňavého gelu. Při napouštění vody se začala tvořit hustá bílá pěna a vůně se rozlila po celé koupelně. Přišlo mi, že se vůně změnila v takovou intenzivnější a těžší než byla, jen když jsem přivoněla k víčku, a líbila se mi teď mnohem víc. Z vany začala pěna doslova přetékat i když vody byla asi tak dvacet centimetrů pod ní, ale pravda je, že jsem na první zkoušku použila téměř půlku balení, chtěli jsme si to prostě užít. 
Když jsem se ponořila do horké vany a poslouchala šumění bublinek kolem hlavy bylo to úžasné. On si sedl naproti mě a po chvíli mě začal hladit mezi nohama. Ano bylo to neskutečně vzrušující (i když nevím jestli právě díky pěně). Chvíli jsme si ještě užívali relaxování v horké vodě, ale to nejdůležitější vám chci říct až teď. Když jsem vylezla z vany a osušila se, po těle se mi rozlévalo horko. Přesně jsem cítila, jak se mi šíří vlny příjemného tepla a mravenčení po stehnech a pak jsem to ucítila na klitorisu. Ten pocit není jen chvilkový, ale u mě trvá ještě tak hodinu po koupání.
Na mojí citlivou pokožku navíc působí skvěle, často se mi po koupání stalo, že jsem se musela pořád škrábat a měla jsem kůži suchou a napnutou, to tady nehrozí. Pěna by mohla být větší, protože 250 ml nám vystačilo na dvě (ale za to opravdu extrémní koupele), myslím že jinak by vystačila tak na pětkrát. 

Užívejte si, protože předvánoční čas je ideální na koupele a erotické masáže a zapomeňte na shon.                                                                                V.
Erotickou pěnu si můžete objednat TADY za 239 Kč 

3 komentáře:

  1. Paráda, zrovna jsme se s přítelem chystali udělat si příští víkend takovej hezkej jen spolu a tohle do toho úžasně zapadá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to za to stojí a mohu jí maximálně doporučit! Hlavně ty pocity potom.. Jinak, shodli jsme se s partnerem, že i nějakým stylem navozuje veselou náladu, uvolnění, (popsala bych to tak, jako kdybys vypila trošku vína). Nevím, jak je to možné, v popisu nic takového není a možná je to individuální.. ale zkusit to můžete. Přeji krásný příští víkend!! ;)

      Vymazat

Děkuji za komentář, V. ♥