středa 3. srpna 2016

Rianne S Heart Vibe French Rose - Vibrátor ve tvaru srdíčka

Hračky od návrhářky Rianne Swierstr jsou především elegantní ale zároveň také plní to, co od nich ženy očekávají a tím je perfektní sexuální uspokojení. K uspokojení svojí touhy jsem si vybrala malý, roztomilý vibrátor ve tvaru srdíčka, zvítězil u mě zkrátka design - nádherné barvy, balení i tvar.


Vibrátor S Heart Vibe je uložený v růžovofialové krabičce se zlatým znakem s písmeny RS a už to samo o sobě vytváří atmosféru luxusu. Samotné srdíčko je silikonové se zlatým lemováním a na dotek je hladké a příjemné. Tohle bude jedna z těch hraček, které se hodí jako dárek! Vzhledem ke svojí opravdu malé velikosti je sice nenápadný a můžete ho vzít s sebou kamkoli, ale na druhou stranu jsem se docela obávala, jak se mi s ním bude vlastně manipulovat. Pravda je taková, že ačkoli je nádherný a zamilujete si ho na první pohled, na držení to není moc praktické. Navíc, velká vibrační plocha dost klouže a těžko se drží na místě. Ale to bych dokázala odpustit, protože vibrace a jejich programy za to rozhodně stojí.

Celá hračka se ovládá jedním tlačítkem na spodní straně srdce, nic víc, nic míň. Možností, jak srdce na klitoris vlastně přiložit je nekonečně mnoho. Já si po všech zkoušeních nejvíc oblíbila, když ho otočím hranou, ideálně přímo tou křivkou srdce na to nejcitlivější místo. Při masturbaci "na plocho" mi klouže a dost špatně se drží. Nicméně, tahle hračka nemusí být jen na klitoris, skvěle se postará také o bradavky nebo ji můžete zapojit do předehry a potěšit i partnera. Vibrace téhle hladké hračky přímo na uzdičce ho zaručeně potěší!
Srdíčko můžete používat s lubrikačním gelem na vodní bázi, ale v této kombinaci se z něj stává kluzká a naprosto neposedná věc, kterou jsem sotva udržela na správném místě. Vibrování mi nepřijde nějak hlasité na to, jak je silné, podle toho, v jakém jste programu je to buď slabé bzučení nebo takové tlumené rachtání. Co se týče samotných vibrací, potěší vás 10 různých programů s tím, že první tři jsou postupně zvyšující se vibrace a zbytek je hodně pestrý mix. Já na tyhle programy moc nejsem, ale musím říct, že tentokrát je to opravdu dobře sestavené z různých intenzit, rychlostí i pauz, takže věřím, že si každá z nás najde to svoje.


V krabičce najdete také USB nabíjčeku, a doba použití na jedno nabití má být asi 2 hodiny. Opět něco, co potěší vaše oko- při nabíjení se uprostřed rozsvítí malé srdíčko.
Na závěr bych mohla říct, že i když mám doma už hromadu hraček, dovedu si tuhle představit jako nejkrásnější dárek od partnera. Je luxusní, romantická a zároveň dost silná na to, aby splnila, co má. Navíc ta krabička je prostě dotažená do detailů a na to já mám slabost.

Nově jsem pro vás zkusila vytvořit také krátké video
/omluvte kvalitu, možná to do příště vylepším/


Děkuji sexshopu e-kondomy.cz 
využijte slevový kód vanilopka a získejte slevu na váš nákup 10%





2 komentáře:

  1. Mě to příjde jako super dárek na rozlučku se svobodou... Vybavila se mi scéna z "jak jsem poznal Vaší matku"... Kdyby Robin vybrala tenhle, nemusela to být trapná chvilka... Kdyby se babička zeptala, k čemu to je- "masážní srdíčko" snad nepohorší...

    OdpovědětVymazat
  2. Presne tak, je nadherny a v HIMYM by rozhodne ostudu neudelal- narozdil od toho brutalniho cerneho macka :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥