čtvrtek 30. července 2015

Vibrující borůvka


Fialový silikonový vibrátor Borůvka 2 je prý nejprodávanějším vibrátorem Růžového Slona a mě samozřejmě zajímalo, co na něm všichni mají. Abych řekla pravdu, klasickým vibrátorům jsem zatím nepřišla moc na chuť, radši si vezmu dildo a vibrační hračku na klitoris, ale říkala jsem si, že to teď třeba konečně přijde a já si řeknu, že tohle je to pravé! Lákal mě nejvíce materiál, gelovou Borůvku 1 jsem si od Slona pořídila asi před dvěma roky a vadil mi typický gumový zápach, navíc na rozdíl od předchůdce má Borůvka 2 také lákavější tvar s větším žaludem.




Hned po rozbalení mě tvar opravdu zaujal, vypadá totiž přesně tak, jak bych si představovala ideální penis. Dost silný, s velkým žaludem a s délkou 16 cm.... jako živý! Protože jsem ale doma neměla baterky, které do něj patří, musela jsem si nechat zajít chutě. Došlo mi, jak jsem zhýčkaná tím, že má spousta hraček nabíjení přes USB, na baterky jsem neustále zapomínala a jednoho večera už jsem to nevydržela a použila ho jako dildo, bez vibrací. Hned tady jsem zjistila, že by mohl být klidně menší. Dělá to nejspíš tvrdší povrch, široký žalud a žíly, nakonec totiž "v akci" působí o dost větší než ve skutečnosti je. Tvar má ale vážně povedený a i když nemám ráda realistické vibrátory, u Borůvky mi to kupodivu vůbec nevadí.
Tak a teď k tomu, co jsem vůbec nečekala, po vložení baterek jsem zjistila, že Borůvka se pyšní opravdu skvělými vibracemi. Není to takové to nepříjemné "levné" bzučení, které jsem nevím proč čekala, ale jsou to opravdu pěkné silné vibrace, které se stupňují a poté přecházejí v programy. Vše se navíc ovládá jedním tlačítkem, které jde jednoduše najít i v té největší extázi.
Řekla bych, že tenhle vibrátor má super vlastnosti a může konkurovat dražším hračkám (např. od Fun Factory), které jsou sice o něco modernější, ale uspokojí vás stejně dobře.
Borůvka 2 opravdu zapadla mezi moje oblíbence a dokázala mě překvapit a ukázat, proč je tak oblíbená. Je to naprosto klasický vibrátor, střední velikost, střední cena, ale realistický materiál (klidně i pro nás citlivky) a hlavně silné a tiché vibrace.
Nenašla jsem žádné negativa nebo něco, co by mi na vibrátoru vadilo a tak ho můžu jedině doporučit. Snad jen, že je voděodolný, ale pod vodu bych ho kvůli plastovému závitu u baterií moc nebrala. Zkoušet kolik pod vodou vydrží nebudu, na to ho mám až moc ráda! ☺
Pokud bych měla porovnat Borůvku jedničku a dvojku, řekla bych, že je to něco úplně jiného. Dvojka je po všech stránkách o dost lepší a kvalitnější.

Podrobné informace včetně fotek a videa od spokojených majitelek najdete TADY
Ještě malá poznámka, musím se totiž ještě přiznat k jedné věci, když jsem krabici s potiskem borůvek otevřela a vytáhla tuhle fialovou hračku, instinktivně jsem k němu přivoněla. Nevím proč jsem čekala, že bude po borůvkách vonět (připomněl mi totiž voňavé boty od Mel ☺). Tak to mu k dokonalosti ještě chybí.

4 komentáře:

  1. Dlouho jsem nad ním přemýšlela, tak vidím, že to vážně asi nevydržím a objednám si ho :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám doma a jak jsem zjistila potřebovala bych aby byl menší.. A co se týče hlasitosti přijde mi že je na stejné úrovni jako el. kartáček..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych potřebovala menší - on ač je to střední velikost tak jak je docela silný a hlavně ještě to výrazné "žílování" tak jsem zjistila, že opravdu působí větší!! To ještě musím do recenze doplnit, díky za připomenutí!

      Vymazat
    2. Jo ale musím říct že i když jsem věděla že nevoní stejně jsem ho "očuchala" a oblízla :D úplně mi ta vůně a chuť chyběla

      Vymazat

Děkuji za komentář, V. ♥