sobota 7. ledna 2017

Jsi sexpert?


Každý, kdo někdy hrál nějakou erotickou hru, dobře ví, jak trapné to může být. Dnešní recenze naštěstí bude patřit hře, která nejen že není trapná, ale je dokonce naučná a zábavná. Hru Sexpert mám doma od loňských Vánoc a musím říct, že nejlepší zábavu jsme si s ní užili hned po rozbalení. Nebyl to žádný romantický večer ve dvou, ale docela pěkný večírek, při kterém jsme se vzájemně dobře poznali. Hra je určena pro 2-6 hráčů, tvoří ji hrací pole a především karty s otázkami. Osobně si myslím, že čím víc lidí a uvolněnější atmosféra, tím líp. Hraje se úplně klasicky- postavíte figurky na start a ten, kdo se první dostane do cíle, vyhrál. Na kartách jsou různé otázky, různě těžké a různě zajímavé, ty pak pokládáte podle toho, jaký je na kartě znak- buď všem nebo pouze jednomu protihráči. V okamžiku, kdy je otázka určena pro všechny, přichází na řadu žetony, které umístíte na písmena na hracím plánu podle toho, jaká je podle vás správná odpověď. Tak postupujete až do cíle!

Hra Sexpert není nic náročného, ale pobaví vás dostatečně. Potěšilo mě, že hra je opravdu založena na tom, kolik toho víte a otázky nejsou vůbec na tělo. Kartičky obsahují zajímavé informace, pikantní podrobnosti, obrázky erotických hraček a přesto nejsou tak intimní, takže si můžete v klidu zahrát s partou. Kartiček je naštěstí dost, určitě nehrozí, že budete ihned znát všechny odpovědi. Samozřejmě každý má od erotické hry jiné očekávání a tahle není úplně taková, že by vás měla nažhavit nebo něco takového. Pokud hledáte hru, u které se chcete spíš pobavit (ať už s přáteli nebo s partnerem) a zjistit něco nového, určitě vás Sexpert nezklame. 



1 komentář:

  1. Uzasna hra. Hrali jsme jednu hru asi 4 hodiny v 5 lidech. A jaka se vzdy strhla debata k otazce, to ani u Moravce takove nejsou ;) doporucuji tuto hru ke kazde dobre parte a akcicce ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥