neděle 28. prosince 2014

Jak mu říct, že jsem panna?

"Je mi 22 let a jsem panna, nemyslím si, že bych byla nějak ošklivá, ale prostě jsem neměla nikoho s kým bych o panenství přišla. Vlastně se za to nijak nestydím, ale teď jsem si našla partnera (23) a vypadá to, že by mohl přijít i sex,jsme spolu měsíc, ale já se toho bojím. Nevím kdy mu to říct, jak a hrozně se bojím, co mi řekne a jaké to i bude."



Je pravda, že být pannou ve 22 letech je opravdu výjimkou a to zvlášť v dnešní době, kdy se holky snaží přijít o panenství co možná nejdřív. Tahle otázka mi přišla zajímavá a nechci si jí nechávat pro sebe, možná máte zkušenosti (z jedné nebo z druhé strany) a dokáže tak poradit lépe než já. Nebo se vás to týká a odpověď vám pomůže najít řešení.
Jsou jen dvě možnosti- říct a nebo neříct a já doporučuji zvážit obě. To, že jsem panna automaticky totiž neznamená, že to musím někomu říkat, neznamená to problém, překážku ani důvod k diskuzi u romantické večeře.
Bavit se s partnerem (a zvlášť pokud ho znáte chvíli) o obavách, o tom, zda nevíte jestli vás sex nebude bolet, a o ztrátě panenství obecně, mi nepřijde jako úplně nejlepší volba. Když skončilo moje poprvé, nevěřil mi, že to poprvé bylo. Nekrvácela jsem, nic mě nebolelo a vlastně jsem nebyla ani nervózní. Možná se to někomu nebude líbit, ale já říkám, neupozorňujte zbytečně na věci, které vám můžou první sex znepříjemnit. Projděte si všechno ve své hlavě a pak se nechte překvapit tím, jaké to bude. Vždy je tady možnost přiznat se až po tom. 
Nemá cenu popisovat, co je to panenská blána atd.. Je vám už přes dvacet a tak to víte dost dobře. Takže taky víte, že s panenstvím, s fyzickým panenstvím, si můžete poradit samy. Takže pokud máte strach z krve nebo bolesti, nebo z toho, co na to řekne on, stačí si pořídit vibrátor nebo nějakou jinou hračku a užít si tuhle chvíli sólo. Spousta holek o panenskou blánu přijde právě při masturbaci nebo klidně při sportu a to je důvod, proč se právě u vás nemusí vůbec dít nic z toho, co je pro první sex typické. 

Na druhou stranu pokud se rozhodnete přece jen jít s pravdou ven, myslím si, že z panenství se dá jednoduše udělat přednost. A není se za co stydět, proč taky? Muži jsou soutěživí, rádi vyhrávají, cítí se důležití, významní, proč jim to nedopřát právě touhle formou? Takže pokud se na to podíváte takhle, stačí nahodit nevinný výraz a oznámit, že právě on bude první!

18 komentářů:

  1. Já přišla o panenství v 17, neměnila bych, s partnerem, který je o hodně starší a neřekla jsem mu to. Bála jsem se jeho reakce, když mu o 30 let mladší žena řekne něco takovýho, že třeba bude mít strach.. Nic mě nebolelo a užila jsem si to :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě bylo 17 let, nebyla to nějaká láska ale kluk byl fajn, hodný a říkala jsem si, že to už aspon budu mít za sebou. Docela to bolelo ale spíš jsem absolutně nevedela co delat, ten moment byl hrozny :D jen jsem cekala az to bude za mnou a pak nejak sex, no vubec jsem si to neuzila.. nastesti to bylo kratke .) uz asi ani nepamatuju treba ten druhy sex a to je to teprve 5 let .) hlavne teda fajn okamzik, prijemne prostredi a nespechat, fakt pomalu.. a polohu nvm jakou bych poradila..

    OdpovědětVymazat
  3. Já to tomu méme tehdejsimu rekla nejak pres ICQ..vim, ze mel nejake narazky na sex a mazlení a ja to nejak neoplacela tak se divil, ze jsem panna, napsala jsem mu to, ze teda jeste nic.. a byl raad;) probehlo to v pohode.. ale jeste nekdy predtim mi to delal rukou a trochu mi pak tekla krev coz ale doporucuju, lepsi nez si pri sexu protrhnout uplne tu blanu.. zalezi i na vybavení pritele.. ten muj mel docela dost tkz to pro me bylo lepsi temi prsty a pak az pri sexu..

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem to svému příteli řekla hned na začátku vztahu a to mi bylo 19 let. Poprvé jsme spolu spali až v mých 20 letech, takže jsem si opravdu počkala, teď mi přijde že až zbytečně dlouho. Samotný styk proběhl úpně v pohodě, nic nebolelo, ani žádná krev netekla, chudák byl mnohem nervóznější než já. Takže podle mně, určitě partnerovi říct, vadit mu to nebude a určitě se před první sexem pořádně seznámit a to i po fyzické stránce :)

    OdpovědětVymazat
  5. Přítelkyně mi to napsala, protože se taky bála to příct přímo. Ale mě to naopak potěšilo - že já jsem ten, s kterým o to chce přijít. Rozhodně to nebylo trapný nebo ostuda. Pokud by to chlap bral jako trapas nebo by se té dívčině smál, tak je to idiot a ať si radši holka najde někoho jinýho. Jenom jsme měli problém při samotném styku, blána nešla a nešla, hodně to bolelo. Neumím si představit, že bych předem něvěděl, že je panna a pak bych se to odzvěděl až v posteli, když by sex nešel. Asi by mi to přišlo líto, že mi to neřekla. A pokud bude problém s protržením, doporučuju polohu "na koníčka"

    OdpovědětVymazat
  6. Poprvé nesouhlasím, pokud je holka panna měla by to svému příteli stoprocentně říct, pokud je to normální chlap a né žádné hovado tak bude ještě rád že mu to řekla :) může se stát že to slečnu bude hodně bolet, budou mít problém a nebo k ní bude moc prudký, každý má tělo jiné a tak samo panenskou blánu má každá slečna jinou, takže radši říct než, aby se pak chlap po sexu divil proč je vyklepaná a na prostěradle má krev ;) to je jen přiklad, já třeba necitíla nic nepřijemného, ale může se stát pravý opak takže raději povědět :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak mě to bolelo jako prase, až jsem občas bolestí sykla. Bolelo to i při dalších asi 5 stycích. Nedovedu si představit, že by do mě při prvnim styku vnikal stejně rychle, jako se to děje teď, protože tenkrát jsem potřebovala, aby postupoval opravdu hooodně pomalinku. Jsem ráda, že jsem mu to řekla, i když to byla týdenní letní láska, takže jsme se skoro neznali... ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, nechceš udělat článek o holení? Než se na sex vrhnu, chci vyřešit tenhle "malý" problém, holím se a strašně mi v tříslech zarůstají chloupky, stejné to bylo i když jsem přeškla na vytrhavani. Mam šilené boláky, pročetla jsem fóra a zkoušela různé věci, 1000x žiletek, lufu, dětský pudr, olejíček, ale chloupky pořád zarůstají. Tak proto se ptám tady odborníků, už jsem z toho nervozni i tak a tenhe problém mi opravdu nepomáhá :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A zkoušela si kokosový olej? Mě moc pomohl :)

      Vymazat
    2. ahoj, ted si tu vyrážku mažu kokosakem a už mi to trošku mizí. Teď to zkouším vytrhavat pinzetou po směru růstu a uvidim. ale jsem z toho na nervy, mam teď konečně přítele a komplexu mam dost a tento k nim přidat nehodlam.

      Vymazat
    3. Ahoj, pokud je kluk alespoň trochu normální, tak musí chápat, že chloupky prostě rostou. Pro mě je jedno z řešení neholit tak často. Vždycky chloupky nechat, alespoň trochu dorůst. Pak jsem si pořídila i vodu po holení na třísla a vnější kůži. A až tak druhý den používám kokosák. A mám po problému, který jsem měla podobný jako ty. :)

      Vymazat
  9. já jsem o to přišla v 18, řekla jsem to mému příteli..A víš co? On mi to do dneška nevěří, že byl můj první.

    OdpovědětVymazat
  10. Haha, tenhle článek mi mluví z duše. Jen mi je 24. Vtipný. Ne, nejsem škaredá (jsem vlastně celkem kost.), ani nejsem hloupá. Jen právě prostě nebyl nikdo ,,s kým by." A když už byl, tak to byl totální hajzl, o kterým jsem věděla, že je to zmrd, a že stačil ošukat i moji kamarádku a stejně by žádný druhý sex nebyl apod.
    Teď, před dvěma týdny, jsem to vybalila na jednoho kluka, o kterém jsem si myslela, že to překousne, a ehjle, on vycouval. Prostě se leknul. Asi si myslí, že pannu, kterou odpanní, tak s ní musí zůstat až do konce života. Přitom já mu i řekla, že nečkám už na toho ,,pravýho," teď už fakt ne.
    Já si myslím, že by to člověk měl říct. I přes tuhle zkušenost. Pokud se teda nebude jednat pouze o sex na jednu noc, tak asi ne. To, že je holka panna neznamená, že je úplný dřevo, nebo že nevlastní anální kolík a nesní o tom, že ji někdo spoutá a pořádně ojede.
    Každopádně slečně přeji mnoho zdaru a tiše závidím, že už se jí zadaří.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych tě klidně pozval na kávu, ale nevím jestli bys šla... Ale proč nějakou nezávaznou schůzku nezkusit...Nemyslím sex nezávaznou schůzkou sex. Tak zkus třeba odepsat a můžeme si víc napsat. belegis@seznam.cz

      Vymazat
  11. Mám 24 let a jsem taky panna... nejsem ani nějak extra krásná, ale nejsem ani úplně ošklivá... ale na chlapy mám prostě smůlu... ale když bych nějakého měla, určitě bych mu to řekla... ale beztak si myslím, že stejně žádný takový nebude, takže to nebudu muset řešit...

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem to svému příteli tehdy řekla narovinu. Bylo mi 19 a už jsem se o to jednou s jiným klukem pokoušela, ale strašně to bolelo a nakonec jsem z toho vycouvala. Pro mě tehdy bylo důležité říct mu to už jen z toho důvodu, aby na to bral ohled a nevrazil do mě s vervou. Za mě všechno v pohodě, sice to bolelo, ale přítel byl velmi ohleduplný a milý, dal mi prostor, abych si sama řekla, že sex chci, a kdy. Milování samo o sobě za moc nestálo, ale kompenzovalo to právě jeho chování vůči mně. Takže já bych doporučovala říct to, pokud má tázající se slečna strach z bolesti a, jako já tehdy, nemá po ruce ni vibrátor ni dildo.

    OdpovědětVymazat
  13. Ahojky, mě bylo 17 a tehdy jsem to svému příteli řekla hned na začátku vztahu. Byl hrozně rád. A i když mě to nijak hrozně nebolelo, ani jsem nekrvácela, nedovedu si představit, že bych mu to neřekla a on by na to šel, jako kdybych panna nebyla. To by byla asi síla. Takže za mě určitě říct, už jen z toho důvodu,aby se slečně při sexu něco nestalo. A holky, že je vám 22, 24 a jste panny? A co? Osobně si myslím, že máte být na co pyšné. Za to děcka, který se s klukem vyspí ve 13ti, ve 14ti, ty by se měly stydět..... Většinou je to bohužel naopak.

    OdpovědětVymazat
  14. Nechápu, proč by se panna měla stydět. Naopak může být pyšná, že má svou cenu a udělat před partnerem ze sebe trofej, kterou nikdo zatím neulovil. Až on.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥