pondělí 15. prosince 2014

Pissing- ano nebo ne?

Žijeme v době, kdy se o sexu mluví, píše a není už žádné tabu. Mluví se o orálním sexu, o různých polohách a dokonce i o análním sexu a téměř nikdo se nestydí se k takovým praktikám přiznat. Proč taky. Pak ale existují věci se kterými už to zas tak horké v té otevřenosti není a to je třeba piss. Sex okořenění zlatým deštěm, sex při kterém si partneři buď jednotlivě nebo navzájem močí na různé části těla nebo třeba do pusy, sex, který si mnozí nedokáží představit. Divoce jsme tenkrát souložili v koupelně na zemi už asi dvě hodiny a on se zvedl, že musí jít čůrat. Najednou jsem chtěla, aby to udělal na mě a když se tak stalo, byla jsem neskutečně vzrušená. Byla jsem opilá a neměla jsem žádné zábrany ani myšlenky na to, že to není možná správné a o to lepší moje první zkušenost s močí byla.




Pak jsem zjistila, že jsou chvíle, kdy mě moč přitahuje. Neptejte se mě proč a neptejte se čím, prostě ano. Není to tak, že bych chtěla do svého běžného sexuálního života močení zapojovat, nechci aby na mě čůral třeba v posteli. Několikrát jsem ale chtěla, aby to udělal když se sprchuji a vždy když jsem cítila ten teplý proud na svém těle, byla jsem vzrušená a zároveň mě přitahovalo to, že děláme něco, co je "špatné". Líbí se mi také, když se na něj při tom můžu dívat, je to prostě vzrušující. Pamatujete na článek Čurokrásná princezna? Spolu s mým  novoročním "projevem" tenkrát vyvolal velkou diskuzní vlnu. Ano, přesně ty pocity, které jsem cítila tenkrát jsem prožívala ještě několikrát a pravděpodobně tomu tak bude i v budoucnosti. Nemusíte být nějakým vyznavačem pissingu, ani já nejsem, ale můžete si tak zpestřit vaše hrátky a zažít něco nového, protože zkusit se má všechno, co vás možná jen trošku láká a tahle praktika je jedna z těch, které lákají nejvíc.

  • Ideální místo pro začátek vašich experimentů je sprcha nebo celkově koupelna 
  • Ideální příprava je vypít asi dvě hodiny před akcí litr čisté vody- moč nebude mít žlutou barvu ani typický zápach
  • Ideální piss vám vyjde v případě, že jste tomu oba nakloněni a víte, co můžete od druhého očekávat a co ne
  • Ideální je zavést předem na tohle téma rozhovor
    "Víš viděl/a jsem porno, kde na sebe partneři močí, co si o tom myslíš? Vzrušuje tě to?"
Nepleťte si dvě naprosto odlišné věci a to močení a ženskou ejakulaci, nejen že se jedná o úplně jiné pocity, ale také jde o úplně jiné tekutiny.
Piss bývá také často spojován s BDSM praktikami, protože se většinou jedná o jasné vymezení rolí, o dominantního partnera a toho, kdo zlatý déšť přijímá, proto je fajn, když se sejdete tak, že vám toto rozdělení vyhovuje. Pro někoho může být piss nechutnou úchylkou pro někoho zase vzrušující zážitek, dokud to ale nezkusíte, nemůžete vědět, do jaké skupiny se řadíte vy.









9 komentářů:

  1. Já to neodsuzuji, ale asi by si mi nelíbi pocit, že na mě parter čůrá, nebo ja někoho.. Ale kdo ví, k čemu jednou dozrajeme..

    OdpovědětVymazat
  2. ¨zajímavej článek :) názory na pissing by mě docela zajímaly, protože vím, že partner se párkrát zmiňoval, že by se mu to líbilo, ale nevím, jestli do toho jít :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já to neodsuzuji, ale nešla bych do toho. Myslím, že by to mohlo tak nějak úplně pošramotit náš vztah k sexu... Připadá mi to takové "špinavé" :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě to "špinavé" může být sexy :) ale mě to tedy taky moc neláká, stačil mi popis od kamarádky, když to s jejím přítelem začali praktikovat (on čůral na ni nebo "dovnitř" jí). Nějak mám pocit, že nemusím mít všechno... i když :-)

      Vymazat
    2. Nikdy neříkej nikdy, co?

      Vymazat
  4. S přítelkyni piss praktikujeme asi jsme na to trosku ujety. Jen ze zkusenosti, po vypiti vetsiho mnozstvi tekuti je to v podstate "ohrata voda " takze nic spinaveho ) myslim, ze sperma nebo pot jsou. "Vyraznejsi veci "

    OdpovědětVymazat
  5. Jako občasné zpestření super

    OdpovědětVymazat
  6. od té doby co sem to s partnerem zkusila bych to chtěla furt... je to úžasné...ten pocit mi nic jiného nenahradí.. nemůžu se toho nabažit

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥