neděle 14. prosince 2014

III. adventní neděle- vánoční kostým!

Romantické barvičky na tělo, se kterými si můžete osladit zimní večery a erotická pěna, která vám zajistí neskutečně sexy koupel. Zatím jsem v předchozích adventních recenzích představila věci, které vám zajistí především skvělé zážitky a ani dnes to nemám v plánu měnit.

Taky se vám tak líbí různé kostýmy? Já se přiznám, že po kostýmu sexy Santovi pomocnice pokukuji každý rok. Na jednu stranu pro to, že bych chtěla potěšit partnera, ale především pro to, že bych chtěla potěšit sebe, ale nikdy jsem si nevybrala ten pravý. Jsem hrozně nerozhodná a čím větší výběr je, tím hůř si vyberu a nakonec se mi běžně stává, že nemám nic. Letos jsem si proto dala jasné kritérium a tím byla značka. Po absolutní spokojenosti s kostýmem zdravotní sestřičky od značky Obsessive jsem prostě nechtěla riskovat jinou a rozhodla jsem se vsadit na "jistotu". Nakonec jsem začala prohlížet různé oblečky, váhat a přemýšlet, protože vybrat si jakýkoli kostým není nikdy snadné. Hlavní je se pořád držet toho, že kostým budete mít na sobě vy a vy se v něm musíte cítit skvěle! Právě proto jsem si dala další požadavky na to, jak by měl kostým vypadat a nakonec jsem si ze čtyř favoritů vybrala. Hádejte který? 
Dobře, nebudu napínat, je to ten čtvrtý, právě pro to, že má krásný korzet a s perličkami, které mu dodávají nádech luxusu.. A teď už jen stačilo počkat pár dní!
Když kostým přišel s nadšením jsem krabici otevřela a chtěla si ho hned vyzkoušet. Vzduchem se začalo vznášet bílé chmýří, kterým je kostým pošitý. Na můj vkus pelichal opravdu dostatečně, ale to nic nezměnilo na tom, že vypadá přesně tak, jak jsem si ho představovala. Krásný krajkový korzet, sexy čepička, tanga a dokonce i bílé punčochy. 
Okamžitě jsem se rozhodla kostým vyzkoušet, ale narazila jsem. U korzetů jsem zvyklá na zapínání na háčky ale tenhle má na boku malý plastový zip. Je to možná fajn, protože zapínání není vůbec vidět, ale opravdu jsem se bála, že zip praskne nebo se zasekne. Korzet má padnout na tělo, má být utažený, ale myslím, že tohle není úplně korzet v tom pravém slova smyslu, ačkoli má kostice, materiál je pevný a velikost se dá upravit šněrováním na zádech. Po tom, co jsem překonala první překážku následovalo už jen to dobré. Jsem ráda, že jsem si vybrala právě tenhle, protože splnil právě to, že se v něm cítím sexy. Líbí se mi hlavně jak skvěle v něm vypadají prsa pod červenou krajkou a také, že je příjemný na tělo, nikde neřeže a neškrábe. A ty perličky? Kouzelné!
Kostým mi nesahá do půli zadečku, jako slečně na obrázku, což je docela škoda (měřím 174 cm) , ale jinak je úplně stejný.  Velké plus bych dala za punčochy, které jsou neskutečně příjemné a jemné.
Pořád nevíte jaký dárek dát svému muži? Udělejte ten nejkrásnější dárek sama ze sebe, protože v dobře padnoucím Vánočním kostýmu budete nádherná.. A sex pod stromečkem má svoje kouzlo!
a další vánoční kostýmy najdete na stránce luxusnipradlo.cz

3 komentáře:

  1. Je krásný:) Taky jsem si jeden pořídila:) A nevíš, jestli se dají takové bílé samodržící sehnat někde v obyč obchodě?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že by je měli mít i normálně v obchodech se spodním prádlem. ;)

      Vymazat
  2. Parádní kostýmek. ;) Já jsem si koupila krásný modrý spodní prádlo, přítel se na něj už taky těší. :-D :-P

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥