neděle 7. června 2015

Korzet

Večer, kdy jsem si poprvé oblékla korzet, si pamatuji docela přesně, ačkoli jinak na takové věci paměť moc nemám. Bylo mi možná 16 a našla jsem ho ve skříni jeho o deset let starší sestry. Sice se ve mě pralo svědomí, ale nakonec jsem si ho půjčila.
Pomocí šňůrek jsem svoje tělo proměnila tak, že když jsem mu zavázala oči a nechala ho rukama přejíždět hladkou látku, byl z toho u vytržení. A co si budeme povídat, i mě vzrušoval fakt, že si mě může užívat tak jinak, tak ženskou.
Později jsem ho vrátila zpět do skříně a zatoužila po svém vlastním,ale jako studentka jsem rozhodně neměla peněz nazbyt a tak jsem zavítala do obchodu a odnesla si korzet značky New Yorker. Přece jen, v kabince není moc času, prostoru ani nálady na to, korzet nějak složitě upravovat a tak i když jsem nebyla úplně spokojená, věřila jsem, že doma to bude stejně úžasné jako ten "první". Samozřejmě jsem se spletla. Teď už vím, že dobrý korzet vám dobře poslouží a udělá vám dobré, sexy a ženské tělo. Špatný korzet vám nebude sedět, nepůjde utáhnout a s vaším tělem udělá pravý opak, zvýrazní každou nedokonalost, zvládne zmenšit a rozplácnout prsa a dokonce se i různě posouvá,takže vám kostice dělají na těle boule. Dnes se budeme bavit o korzetu jako o erotickém spodním prádle, protože sama ho jinak nenosím.

 Myslím, že člověk nemusí být při sexu nutně nahý, právě naopak, správné prádlo dělá tu správnou atmosféru a je vzrušujícím oživením. Korzet také dokáže kromě prsou zvednout i sebevědomí a často ho doporučuji právě ve chvíli, kdy si nejste svým tělem jisté nebo si chcete sex pořádně užít ale stydíte se. Navíc, svoje získané sebevědomí pak můžete snadno proměnit do hraní rolí, ale to už jsme zase někde jinde.
Když jsem si před pár měsíci vybírala korzet, který už snad bude stát za to, zaměřila jsem se hlavně na délku. Ono se to nezdá, ale různých korzetů nebo tílek, které prodejci korzety nazývají, je opravdu spousta a vybrat si ten, který vaší postavě zalichotí není jen tak. Rozhodně jsem nechtěla nic, co končí v oblasti pupíku a ani nic, co odhaluje prsa. Dalším požadavkem pak bylo, aby na něj šly připnout podvazky, protože korzet a podvazky, to k sobě prostě patří a jedno bez druhého ztrácí ten správný efekt.




Nakonec jsem vybrala Pokeria corset od značky Obsessive také pro to, že je sexy, ale zároveň žádný vyloženě "dominantní", to není můj styl. Když jsem krabici otevřela, čekal mě tak trochu šok. Ne že by to byl nepříjemný šok, ale rozhodně jsem nečekala podle obrázků, že korzet bude z tak pevného materiálu a ostatně jsem nečekala ani takovou "šňůru" na zavázání. Celý korzet vypadá velmi kvalitně a moje dojmy podtrhl i fakt, že mám co dělat, abych se do něj sama dostala.
Po zapnutí na kovové háčky a po tom, co zdlouhavě upravuji velikost tak, aby mě sice stáhnul ale nezadusil, jsem spokojená. Jsem spokojená opravdu hodně, protože je to přesně to, co jsem zažila při svém prvním oblečení korzetu. Moje postava je vytvarovaná do přesýpacích hodin, pevný materiál doslova zformoval vše tak, jak jsem chtěla. Prsa mám díky kosticím zvednutá, působí kulatě a plně a možná se mi ramínka zdají jako zbytečná a nakonec je asi dám pryč. Myslím, že závěrečnému efektu ještě přidává tvar červené části který se směrem odshora zužuje a zdůrazňuje ještě víc to, co má.


Otočím se zády k zrcadlu a obdivuji šněrování na zádech, to je přece to hlavní! Některé korzety působí, jako by vám byly malé, na zádech máte obrovský prostor pod vázáním a vypadá to, že části u sebe drží opravdu jen tak tak. To se tady nestalo a pevné vázání, které připomíná silnou tkaničku od bot se nakonec jeví o dost lepší než nějaká saténová stuha. Korzet přišel spolu s krásnými tanga kalhotkami se stejným potiskem a spolu to vypadá jednoduše skvěle.
Teď jen využít to, že podvazky připevním rovnou na spodní lem, sahám po děrovaných, které jsou ukončené vysokou krajkou, nazuji lakované lodičky na vysokém podpatku a kráčím do ložnice s pocitem femme fatale.
Můj korzet najdete TADY ale věřím tomu, že vás zaujme i nějaký úplně jiný. Budu ráda za vaše názory a zkušenosti, případně doporučení!

V.

4 komentáře:

  1. Krása, obzvlášť, když máš do toho taková prsa.

    OdpovědětVymazat
  2. Překrásný výběr korzetu! Navíc pokud do něj máš tak krásná a velká prsa, pro přítele to musí být jen bonus. :) Hodně hezkých zážitků s ním! Já zatím korzet na sobě neměla a doufám, že jednou najdu ten pravý a toho, ve kterém bych se mu mohla ukázat.

    OdpovědětVymazat
  3. Exzistuje korzet kde můžeš mít prsa nebo jen bradavky venku? Možná nějaký vyndávací díl?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥