pondělí 8. prosince 2014

Ocásek

Dnes jsem při uklízení nočního stolku objevila už dobře známou krabičku. Anální šperk! Jak dlouho už jsem ho neměla v sobě? Jak dlouho už jsem se nedívala na to jak je krásný? Dlouho... 

Poslední dobou mě hodně lákají všelijaké ocásky, líbily se mi ty dlouhé barevné z kolekce Litte Pony, ale teď už pokukuji po nějakém dostupnějším. Co třeba bílý králičí? Ale vlastně nevím, jestli bych ho "uměla nosit".

A co vy, líbí se vám? Máte doma nějaký anální kolík, který vám slouží jako ozdoba? Umíte je nosit? Co na to říká partner?


Můžete si připomenou, jaké pocity zažívala čtenářka blogu, když si pořídila liščí ocásek
 Budulínku dej mi hrášku


3 komentáře:

  1. Anální kolíky miluju! Vlastním dva liščí. Jeden menší (jak kolík, tak ocásek) a druhý podstatně větší. Užívám si nosit je. Jsou pohodlné, příjemné a člověk si hned připadá divočejší a rozkošnější. Akorát jedna nevýhoda toho většího je, že když se zavede, tlačí i na spodní otvor, který je tak těsnější a ne vždy se do mne může přítel dostat. Poprvé se mu i objevily modřinky. A druhým negativem je, že se musí přijít na to, jak ho přesně zavést, jinak vyklouzává nebo není z jedné strany úplně zaveden, přesto všechno klady převažují a nikdy nebudu litovat, že jsem si ho pořídila. Chystám se i na vlčí, králičí, co nejdelší liščí a barevného poníka (ačkoli u něj mi vadí většinou průhlednost kolíku, což může po vytáhnutí i po dobře provedené očistě působit neesteticky).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, můžu se zeptat kde kolíky kupuješ? Vím,že jsou ve více eshopech,ale přece jen osobní zkušenostn někoho je cennější. :)
      Btw. Zamilovala jsem se do toho králičího!!!

      Vymazat
  2. Ještě jsem neměl to potěšení, mít partnerku s ocáskem. Ale je to hrozně sexy podle mě :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥